Sevgilimle sorunlarım?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar 1.5 aydır sevgiliyiz aramızda mesafe var. 8 ay önce bi iş toplantısında tanışmıştık. Sevgili olduktan sonra görüşmedik hiç. Görüşmeden nasıl sevgili oldun derseniz bende bilmiyorum ve tanımıyorumda çok :/ Sorunlara gelince ilki o çevresindeki arkadaşlara çalıştığı yerdeki kişilere benden bahsediyor bense kimseye bahsetmedim. Sürekli bana soruyor neden bahsetmedin diye. Önemli değil diyor ama takıyor.
Yoğun çalışıyor evet aramızda mesafe çok haftasonları da çalışıyor ama istese gelirdi diye düşünüyorum bu kadar zamanda. Yaşlarımız 29. Gelip kısa sürede dönmek istemiyormuş bir hafta filan boşluk ayarlayıp öyle gelmeyi düşünüyormuş. Bilemedim bende. Sizce nasıl bir tavır takınmalıyım bu durumda?

Nasıl yani, 8 ay önce o toplantıdan sonra beraber vakit geçirdiniz mi? Telefonda muhabbeti ilerletip canım cicime kaydı olay sanırım. Kaç km mesafe var? Ne iş yapıyor ki haftasonu bile yok?

Aranızda mesafe çoksa normal 2 gün için onca yoldan gelecek hali yok. Leyla mecnun değilsiniz nihayetinde daha ilişkinin başındasınız. Tavırlık bi şey yok yani neye tavır yapacaksınız anlamadım.

Nasıl yani, 8 ay önce o toplantıdan sonra beraber vakit geçirdiniz mi? Telefonda muhabbeti ilerletip canım cicime kaydı olay sanırım. Kaç km mesafe var? Ne iş yapıyor ki haftasonu bile yok?

Vakit geçirmedik. Aynen telefonda oldu. Şöyle hafta içi devlet işinde haftasonu da dükkanları var orada çalışıyor. Mesafe 12 saat

Aranızda mesafe çoksa normal 2 gün için onca yoldan gelecek hali yok. Leyla mecnun değilsiniz nihayetinde daha ilişkinin başındasınız. Tavırlık bi şey yok yani neye tavır yapacaksınız anlamadım.

Tavır derken yani yaklaşımım nasıl olmalı hakta veriyorum ama bilemiyorum

arkadaşlarına ne anlatıyormuş ki? tanıştık birbirimizi seviyoruz evleneceğiz tarzında mı

Daha çok yeni bı ilişkiniz var bu kadar takmayın. Mesafeler uzunsa gelmemesi normal. Tavrınız normal düzeyde devam etsin. Ne çok yüz verin nede vurup öldürün. Zamana bırakın.

1.5 uzaktan yürüyen bir ilişkiyi çok dikkate almazdım. Yani şöyle ki üzerinde çok düşünüp olayları kafama takmaz akışına bırakırdım. Şunu çok iyi biliyorum ki birisi ne kadar yoğun çalışırsa çalışsın önemsediği kadına her zaman bir yolunu bulup vakit ayırır. Bunu 10 sene sevgili bir senelik evli deniz subayı eşi olarak söylüyorum

Evliliğe de gidebilir, gitmeyedebilir karar verirsiniz ama karşılıklı konuşmak gerek.
Eğer gelmiyorsa ilgisiz biri olabilir üzebilir ilerde.

Son düzenleme:
Evliliğe de gidebilir, gitmeyedebilir karar verirsiniz ama karşılıklı konuşmak gerek.
Eğer gelmiyorsa ilgisiz biri olabilir üzebilir ilerde.

Haklısınız bende ilgisiz olabileceğini düşünüyorum bilemedim açıkçası daha çok erken

Haklısınız bende ilgisiz olabileceğini düşünüyorum bilemedim açıkçası daha çok erken

aşk ve yoğun duygular için erken şu an sadece birbirinize uygun olduğunuzu düşünüyorsunuz iki kişi de uygun olduğunda görüşün ve akışa bırakın

Isyerinizde özel hayatinizi anlatmak zorunda degilsiniz ayrica dogru düzgün tanimiyorsunuz bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…