• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim anneci mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani fikri değişmiş uyuşmuyoruz deyip geçemeyebilirsiniz ama bu da karşı tarafı suçlu yapmaz. Çünkü kimse kimseye düşüncelerim asla değişmeyecek diye bir garanti veremez. Birinden bunu beklemek ütopik geliyo bana. Ha bekleyebilir mi insan, bekler. Ama boşuna bekler bence, sonuçta da olacak olan olur. Yani insan bazen kendisinin 1 yıl önceki aklını, düşüncesini, konusmasını bile beğenmeyebiliyo. Niye böyle davranmışım çok saçma diyebiliyo. Basit bi fikir değişimi olmadığına katılıyorum, ona bi itirazım yok tabiki. Ama bu konudaki durum suç değil bana göre. Çünkü kaçınılmaz bi şey insanoğlunun düşuncelerinin zamanla ve şartların getirdikleriyle beraber değişmesi. Bu durum yaşam tarzıni etkileyecek bi boyuta gelmiş orası doğru ama karşı taraf da konu sahibi istiyo diye yeni düşüncesinden vazgeçmek zorunda değil bana göre. Nasil ki konu sahibi düşüncesini değiştirmek zorunda değilse o da öyle. O zaman adam da çıkıp konu sahibine diyebilir ki sen yan çizdin asıl, benim için düşünceni değiştirseydin sen beni yarı yolda bıraktın diyebilir. O zaman ona derdim haksız diye. Bana göre iki taraf da kendince haklı. Bu durumda bi suçlu bulmaya çalışıp onu da karşı taraf ilan etmek saçma sadece.
Sucladigim da yok zaten gittigim yere gelmezse ayrilmak zorunda kalacagiz. Tutup kolundan goturmuyorum neticede. Gelmezse gelmemis olacak.Ama 1bucuk sene bekledim beraber planlarimizi gerceklestirmek icin. Sizlere gore cok normalse siz hayatinizi bu sekilde yasayabilirsiniz. Sadecr size degil tum yorumlar icin soyluyorum coklu alintilamayi bilemiyorum . Isteyen tabi gider es memleketinde yasar. Ben boyle biri degilim o da degildi. Sonradan yan cizdi evet. Ve ben yalniz gidecegim 1bucuk senedeki her sey cop oldu

Sucladigim da yok zaten gittigim yere gelmezse ayrilmak zorunda kalacagiz. Ama 1bucuk sene bekledim beraber planlarimizi gerceklestirmek icin. Sizlere gore cok normalse siz hayatinizi bu sekilde yasayabilirsiniz. Sadecr size degil tum yorumlar icin soyluyorum coklu alintilamayi bilemiyorum . Isteyen tabi gider es memleketinde yasar. Ben boyle biri degilim o da degildi. Sonradan yan cizdi evet. Ve ben yalniz gidecegim 1bucuk senedeki her sey cop oldu
Manevi tazminat isteyin?
Bu yan çizmenin bir bedeli olmalı bence
Koskoca 1.5 yılınız çalınmış hayatınızdan sonuçta

Bazi dusunceler degismeyi kaldirmaz bana göre. Evlenmeden once 2626636 defa konustugum ve anlastigimiz konuda evlenince fikrim degisti diye gelip beni bosanmak zorunda biraksa sadece yan cizdin demem daha agir konusurum ben.

