- 2 Şubat 2018
- 116
- 49
- 98
- Konu Sahibi tofitellam
Merhaba arkadaşlar, benm karşılıklı olarak birbirimizi çok sevdiğimiz bir erkek arkadaşım vardı adına Ahmet diyelim . Benim babam tam bir alkolik, 21 yaşındayım, 21 yıldır bir gece içmezse digerinde mutlaka içer. En uzun düzelme süresi 10 günü geçmemiştir. Bu durumla ilgili çok kötü anılarım var. 13 yıl boyunca tek bir odada yaşadık evimiz tek odalıydı annemle babamın tüm tartışmalarına kavgalarına şahit oldum ,şiddete şahit oldum.. yani bu alkol yüzünden başımıza çok şey geldi kendimi balkondan bile attım siz düşünün artık.. Ahmet ayrıntılı olarak bilmiyordu ama babamın bu yüzden bize çok çektirdiğini ve benim alkolden igrendiğimi biliyordu onunla çıkalı 3 yıl olmadı ama tanışalı 3 yıl oldu . O beni 3 yıldır seviyor fakat ben ona sonradan asık oldum . Onunla konuştuğum ilk gün "alkol varmı? " diye sordum, sordugum ilk soruydu "yok " dedi .. Dün gece bana son iki yıldır alkol kullandığını yaklaşık 10 12 keredir içtiğini söyledi başka yalanlarda söylemiş hepsini itiraf etti hepsini affettm bir şey demedim ama sonuncusunu affedemedim çünkü o alkoldü başka şeye benzemezdi ..ona o kadar güveniyordum ki bu kadar igrenmeme ragmen ben içerim o içmez diyordum . Konuştuk bana birdaha içmeyeceginin sözünü bile veremedi bidaha "içmeyecegini söyle lütfen" dedim "tutamayacagım sözler veremem özür dilerim" dedi ona başımdan geçenleri anlattım agladı bende ağladım "özür diledi lütfen beni bırakma" dedi ama yinede bir daha içmeyeceginin sözünü veremedi bende bu yüzden ayrıldım ve çokkkk mutsuzum bidaha kimseyi sevemem en ççookk güvendiğim insandı güvenimi sarstı hiç kimseye güvenemem ciddi bir ilişkimiz vardi şimdi ne yapmalıyım ?