Ama anladığım kadarıyla ebeveynler hasta da olsa ölse de uzak yaşarız diye bi konuşma yok ortada. Konuşulan şey sadece evlenince hangi şehirde yaşarız. Ayrıca kararlaştırılan net bi şehir de yok. Yoksa kimsenin kimseye babam da ölse, hasta da olsalar merak etme asla aynı şehirde oturmam hatta yakınlara bile gelmem diye bi söz vermez zaten vermemiş de. Kanli bıçaklı değil sonuçta bu adam ailesiyle. Ayrıca kimsenin anneme bakıcı ol aynı evde yaşa diye de bi talebi yok. Şehirler yakın olsun demiş, aynı şehir bile dememiş yani. Hatta konu sahibini anlayışla karşılamış. İstemezsen ben seni anlarım haklısın demiş. Yani mantıklı olanın ayrılık olduğunu ima etmiş zaten. Ben yine de tüm bunlara rağmen anlarım konu sahibinin istememesini, kendi tercihi kim ne diyebilir. Ama fikrimi sorarsa karşı taraf haksız ve suçlu mu diye, ki buraya konu açarak sormuş oluyo fikrimi, çoğunluk gibi benim de söyleyeceğim bu olur. Ha buna rağmen fikri değişen taraf sadece yan çizmemiş daha beterini yapmış, şöyle kötü böyle kötü, yıllarımı heba etti falan filan diye düsünüyosanız yani hem siz hem de konu sahibi, bence bi sakıncası yok açıkçası. Zaten konu sahibi de kendi düşüncesini onaylayacak yorumlar almak için açmış birçok kişi gibi. Dolayısıyla bana da kolay gelsin demek düşer. Çünkü bence işlevsiz bir bakış açısı illa suçlu aramak. Böyle düşünmek sizin dediğiniz şekilde ortaya çıkan sonucu değiştirmez.