Ama dediginiz gibi insanoglunun garantisi var mi yok. Ama konu sahibinin de kendi icinde kizmaya hakki var diye dusunuyorum.
Ama anladığım kadarıyla ebeveynler hasta da olsa ölse de uzak yaşarız diye bi konuşma yok ortada. Konuşulan şey sadece evlenince hangi şehirde yaşarız. Ayrıca kararlaştırılan net bi şehir de yok. Yoksa kimsenin kimseye babam da ölse, hasta da olsalar merak etme asla aynı şehirde oturmam hatta yakınlara bile gelmem diye bi söz vermez zaten vermemiş de. Kanli bıçaklı değil sonuçta bu adam ailesiyle. Ayrıca kimsenin anneme bakıcı ol aynı evde yaşa diye de bi talebi yok. Şehirler yakın olsun demiş, aynı şehir bile dememiş yani. Hatta konu sahibini anlayışla karşılamış. İstemezsen ben seni anlarım haklısın demiş. Yani mantıklı olanın ayrılık olduğunu ima etmiş zaten. Ben yine de tüm bunlara rağmen anlarım konu sahibinin istememesini, kendi tercihi kim ne diyebilir. Ama fikrimi sorarsa karşı taraf haksız ve suçlu mu diye, ki buraya konu açarak sormuş oluyo fikrimi, çoğunluk gibi benim de söyleyeceğim bu olur. Ha buna rağmen fikri değişen taraf sadece yan çizmemiş daha beterini yapmış, şöyle kötü böyle kötü, yıllarımı heba etti falan filan diye düsünüyosanız yani hem siz hem de konu sahibi, bence bi sakıncası yok açıkçası. Zaten konu sahibi de kendi düşüncesini onaylayacak yorumlar almak için açmış birçok kişi gibi. Dolayısıyla bana da kolay gelsin demek düşer. Çünkü bence işlevsiz bir bakış açısı illa suçlu aramak. Böyle düşünmek sizin dediğiniz şekilde ortaya çıkan sonucu değiştirmez.

Ama anladığım kadarıyla ebeveynler hasta da olsa ölse de uzak yaşarız diye bi konuşma yok ortada. Konuşulan şey sadece evlenince hangi şehirde yaşarız. Ayrıca kararlaştırılan net bi şehir de yok. Yoksa kimsenin kimseye babam da ölse, hasta da olsalar merak etme asla aynı şehirde oturmam hatta yakınlara bile gelmem diye bi söz vermez zaten vermemiş de. Kanli bıçaklı değil sonuçta bu adam ailesiyle. Ayrıca kimsenin anneme bakıcı ol aynı evde yaşa diye de bi talebi yok. Şehirler yakın olsun demiş, aynı şehir bile dememiş yani. Hatta konu sahibini anlayışla karşılamış. İstemezsen ben seni anlarım haklısın demiş. Yani mantıklı olanın ayrılık olduğunu ima etmiş zaten. Ben yine de tüm bunlara rağmen anlarım konu sahibinin istememesini, kendi tercihi kim ne diyebilir. Ama fikrimi sorarsa karşı taraf haksız ve suçlu mu diye, ki buraya konu açarak sormuş oluyo fikrimi, çoğunluk gibi benim de söyleyeceğim bu olur. Ha buna rağmen fikri değişen taraf sadece yan çizmemiş daha beterini yapmış, şöyle kötü böyle kötü, yıllarımı heba etti falan filan diye düsünüyosanız yani hem siz hem de konu sahibi, bence bi sakıncası yok açıkçası. Zaten konu sahibi de kendi düşüncesini onaylayacak yorumlar almak için açmış birçok kişi gibi. Dolayısıyla bana da kolay gelsin demek düşer. Çünkü bence işlevsiz bir bakış açısı illa suçlu aramak. Böyle düşünmek sizin dediğiniz şekilde ortaya çıkan sonucu değiştirmez.

Yakin şehir kismini ben kacirmişim saniyorum. İlla annesinin bulundugu sehirde yaşamak istiyor diye biliyordum.
Herneyse iki tarafta ayrilmaya daha yakin gorunuyor şu durumda, hayirlisi...

Bu konuda fikrini ölesiye savunan bir guruh olustu. Arkadaslar fikir sordum herkes gorusunu yazabulir saygi cercevesinde. Yazip cikarsiniz ne dusundugunuzu ilk okumamda anliyorum sakin olun 50kere bir seyler yazmaniza gerek yok haksizsin bilmem ne diye :D

