Sevgilimle oyun konsolundan tanistik ama kimseye anlatamiyorum ne desem ?

ahhah ne tatlı bir dert bu böyle:)
bir arkadaşımın aracılığıyla tanıştık önce telefonda sohbet ettik bir süre sonrada yüzyüze görüştük diyebilirsiniz..

Elaleme ne nasıl tanıştığınız yani en abuk subuk sorulardan biridir yani kime ne tanışılmış ciddi olmuş. Ayrıca başka şey denebilir bi arkadaşın tanıştırmış olsun mesela yani ne var herşey olmul bitmiş en son dert edilecek şey

Online oynanan bir oyunda tanışıp evlenen ve 6.senelerini bir de minnak bebek ile percinleyen arkadaşım geldi aklıma
Ne diyebilirsiniz diye düşündüm ; oyun konsolunda tanıştık . .....:ıslık:(doğruluk candir)

Ben bir arkadaş tanıştırdı bizi önce biraz konuşup sonra buluştuk falan demiştim ama ben anneme de söylememiştim. Annem tabi yemedi bu yalanı ama hala inatla bu yalanı devam ettiriyorum:D
Tek tavsiyem bir şey uydururken çok dallandırıp budaklandırmayın sonra unutuyorsunuz:D

Biz de eşimle internette tanıştık ortak ilgi alanımız olan bir forumda.. Aynı burada üyeler nasıl arkadaş oluyorsa biz de arkadaştık. Zaman geçtikçe arkadaşlık aşka dönüştü. Evlendik bile :) Nasıl tanıştınız diye soran meraklı büyüklere de nasipte olunca tanışıyorsun işte bir şekilde diyorum. Gerisini sormuyorlar.

Kendi ailem, çok yakınlarım biliyor tabi internetten olduğunu.. :)

Herkes her şeyi bilmek zorunda değil

Ağızbirliği yapın, arkadaş aracılığıyla tanıştuk ilk başta face üzerinden ekleştik sonra kafalarımız uyuşunca yüz yüze görüştük deyin olsun bitsin

Mutluluklar:KK37:

Sevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik :KK70:
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))
Bende internetten tanıştım yıl oldu evlendik.oyun konsoluna tanışan bir arkadaşım var oda evlendi bir kızı var ve çok mutlu nasip bu iş. Hayırlı kişilerle karsilasmisiz.arkadaslar tanıştırdı de gitsin

Sevgilimle oyun konsolunda online oyun oynarken tanistik (gta5) belki bilirsiniz. Aslinda cok güzel cok komik bir tanismaydi gta dünyasini gezdik falan birlikte savaştik :KK70:
Tabi biz tanişali baya oldu buluştuk ailelerimiz tanişti falan. Ailelerimize Facebookdan tanistigimizi söyledik cünkü annem oyun konsolunu duysa delirirdi zatende tuhaf bir durum. Facebook dan tanistigimizi soylemekte pek iyi degildi cunku internet olunca herkes bir tuhaf oluyor ama baska secenegimiz yoktu cunku biraz uzak oturuyoruz ayni sehirlerde degiliz.
Simdi is baya ciddiye bindi yakinda nisan falan dusunuyorlar ve annem yavas yavas cevreyi alistirmak icin anlatiyor hayatimda birinin oldugunu ama nerde tanistilar sorusunu hep gecistiriyor bende ne diyecegimi bilmiyorum oyun konsolu desem olmaz facebook desemde tuhaf oluyor. Anneme Facebook dedigimde bile tuhaf tuhaf bakti simdi insanlara ne diyecegimi bilmiyorum internet deyince ön yargi oluyor
Ayni sehirde olsak kolay olurdu ama ayni sehirlerdede degiliz ne diyebiliriz? :)))
Cevrem internetten tanisanlarla dolu ama hicbiri oyle demiyo tabi

Bi arkadasim onceki sene netten biriyle cikiyodu ama bana dediki 6-7 yil once bi arkadas ortaminsa tanismistik o zaman numarami almisti gorusmedik simdi yazdi dedi bende inanmis gibi yaptim inanmadim cunku kizli erkekli arkadas ortami olmadi hic

Gecen yilda yine birinden soz etti bunun icinde sinava girerken bisey sordu elimdeki ogrenci belgemden faceden bulmus eklemus vs onada inanmadim cunku diger kisiyle ayni memleketten ayni etnik kokenden ayni gorusten biriydi tahminimce sosyal medyanin gruplarinda vs tanismislar

Hatta o zaman ne derim aileme dedi bende evvelin is yerine gitmismistim orda karsilastik dersin falan dedim

Sizde oyle bisey uydurun net degince insanin basi agiriyo

bende internet de tanıştım.10 senelik evliyim geçen yıl arkadaşlarıma dedim senden hiç beklemezdik dediler :))))))))

Bir iş için gelmiş şehre öyle böyle tanıştık vS demiştim ben.

bende internet de tanıştım.10 senelik evliyim geçen yıl arkadaşlarıma dedim senden hiç beklemezdik dediler :))))))))

Bir iş için gelmiş şehre öyle böyle tanıştık vS demiştim ben.
:))) bende aynen boyle birsey dusunmustum bu sehire birsey icin gelmis sonra tanistik diye falan ama cok kurcalayanlar var hikayeyi nasil anlatacagimi uyduracagimi bilmiyorum :))

Yakin bir arkadasim sevgilisiyle instagram'den tanisti.
Soranlara bizim okulun kutuphanesine ders calismaya gelmisti, ikimiz de kitaplara bakarken elimiz ayni anda ayni kitaba gitti, orda tanistik diyorlar :KK76:
Hatta kitap da neydi klasiklerden bir taneydi ama unuttum.

benim arkadasimda Almanyadaydi.internette esiyle tanisti.o memleketteydi.sonra evlendiler oda Almanyaya geldi.3 cocuklari var.simdide yine hamile arkadasim.mrtda ikizlerini alicak kucagina:KK200:.onlr söyledi herkse nasil tanistiklarini.kimene önemli olan sonuc:KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK68:

Biz eşimle arkadaş vasıtasıyla demiştik. Pardon eski eşim :işsiz: Allah sonunuzu bize benzetmesin. Hayırlı olsun.

Back
X