- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
+1Arkadaşının arkadaşı imiş bizim kızın fotoğrafını görmüş beğenmiş öyle tanışmışlar desin.
Ne meraklı milletiz yahu kime lazımsa senin nerden tanıştığın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Arkadaşının arkadaşı imiş bizim kızın fotoğrafını görmüş beğenmiş öyle tanışmışlar desin.
Ne meraklı milletiz yahu kime lazımsa senin nerden tanıştığın![]()
:)))Savaşırken seviştik de
Arkadaşının arkadaşı, arkadaşının kuzeni.
De gitsin yani dıdının dıdısı.![]()
Bende internetten tanıştım yıl oldu evlendik.oyun konsoluna tanışan bir arkadaşım var oda evlendi bir kızı var ve çok mutlu nasip bu iş. Hayırlı kişilerle karsilasmisiz.arkadaslar tanıştırdı de gitsinSevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))
Cevrem internetten tanisanlarla dolu ama hicbiri oyle demiyo tabiSevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))
:))) bende aynen boyle birsey dusunmustum bu sehire birsey icin gelmis sonra tanistik diye falan ama cok kurcalayanlar var hikayeyi nasil anlatacagimi uyduracagimi bilmiyorum :))bende internet de tanıştım.10 senelik evliyim geçen yıl arkadaşlarıma dedim senden hiç beklemezdik dediler :))))))))
Bir iş için gelmiş şehre öyle böyle tanıştık vS demiştim ben.