Sevgilimle sosyal medya sıkıntım

Ben inatlasırım ya
Benimkide ondan şikayetçi inatlaşma benimle diyor ama Dinlemiyorum
Ben her dediğini dinledim de ne oldu ayrıldık sonra paşa paşa döndü hiç nbeklemediğim anda bide gıcıklığına uğraşıyor kendide itiraf etti ya normal bir ilişki neyine yetmiyor hemde bundan şikayet ediyor

Aynen bu cümleyi kurucam ağzınıza parmaklarınıza sağlık ben niye mutlu olmam gerekirken mutsuzum

Bende yaaprım çoğu dediğini

Bende yaaprım çoğu dediğini
Tehlike yakın arkadaşım benden gör yaşadıklarımı anlatıyırum kendi arkadası dedi neden herseye evet diyorsun dişini göster biraz diye ama korkuyorum kaybederim diye

Tehlike yakın arkadaşım benden gör yaşadıklarımı anlatıyırum kendi arkadası dedi neden herseye evet diyorsun dişini göster biraz diye ama korkuyorum kaybederim diye

Bazen ben gösteriyorum dişimi o kadar susmuyorum.
Simdi ayrı sehirlerdeyiz.
Değişmesinden korkuyorum ben

toptan sosyal medyayı kapatın başınız agrımasın.bızde erk ark.ıle sosyal medya f.book yuzunden tartısıyorduk ve sıldık su an rahatız allahıma bın sukur:)

Kavun bir arkadaşım evlendi, düğünde ilk danstan sonra telefonundan ilişki durumunu bilmemkimle evli yaptı
İlk dansa kadar niye bekledin, nikah cüzdanını alır almaz masada yapsaydın diye çok dalga geçtim sonra

Garanticiymiş demek
Ya benim herifim de facete sadece beni takip ediyor, tüm ana sayfası benim paylaşımlarımdan ibaret; sapık mısın arkadaş nedir olay yani Tamam, evlendik düş artık yakamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…