- 25 Ekim 2020
- 294
- 10
- 48
- 29
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Boyle biseyin yalanimi olur ? Guvenmiyosaniz ayrılın.Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Yakalamadım hayır kendim kuruntulu bir insanım. Şimdi aradım yatıyor hala bir şeyde yememiş dün beraber yedik bende bir şey yokSerum yedim diyor adam , inanmamanız için bir sebep var mı başka ? Önceden yalanını mı yakaladınız ?
Dün beraber yedik bende bi şey yok başkada bi şey yemedim dedi ondan acaba dedimBoyle biseyin yalanimi olur ? Guvenmiyosaniz ayrılın.
Ablsmls midye yemiştik o zehirlendi bana bir şey olmamıştı yani olabiliyor böyle şeylerYakalamadım hayır kendim kuruntulu bir insanım. Şimdi aradım yatıyor hala bir şeyde yememiş dün beraber yedik bende bir şey yok
niye yalan söylesin adam zehirlenmiş bu işin yalanı mı olur?Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Hayır hiç yakalamadım buluşmak içinde hiç bahane üretmedi bunca zaman ama ne bileyim birden böyle gece mesaj atması kafamı karıştırdı plan yapmışken şimdi aradım hala yatıyor gece uyuyamadım kendime gelince arayım dediNiye yalan söylesin ki? Sevgilinize güvenmiyor musunuz? Daha önce bir yalanını mı yakaladınız veya buluşmamak için bir şeyi bahane ettiğine mi şahit oldunuz?
Herkesin bünyesi farklı, sizi etkilemeyen şey onu etkileyip zehirlemiş olabilir.
Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Hayır hiç yakalamadım buluşmak içinde hiç bahane üretmedi bunca zaman ama ne bileyim birden böyle gece mesaj atması kafamı karıştırdı plan yapmışken şimdi aradım hala yatıyor gece uyuyamadım kendime gelince arayım dedi
EvetHmm şuan evinde yattığına emin misin?
Eline de bugün tarihli gazete alsın ki inanalımİsterseniz birde serumlu foto isteyin
Birisi diyor kadınlar hisseder ayrıl birisi adam senden ayrılmalı ahahahhaVallla kanka adam senden ayrilmali, bu kadar yaziyorum. Adam yalanci degil, bahaneler ureten biri degil diyorsun ee hastayim demis iste suphelenmen icin bir sebep yok ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?