Sucladigim da yok zaten gittigim yere gelmezse ayrilmak zorunda kalacagiz. Tutup kolundan goturmuyorum neticede. Gelmezse gelmemis olacak.Ama 1bucuk sene bekledim beraber planlarimizi gerceklestirmek icin. Sizlere gore cok normalse siz hayatinizi bu sekilde yasayabilirsiniz. Sadecr size degil tum yorumlar icin soyluyorum coklu alintilamayi bilemiyorum . Isteyen tabi gider es memleketinde yasar. Ben boyle biri degilim o da degildi. Sonradan yan cizdi evet. Ve ben yalniz gidecegim 1bucuk senedeki her sey cop oldu
Yani tamam da ben de şunu anlamıyorum, burada siz fikrimizi soruyosunuz diye yorum yapıyoruz. Tabi ki de bize göre nornal olanı söyleyeceğiz. Yani siz de dahil bazı konu sahipleri öyle bi konuşuyo ki sanki biz bi sabah pat diye sizin kapınızı çalmışız, içeriye dalıp size durduk yere fikir söylemeye başlamışız. Tamam siz öyle biri olabilirsiniz, yan çizdiğini düşünebilirsiniz, ayrılmak istiyo olabilirsiniz ne kadar güzel ifade edebiliyosunuz kendinizi, gidin kararlarinızı uygulayın güzelce. Cidden söylüyorum yani bir ironi yapma peşinde değilim şuan. Buraya konu açıp fikir sorunca biz düşünüyoruz ki insanların kafası karışık, gerçekten fikir istiyo, neyin doğru olduğuna karar verememiş o yüzden başkalarından yardım istiyo diye düşünüyoruz doğal olarak da kendi bakiş açımıza göre fikir vermeye çalışıyoruz. Bunun üstüne hem konu açıp hem de siz öyleyseniz öylesinizdir gidin kendi hayatınızda uygulayın. Ama ben böyleyim böyle yapıcam demek de yani… E yapın o zaman ne diyelim yani şahsen bana göre hava çok hoş. Ama ben de sadece size değil bu düşüncede olan herkese rica ediyorum buraya gelip konu açmasınlar. Çünkü vakit ayırıyorum şahsen kendi adıma yardımcı olmaya çalışiyorum farklı bi pencere açmış olurum belki diye. Ama günün sonunda böyle o senin düşüncen, kendine sakla git kendi hayatında uygula tarzında cevaplar alınca da giden vaktime acıyorum açıkçası.

Hesabı açık, konuları orada duruyor. Özelden bana yazılmış olsaydı evet uygunsuz olurdu. Ama şu durumda değil.

İnsanlara “parazit” diye hakaret etmeden önce düşünecekti. Ki hiç birimiz vurmadık, profilini görünce davranışlarının sebebini anlayıp üzüldük kendisi için. Hatta giggles giggles sevgilerini bile yolladı.
Bence siz cok iyi niyetli olsaydiniz arkadasin annesini kaybetmesini deşmezdiniz burada hic alakasi yokken. Hani sevgilimin babasini kaybettik cok uzgun vicdansizsin atiflari yapildi ya burda bana. Sizin bu imalariniz daha cirkin bence. Sadece siz degil sizinle birlikte birkac arkadasiniz etiketlemeyi bilmiyorum gorurler heralde

Bence siz cok iyi niyetli olsaydiniz arkadasin annesini kaybetmesini deşmezdiniz burada hic alakasi yokken. Hani sevgilimin babasini kaybettik cok uzgun vicdansizsin atiflari yapildi ya burda bana. Sizin bu imalariniz daha cirkin bence.
Çok ilginç. Erkek arkadaşınızla yapamadığınız empatiyi tanımadığınız bir insanla yapıyorsunuz. Neden? Ucu size dokunmadığı için mi?

Çok ilginç. Erkek arkadaşınızla yapamadığınız empatiyi tanımadığınız bir insanla yapıyorsunuz. Neden? Ucu size dokunmadığı için mi?
Sizin de erkek arkadasima yaptiginiz empatiyi burdaki uyeye yapmamaniz ilginc. Ayni durum iste.
Niye şaka yaptığımı düşündünüz?
Ben ciddiyim
Sonuçta size 1.5 yıl önce söz vermiş şimdi yan çiziyor
Öyle kafasına göre olacak işler değil bunlar
Bir karşılığı olmasın mı?
Ve biri de sizsiniz

Bence siz cok iyi niyetli olsaydiniz arkadasin annesini kaybetmesini deşmezdiniz burada hic alakasi yokken. Hani sevgilimin babasini kaybettik cok uzgun vicdansizsin atiflari yapildi ya burda bana. Sizin bu imalariniz daha cirkin bence. Sadece siz degil sizinle birlikte birkac arkadasiniz etiketlemeyi bilmiyorum gorurler heralde
Niye şaka yaptığımı düşündünüz?
Ben ciddiyim
Sonuçta size 1.5 yıl önce söz vermiş şimdi yan çiziyor
Öyle kafasına göre olacak işler değil bunlar
Bir karşılığı olmasın mı?

