Sevgilimle telefonda konuşuyorduk aramızda limoniydi biraz

ashen12

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
62
-13
6
29
Telefonda konuşurken de yanında arkadaşı vardı kızdırmıştı beni, arkadaşı seslendi arkadan serefsizin teki bu ya bunu bırak bundan daha iyisini bulursun dedi. Duymamazlıga geldim ne dedi arkadaşın dedim. Gülerek şerefsiz diyor dedi bana sadece ? Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? Neden böyle bir şey demiş olabilir

Telefonda konuşurken de yanında arkadaşı vardı kızdırmıştı beni, arkadaşı seslendi arkadan serefsizin teki bu ya bunu bırak bundan daha iyisini bulursun dedi. Duymamazlıga geldim ne dedi arkadaşın dedim. Gülerek şerefsiz diyor dedi bana sadece ? Siz olsanız ne yapardınız bu durumda ? Neden böyle bir şey demiş olabilir
Çünkü erkek arkadaşın seni anlatırken ne kadar seviyesiz konuştu ise o haddi kendinde görüyor. Kabahati arkadaşta değil sevgilinde ara

Ne anlatmış olabilir ki
İyi bir şekilde anlatamadığı kesin. Bir insan sevdiği kişiye karşıdakinin hakaret etmesine izin vermez. Hakaret etme cesaretinde bulunuyor ise arkanızdan sevgiliniz sizden bahsederken ya o da ediyordur ya da ciddi değilim demiştir.

Ayrilirdim. Bir de soruyor musun ?

Kac konudur yaziyoruz hic laftan anlamiyorsun ahsen. Kendin ettin kendin buldun. Oh iyi yapmis.

Nedenini sorgulamaz, direkt ayrılırdım.

Yani ben şöyle anladım, kızla ilgili dedi, sevgili de gülerek bana diyor diye kıvırdı 😁
Haaaa bak öyle de olabilirmiş ben kıza seslendi diye düşündüm arkadaşını kastederek bırak bu iti ya sen daha iyilerini hak ediyorsun anlamındaa

Back
X