sevgilimle tatil için yardım?

Ağva,Amasra,Abant,Safranbolu bu mevsimde çok güzel oralar Sorduklarını sanmıyorum :112:

dogu olsun yakın olsun diyorsunuz ama uzungol yakın degil ki.
ayrıca ben agustosta gitmistim ona ragmen serindi. su an nasıl olur bilemiyorum...
onun yerine artvinin turistik ilcelerinden birini tercih ederim. cunku karadeniz olmasına ragmen akdeniz iklimi var.
hele amasra yuksek olmadıgı icin daha bahar havasındadır su an.
ama size yine de buralar uzak...

guneydogu olarak direkt mardini tercih ederdim ama suriye sınırında, oralar su an nasıldır bilemiyorum...

biri bana doguda yer soyle dese van derim aslında :)) hala gidemedim gormeyi gezmeyi istedigim bir yer.
akdamar adası falan var diye duymustum. gol kıyısında ahlat, edremit buralar nasıl ki?
sessiz sakin bir yer istiyorsanız gol manzaralı turistik ve taş bir otele yerlesmek birazcık sehir merkezinden uzaklasmak yeterli olabilir...

Evlilikle ilgili hiçbir şey sorulmadı bize bugüne dek arkadaşım..
Mardin demiş arkadaşlar, bencede olabilir. Hem doğu falan demişsiniz ya.. Mardin güzel olabilir.

doğudan başka yerlere gitmek hep sıkıntı olur uzaklık açısından
doğuda kaldıgımız süre boyunca aklımdan çıkmayan tek yer Mardin
harika bir kültür gezisi olabilir sizin için
yok biz sadece kafa dinleyelim doğayla iç içe olalım derseniz mesafeye aldanmayın uzungöl iyi bir tercih olabilir

Doğuda Gaziantep ve Mardin güzel yerler gitmedim ama özellikle Gaziantep hep kafamda görmek istiyorum Memleketim Erzurum bir seçenek bence palandöken çok güzel olur

Malatyada cok unlu bir otel kizlar sevgilim isinde gucunde adam bende ogretmen havalanindan inince otelde kalio görüsecektik ben sordum dedim iki kisi hemde ayri oda istedim tek bile değil direk su cevabi verdi gece birbirinizin yanina gecmeyin arkadasiniz erkekmis bi kamerada goruyoruz diye bakar misiniz ben ne diyecegimi bilemedim...hangi devirde hangi zihniyet cozemedim cok kizdim otele uzunca bir mail yazdim siz ne hakla insanlari sorgularsiniz gelenlere fahise muamelesi yaparsiniz diye düşünün artik bunu gecen yil yasadim...

Ohaaaaaa diyorum. Bence turizm bakanlığına da şikayet etmeliydin. Hani okul gezilerine götürürler ya çocukları kontrol ederler gece odaları. Hay ya rabbim o nasıl bir muameledir ya. :26: Hiç öyle bir şey yaşamadım şoka girdim. Beraber kalmak istesem tek oda isterim sanki yasak olan bir ülkede mi yaşıyorum.. Ne oyun yapıcam aptal bir resepsiyon görevlisine..

Palandöken,Tatvan olabilir.

benim de şimdi aklıma bi olay daha geldi. vanda 2 sene önce yılbaşında sevgilim yanıma gelecekti. program ayarladık dışarıda kutlayacaktık. sonra o otele gidip kalacaktı benim o ara kaldığım apart tutucu bir yerdi yanımda kalamzdı ben odama geri dönecektim eğlence çıkışı... sevgilim gelmeden önce oda ayırtmak istedim otelden. yılbaşı için tek kişilik oda dedim. erkek için mi dedi? evet erkek için dedim. siz kalmayacak mısınız dedi? hayır dedim. o zaman söyleyeyim asansörün önüne kadar bile gelemezsiniz,kalacak kişiyle görüşecekseniz lobide kameralı yerde oturabilirsiniz ama orada da uygun davranmanız lazım dedi ben de salağımdır bu konularda hemen savunmaya geçerim.. yok ben zaten kalmam... biz öyle değiliz falan diye saÇmalamıştım sonradan çok kızdım kendime.. muamele derken bunlar kastediyorum işte

Evet o tip anlarda ilk defa yaşadığımız bir olaysa saflığımıza geliyor öyle tepkiler verebiliyoruz

Uygun davranmak nedir ya. Peki önünüzde sevişmeyiz korkma deseymişsin de keşke o böyle kalakalsaydı

Booking.com dan bak otellere önceden parasını ödeyip gittiğin takdirde öyle bir şey yaşayacağını sanmıyorum. Zaten booking.com en iyi fiyat garantisi veriyor. Başka yerde daha ucuza bulursan fiyat farkını geri ödüyor falan filan. Sıkıyosa yabancı turistlerden istesinler evlilik cüzdanını salaklar. Yine de istenirse cüzdan falan bakanlığıa şikayet etmekle korkutun. Bir de yıldızlı otelleri tercih etmeye çalışın. Gidince de öyle panikli davranma

hımmm bu siteyi bilmiyordum..teşekürler ayrıca çok güldüm yazdıklarınıza keşke deseydim evet:)

Rize - Ridos u tavsiye edebilirim size orda kalıp uzungöle de geçebilirsiniz
nettende araştırabilirsiniz ben gitmedim ama gidenler çok beğeniyor
evlilik cüzdanı olayı hakkında bilgim yok buralarda soruyorlar mı diye

arkadaşlar kararımı verdim mardine gideceğim. çok teşekkürler hepinize.:) booking .com da güzel bir siteymiş. bu siteden birşey daha öğrendim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…