Boşver arkadaşın tek bildiği kelime parazit:KK70:Her yere aynı şeyi yazıyor.
Etiketleyemedim ve biri de sizsiniz. Cok mu komik geldi arkadasin dertleri size. Sevgilimin annesine uzuluyordunuz arkadasin ki anne degil miymis?

Etiketleyemedim ve biri de sizsiniz. Cok mu komik geldi arkadasin dertleri size. Sevgilimin annesine uzuluyordunuz arkadasin ki anne degil miymis?
Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?
Yoksa bu konuda da ilk oluşturduğunuz kanıya takılı kaldınız da güncelleme yapamıyor musunuz?

Kudralobar bahsi geçen üyenin hikayesini yazınca ne yorum yapmışım okumadan mı yorum yaptınız yoksa?

Yani tamam da ben de şunu anlamıyorum, burada siz fikrimizi soruyosunuz diye yorum yapıyoruz. Tabi ki de bize göre nornal olanı söyleyeceğiz. Yani siz de dahil bazı konu sahipleri öyle bi konuşuyo ki sanki biz bi sabah pat diye sizin kapınızı çalmışız, içeriye dalıp size durduk yere fikir söylemeye başlamışız. Tamam siz öyle biri olabilirsiniz, yan çizdiğini düşünebilirsiniz, ayrılmak istiyo olabilirsiniz ne kadar güzel ifade edebiliyosunuz kendinizi, gidin kararlarinızı uygulayın güzelce. Cidden söylüyorum yani bir ironi yapma peşinde değilim şuan. Buraya konu açıp fikir sorunca biz düşünüyoruz ki insanların kafası karışık, gerçekten fikir istiyo, neyin doğru olduğuna karar verememiş o yüzden başkalarından yardım istiyo diye düşünüyoruz doğal olarak da kendi bakiş açımıza göre fikir vermeye çalışıyoruz. Bunun üstüne hem konu açıp hem de siz öyleyseniz öylesinizdir gidin kendi hayatınızda uygulayın. Ama ben böyleyim böyle yapıcam demek de yani… E yapın o zaman ne diyelim yani şahsen bana göre hava çok hoş. Ama ben de sadece size değil bu düşüncede olan herkese rica ediyorum buraya gelip konu açmasınlar. Çünkü vakit ayırıyorum şahsen kendi adıma yardımcı olmaya çalışiyorum farklı bi pencere açmış olurum belki diye. Ama günün sonunda böyle o senin düşüncen, kendine sakla git kendi hayatında uygula tarzında cevaplar alınca da giden vaktime acıyorum açıkçası.
Dogru fikir almak icin. Fikir dayatmak icin degil. Bir grup arkadas isi abarttilar. Alakasiz yerlere cektiler

Size ve bu alintiyla herkese cevap vermis olayim son kez. Ben ailemden uzaklasiyim da nereye gidersem gideyim diye dusunmuyorum. Genel olarak akraba baglarinin olmadigi yeni bir sehirde kendime bir plan cizdim ve cok calistim elde ettim. Esimin ailesi yanimda olunca bu plan gerceklesmis olmuyor daha da kotu bir secim yapmis oluyorum.

Ve kayip yasadik diye de surekli plan degistiremeyiz. Oldu o zaman benim ailemden bir kayip yasarsak da coluk cocuk kalkalim bizim memlekete tasinalim bu sefer. Sirayla bi kayipta oraya bi kayipta buraya gelip gidelim oyunca gibi? Oyle bir dunya yok
Son paragrafta yazdığınız ihtimallerle şuanki durumunuz birbirinden çok farklı da neyse aman artık bana ne yaa diyesim var size. Düşüncelerinizden eminsiniz, yapacağinız şeyden eminsiniz, karşi taraf da mantikli olanin ayrılmak olduğunu ima etmis zaten ee sorun ne o zaman niye buraya konu açılıyo gidin uygulayın kararlarınızı yani hayat sizin karar sizin.

Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?
Yoksa bu konuda da ilk oluşturduğunuz kanıya takılı kaldınız da güncelleme yapamıyor musunuz?

