- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Ya böyle takıntılı insanlar var. Geçen yıl eşim sevgiliyken yanıma gelecekti aracı arızalanmış, yakın bir kız arkadaşim direkt şunu dedi gelmemek için yalan söylüyordur kesin. Normalde aklıma gelmezdi aklıma sokmaya çalıştı . Adam şu ana kadar böyle bir şey yapmamış ilişkiye güvenirken yalancılık ithamı çok ağırSeda Sayan kuralları gibi e devletten bir evli bekar bakmak gerekiyor bir de adli sicil kaydıe nabız da kontrol edilsin ne olacak yani işin şakası tabi ama huylandı ise zaten güven yoktur. Bence uzamasına gerek yok illa bir şeyde patlar bu hikaye
İlk evlendigim yil kayinvalidemin pisirdigi tavuktan zehirlendim ve ölümden döndüm. Ayni tavuktan yiyen esime, kv, kp, kayinlarim, eltime hicbir sey olmadı.Dün beraber yedik bende bi şey yok başkada bi şey yemedim dedi ondan acaba dedim
Hayır güvenmiyorsun. Ve evet kadınlar hisseder. Nerden bildiğimi sormaGüveniyorum kendim kuruntulu bir insanım. Evet o boyutu da olabilir şu an işi durgun ama ben bunu anlayışla karşılardım
Şuan için e nabızı istesin de sen bana güvenmiyor musun hııı desin bir kez böyle bahanede sorulmaz iki üç olur o zamanO kadar güvenmiyorsanız e-nabızdan göstersin hastane girişini. Zehirlenme bilgisi e nabızda yazar ya da hangi işlemler uygulandı vs gibi şeyler sorun. Yarım yamalak konuşursa ekran görüntüsü isteyin. Yanına gidecekseniz de kolunu kontrol edin.
Kaçak göçek görüşüyorsanız ve ergense ailesi farklı bir plana dahil etmiştir onu. Size söylemeye de çekinmiş olabilir.
Yalan söylüyor olsa gitmemek için bahane arıyor olsa başka bir bahane bulabilir zehirlendim demez ki siz fazla güvensizlik ile ilgili konular okudunuz sanırım.Güveniyorum kendim kuruntulu bir insanım. Evet o boyutu da olabilir şu an işi durgun ama ben bunu anlayışla karşılardım
Valla çalışırken 300 kişilik iş yerinde hamileyim doymuyorum tabi bu arada arkadaşların ve kendi hakkım olan (arkadaşlar sevmedikleri yemeği bana veriyorlardı) yani aynı yemeklerden 2ser tabak yemiştim,ertesi gün servis gelmeyince iş yerine kendim gittim herkes zehirlenmiş yemektenMerhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Herkesin yediğini yiyip bir tek ben zehirlenme vakasını 3 kez yaşadım. Farklı farklı insanlarla farklı şehirlerde başıma geldi.Dün beraber yedik bende bi şey yok başkada bi şey yemedim dedi ondan acaba dedim
Bende şüphe duyardım.Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Çünkü erkek çünkü araba falan ayarlamadı çünkü yarın için çok daha cazip bir planı varHerkesin yediğini yiyip bir tek ben zehirlenme vakasını 3 kez yaşadım. Farklı farklı insanlarla farklı şehirlerde başıma geldi.
Bununiçin neden yalan söylesin ki?
Defalarca zehirlenmiş biri olarak söyleyeyim, öyle bir iki saatte düzelen durum değil.Birisi diyor kadınlar hisseder ayrıl birisi adam senden ayrılmalı ahahahha
Kendini toparlayınca buluştuk yine beraberdik akşama kadar kötü olduğu belliydiMerak ettim son durum nedir?
Kendini toparlayınca buluştuk akşama kadar beraberdik evine gittim gördümÇünkü erkek çünkü araba falan ayarlamadı çünkü yarın için çok daha cazip bir planı var
Kendini toparlayınca buluştuk haklısınızŞuan için e nabızı istesin de sen bana güvenmiyor musun hııı desin bir kez böyle bahanede sorulmaz iki üç olur o zaman
Kendini toparlayınca buluştuk kötüydüHayır güvenmiyorsun. Ve evet kadınlar hisseder. Nerden bildiğimi sorma
Araba var miydi?Kendini toparlayınca buluştuk kötüydü
Yazdı mı size özelden :)Defalarca zehirlenmiş biri olarak söyleyeyim, öyle bir iki saatte düzelen durum değil.
Sesinden halinden tribinden ve sizi de araştırmasından anlardınız, sorsanıza hangi
ilaçları vermişler, neyden zehirlenmiş, nasıl bir his neler yaşamış?
İlgi alaka olarak bir sormayı deneyin hatta arttırıyorum siz de fenalaştığınızı söyleyin, ortak ne yediyseniz oraya gidip hesap soracağınızı şikayet edeceğinizi belirtin, sonra gelin özel mesajda beni bulun anlatın, tek tek çürüteyim
Bu adam zehirlendi ise ben de bu dünyada bir şey bilmiyorum, o kadar.
Yok:) Ertesi gün kötüymüş görüşmüşler.Yazdı mı size özelden :)
Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?