• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle sosyal medya sıkıntım

Ben inatlasırım ya :KK43:
Benimkide ondan şikayetçi inatlaşma benimle diyor ama Dinlemiyorum :KK43:
Ben her dediğini dinledim de ne oldu ayrıldık sonra paşa paşa döndü hiç nbeklemediğim anda bide gıcıklığına uğraşıyor kendide itiraf etti ya normal bir ilişki neyine yetmiyor hemde bundan şikayet ediyor

Ben sizin yerinizde olsam yol verir, bir süre kafamı dinler; sonra da ciddi ilişkiye hazır insan ararım.
Kimse bulunmaz Hint kumaşı değil, sevgililik belki de en güzel zamanlar. Siz şu anda mutlu mutlu, sevgi pıtırcıkları şeklinde olmalıydınız.
Aynen bu cümleyi kurucam ağzınıza parmaklarınıza sağlık ben niye mutlu olmam gerekirken mutsuzum

Ben her dediğini dinledim de ne oldu ayrıldık sonra paşa paşa döndü hiç nbeklemediğim anda bide gıcıklığına uğraşıyor kendide itiraf etti ya normal bir ilişki neyine yetmiyor hemde bundan şikayet ediyor

Bende yaaprım çoğu dediğini :(

Bende yaaprım çoğu dediğini :KK43:
Tehlike yakın arkadaşım benden gör yaşadıklarımı anlatıyırum kendi arkadası dedi neden herseye evet diyorsun dişini göster biraz diye ama korkuyorum kaybederim diye

Tehlike yakın arkadaşım benden gör yaşadıklarımı anlatıyırum kendi arkadası dedi neden herseye evet diyorsun dişini göster biraz diye ama korkuyorum kaybederim diye

Bazen ben gösteriyorum dişimi o kadar susmuyorum.
Simdi ayrı sehirlerdeyiz.
Değişmesinden korkuyorum ben

toptan sosyal medyayı kapatın başınız agrımasın.bızde erk ark.ıle sosyal medya f.book yuzunden tartısıyorduk ve sıldık su an rahatız allahıma bın sukur:)

Ben evliyim, eşimle sosyal ağlara üyeyiz. İlişki bölümümüz boş mesela, ilişkisi yok yazıyor ikimizde de. Güncelleme gereği duymadık. Ama şu var, eşimin bilgisayarında benim hesabımın şifresi vardır, benimkinde onun. Kontrol ediyor musunuz derseniz, hayır etmiyoruz. Ama eşim beni engellese ciddi problem çıkar. Keza ben yapsam da.
Her şeyinizi sosyal hesaplara dökmelisiniz demiyorum, zaten bu mantıklı değil. Ama siz takip etseniz de bilemezsiniz bir halt karıştırıyor mu.
Kavun bir arkadaşım evlendi, düğünde ilk danstan sonra telefonundan ilişki durumunu bilmemkimle evli yaptı :D :D
İlk dansa kadar niye bekledin, nikah cüzdanını alır almaz masada yapsaydın diye çok dalga geçtim sonra :D

Kavun bir arkadaşım evlendi, düğünde ilk danstan sonra telefonundan ilişki durumunu bilmemkimle evli yaptı :KK70: :KK70:
İlk dansa kadar niye bekledin, nikah cüzdanını alır almaz masada yapsaydın diye çok dalga geçtim sonra :KK70:
Garanticiymiş demek :D
Ya benim herifim de facete sadece beni takip ediyor, tüm ana sayfası benim paylaşımlarımdan ibaret; sapık mısın arkadaş nedir olay yani :D Tamam, evlendik düş artık yakamdan :KK45:

Back
X