Kudralobar bahsi geçen üyenin hikayesini yazınca ne yorum yapmışım okumadan mı yorum yaptınız yoksa?
Herkesin yorumunu okuyorum. Sevgilimin annesine empatiyle yaklasip baska ölen annelerin konusunun desilmesi dogru mu yani konu burda arkadasin hayat hikayesi miydi? Birbirinize gonder yaparak desteklediginiz arkadas olarak 3unuzdunuz size ithafen yazdim. Konuma yorum yapin gecin dusuncenizi ogrendik tamam bu budur yani. Uzatmanin manasi var miydi? Ki boyle agdali bir dille ciddi mi yazilmis dalga mi geciliyor belli degil yukarda az once bana karsi. Eglence yeri degil burasi bdv bir derdim var. Derdim var ki yazdim eglenmek istesem burda olmam.

Insan evinin icinden hele ki anne veya babasindan birini kaybedince bakis açısı anne babasi hayatta olanların ki gibi olmuyor. Bi laf vardir bekara karı boşamak kolay diye. Sizin için annesine ailemize uzak olalim demek kolay gelebilir.. sevgiliniz evin en küçüğü ve ailesiyle beraber yaşayanı da olduğu için daha hassas düşünüyor ki bu cok doğal. Eger yapamam annesi 1 hafta bile gelip kalmasin diye düşünüyorsanız yol yakınken ayrilmaniz daha sağlıkli olur.

Okuduğunu anlayabiliyor musun? Arkadaşın dertleri ile ilgili ne demişim? Üyeyinin yorumlarını dün aynı şekilde cümlesini başka konuda da gördüm. Her yere aileler için parazit kelimesini yapıştırıyor. Bari bir şey diyeceksen okuduğunu anla ya da pardon manipüle nasıl ederim diye düşündünüz ise daha iyi şeylerle gel böyle olmuyor. İyi forumlar

Son paragrafta yazdığınız ihtimallerle şuanki durumunuz birbirinden çok farklı da neyse aman artık bana ne yaa diyesim var size. Düşüncelerinizden eminsiniz, yapacağinız şeyden eminsiniz, karşi taraf da mantikli olanin ayrılmak olduğunu ima etmis zaten ee sorun ne o zaman niye buraya konu açılıyo gidin uygulayın kararlarınızı yani hayat sizin karar sizin.
Yeterli yorum geldiginde konuma kapanma talebinde bulundum. Dedigim gibi herkes fikrini yazdi gecti. Israrla tekrar tekrar ayni seyi yazanlara soyluyorum. Dusunceler belirtildi bitti. Ben burdakiler ne soylerse onu yapacagim diyerek yazmadim insanlarin goruslerini almak icin yazdim benle ayni dusunen olur olmaz. Ama uzatmanin manasi yok haksizsin vicdansizsin diye. Oyle dusunuyor ise insanlar tamam 1kere denir gecilir.

Herkesin yorumunu okuyorum. Sevgilimin annesine empatiyle yaklasip baska ölen annelerin konusunun desilmesi dogru mu yani konu burda arkadasin hayat hikayesi miydi? Birbirinize gonder yaparak desteklediginiz arkadas olarak 3unuzdunuz size ithafen yazdim. Konuma yorum yapin gecin dusuncenizi ogrendik tamam bu budur yani. Uzatmanin manasi var miydi? Ki boyle agdali bir dille ciddi mi yazilmis dalga mi geciliyor belli degil yukarda az once bana karsi. Eglence yeri degil burasi bdv bir derdim var. Derdim var ki yazdim eglenmek istesem burda olmam.
Okuyorsanız nasıl bahsi geçen üyeyle dalga geçtiğim fikrine vardınız gerçekten?
İnsan hayret ediyor valla

Konu halka açık değil mi istersem 3 kere yazarım istersem 4 kere.
Giriş kısmına kota koyun isterseniz?
Derdiniz var ki yazdınız ben de yorum yaptım.
Ki bence bayağı açıklayıcı yorumlar da yaptım
Sizin derdiniz eğlenmek mi ciddi durmak mı bundan banane?
Sizin amacınıza hizmet etme zorunluluğum mu var?

Bu da son yorumum olsun.
Kusura bakmayın mesaj yazma kotamı aştım.
Cezası neyse belirtirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X