Nasıl yani, 8 ay önce o toplantıdan sonra beraber vakit geçirdiniz mi? Telefonda muhabbeti ilerletip canım cicime kaydı olay sanırım. Kaç km mesafe var? Ne iş yapıyor ki haftasonu bile yok?
Aranızda mesafe çoksa normal 2 gün için onca yoldan gelecek hali yok. Leyla mecnun değilsiniz nihayetinde daha ilişkinin başındasınız. Tavırlık bi şey yok yani neye tavır yapacaksınız anlamadım.
Mesafe cidden fazlaymış. Gelmek istese 24 saati yolda geçecek zatenVakit geçirmedik. Aynen telefonda oldu. Şöyle hafta içi devlet işinde haftasonu da dükkanları var orada çalışıyor. Mesafe 12 saat
Mesafe cidden fazlaymış. Gelmek istese 24 saati yolda geçecek zaten
1 bucuk ayın nesini anlatayım insanlara, daha ben bile seni tanımıyorum . Deseydin keske..
Hayır bize değil, karşı tarafa böyle birşey söylediginizi dememişsiniz. Sizde dikkatli okuyun yazdıgınızı o zaman.demişim aslında dikkatli okursanız
Hayır bize değil, karşı tarafa böyle birşey söylediginizi dememişsiniz. Sizde dikkatli okuyun yazdıgınızı o zaman.
arkadaşlarına ne anlatıyormuş ki? tanıştık birbirimizi seviyoruz evleneceğiz tarzında mı
Evliliğe de gidebilir, gitmeyedebilir karar verirsiniz ama karşılıklı konuşmak gerek.
Eğer gelmiyorsa ilgisiz biri olabilir üzebilir ilerde.
Haklısınız bende ilgisiz olabileceğini düşünüyorum bilemedim açıkçası daha çok erken
Isyerinizde özel hayatinizi anlatmak zorunda degilsiniz ayrica dogru düzgün tanimiyorsunuz bile.Arkadaşlar 1.5 aydır sevgiliyiz aramızda mesafe var. 8 ay önce bi iş toplantısında tanışmıştık. Sevgili olduktan sonra görüşmedik hiç. Görüşmeden nasıl sevgili oldun derseniz bende bilmiyorum ve tanımıyorumda çok :/ Sorunlara gelince ilki o çevresindeki arkadaşlara çalıştığı yerdeki kişilere benden bahsediyor bense kimseye bahsetmedim. Sürekli bana soruyor neden bahsetmedin diye. Önemli değil diyor ama takıyor.
Yoğun çalışıyor evet aramızda mesafe çok haftasonları da çalışıyor ama istese gelirdi diye düşünüyorum bu kadar zamanda. Yaşlarımız 29. Gelip kısa sürede dönmek istemiyormuş bir hafta filan boşluk ayarlayıp öyle gelmeyi düşünüyormuş. Bilemedim bende. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım bu durumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?