haklısın tatlım bitmiyo :) ama zaten küçük ev aletlerimle beyaz eşyalarım kaldı ilklerde cok ayrıntıya giriştrm sonradan sıkıldım :) en büyük pişmanlığımda aldığım tupperlar oldu kaç yüz milyon para döktüm onlaraOncelikle şimdiden hayırlı olsun diyim canım :) bence de borçlar bitmeden yeni borçları girmeyin madem destek yok çok çok zor durumda kalabilirsiniz sonra. yüzük alamıyoruz diyorsanız eğer öyleyse bi süre daha bekleyin derim ben. Ayrıca ceyizi abartma çünkü gerçekten eksik hiç bitmiyor kaba alman gerekenleri al kalanları evlendikten sonra eksigini gördükçe alırsın kız ceyizi cokk mesekkatli :)
benim 1150 tl maaşım var erkek arkaşımın belli olmuyo inşşat ustası kendisi 1500 2000 arası aslında bizim çok borcumuz yok ama ailelere yardım ediyoruz ikimizinde babasının borçları var
haklısın tatlım bitmiyo :) ama zaten küçük ev aletlerimle beyaz eşyalarım kaldı ilklerde cok ayrıntıya giriştrm sonradan sıkıldım :) en büyük pişmanlığımda aldığım tupperlar oldu kaç yüz milyon para döktüm onlara
Hiç pişman olma onlar hayat kurtarır bende aynen bi ton para döktüm onlara ve cok işime yarıyor :) ben soda acacagina kadar herseyimi aldım diye dusunurken mesela deterjan kutusu almamisim vs vs bi sürü çıktı şimdi 15 aylık evliyim yok anacimm bitmiyorrrhaklısın tatlım bitmiyo :) ama zaten küçük ev aletlerimle beyaz eşyalarım kaldı ilklerde cok ayrıntıya giriştrm sonradan sıkıldım :) en büyük pişmanlığımda aldığım tupperlar oldu kaç yüz milyon para döktüm onlara
babam yardım edicem diyo hatta sana çok güzel düğün yapcam ablan gibi kaçma falan diyo ama ne kadar yardım edebilir ki bn şimdi eksiklerimi tamamlanyıp onlara yük olmama derdindeyim anlatamıyorm ona. bana bi kredi çektirdi hala onu ödüyorum yani sen öde deyip çekilebilceğim bi borç değilBabana para verirsen para biriktiremezsin ben de hep babama para veriyordum düğünüme de yardım etmeyeceğini söylemişti yüzük taktıktan sonra dedim ki artık sana para vermeyeceğim bak düğün de yapıcaz sen de destek olmayacaksın benim para biriktirmem lazım bir şeyler dedi ama ben para vermedim anca öyle yoksa birikmez.Yüzük takın babana söyle para veremem sana artık de ev kurucam o da öyle söylesin sonra gelir gider hesabı yap bazı şeylerden de kıstın mı tamamdır.
Hiç pişman olma onlar hayat kurtarır bende aynen bi ton para döktüm onlara ve cok işime yarıyor :) ben soda acacagina kadar herseyimi aldım diye dusunurken mesela deterjan kutusu almamisim vs vs bi sürü çıktı şimdi 15 aylık evliyim yok anacimm bitmiyorrr
bitmezzzzHiç pişman olma onlar hayat kurtarır bende aynen bi ton para döktüm onlara ve cok işime yarıyor :) ben soda acacagina kadar herseyimi aldım diye dusunurken mesela deterjan kutusu almamisim vs vs bi sürü çıktı şimdi 15 aylık evliyim yok anacimm bitmiyorrr
valla bnm etrafımdaki herkes aynı değil ailesi herşeyini yapanda var biseyine karışmayanda bizimkilerde anca getir parayı düğün yapalım diyolar..Eskiden ne güzelmiş ya aileler oğlumu evlendireceğim diye uğraşırlarmış en azından yardımcı oluyorlarmış. Bize mi denk gelenler böyle yoksa artık hiç kimse aileden bi iğne ucu kadar bişey görmüyor mu ya?
bende pek alma taraftarı değildim ama işte taze tutuyo vs. die bi kaç parça alayım dedim sonuctan calışan insanlrız bn salata falan hep fazla yapıp dolaba atıyorum bunlarıda denedm çok taze tutuyo ama pişmanım tabi verdiğim paralara yazıkKonusu geçince aklıma geldi.
Şu tupperware midir nedir?
Etrafımda da var insanlar borç içinde yüzüyor,ama onları almaktan da geri kalmıyorlar.
Ucuz da değiller hani.
Hiç almadım,almayı da düşünmem.
Param kıymetlidir benim.
Bir yüzük almaya paranız yoksa evlenmek için adım atmayın. Yüzük sadece simgedir. Kalpler bir olduktan sonra ne anlamı var yüzüğün. Yüzük takıp ne haltlar karıştıranlar var.kızlar yardımm
1 bucuk yıllık bi sevgilim var annelerle tanışıyorz ama artık bütün aile tanışsın en azından bi yüzük takılsın istiyoruz fakat bnm çeyiz borclarım onun piyasaya borçları yüzünden para biriktirmiyorz yanş şöyle diyim bi yüzük almaya bile paramız yok şu an ve ailesinden de hic bi destek görmüyor herşeyi ikimiz yapıcaz ev içinde düğün içindevar mı bi öneriniz nasıl biriktirebilirz ??
babamda evlenmem taraftarı Ama borçlarrgerekirse ailelerle konuşacaksınız yada ne kadar sürede biter babaların borcu evlendikten sorna çünkü imkanı yok onlara yardım edemezsiniz borç ödeyeceksiniz çünkü sizde..
tupperlar evet çok pahalı haklısın ama kullanışlı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?