- 18 Şubat 2023
- 2.867
- 2.724
- 63
- 35
- Konu Sahibi beyzaaaa123
-
Bence bilerekMerhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Ergen değiliz 27 yaşındayız bunca zaman hiç buluşmak için bahane etmedi o konuda güveniyorum ama kuruntulu bi insanım birazO kadar güvenmiyorsanız e-nabızdan göstersin hastane girişini. Zehirlenme bilgisi e nabızda yazar ya da hangi işlemler uygulandı vs gibi şeyler sorun. Yarım yamalak konuşursa ekran görüntüsü isteyin. Yanına gidecekseniz de kolunu kontrol edin.
Kaçak göçek görüşüyorsanız ve ergense ailesi farklı bir plana dahil etmiştir onu. Size söylemeye de çekinmiş olabilir.
Neden pekiBence bilerek
Başta guvenmiyorsunuz, bide maddiyat aklıma geldi ,araba kiralamak artı gezme tozma. Belki maddiyat uygun değildi soyleyemediNeden peki
Neden peki
Başta guvenmiyorsunuz, bide maddiyat aklıma geldi ,araba kiralamak artı gezme tozma. Belki maddiyat uygun değildi soyleyemedi
Güveniyorum kendim kuruntulu bir insanım. Evet o boyutu da olabilir şu an işi durgun ama ben bunu anlayışla karşılardımBaşta guvenmiyorsunuz, bide maddiyat aklıma geldi ,araba kiralamak artı gezme tozma. Belki maddiyat uygun değildi soyleyemedi
Aracı alacağı kişi tanıdık hallederiz aramızda dediler birbirlerine sabah alıp beni alacaktı araçla işteHepimizin kafasında soru işareti bıraktın.
Neden adamın seni ektiğini ya da yalandan bir bahane sunduğunu düşünüyorsun? Durduk yere kimse bunu düşünmez.
Birde sen sormadın mı bu kiralanan aracın parası nolcak yanacak mı ya da ertelenir mi diye?
Neden iletişim kurmuyorsunuz birbirinizle.
Hangi hastane arayıp sorun oldu olacak. Bu kuruntu ile bunu yapmak aklınıza nasıl gelmedi acabaMerhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Kuruntuluysanız görüntülü arayın mademErgen değiliz 27 yaşındayız bunca zaman hiç buluşmak için bahane etmedi o konuda güveniyorum ama kuruntulu bi insanım biraz
Adam serum taktılar diyor siz acaba ne oldu neyi var diye düşünmek yerine bilerek mi yaptı diyorsunuz siz bu adamı bence gerçekten sevmiyorsunuz ve güvenmiyorsunuz.Merhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Size dokunmaz ama ona dokunur herkesin midesi bunyesi ayni degilkiDün beraber yedik bende bi şey yok başkada bi şey yemedim dedi ondan acaba dedim
E geçmiş olsuna gideydin hastaneye görürdün gerçek mi sahte mi :) e nabızdan bakMerhaba sevgilimle bugün için bi yere gitme planı yapmıştık araba falan kiralayacaktı dün aradı halletti gibiydi gece zehirlendim serum yedim iyi olursam gidelim sabah ara diye mesaj atmış gece 3 de bende aradım endişelendim kötüyüm biraz dedi sizce bilerek mi yaptı gitmemek için
Ben zehirlendim desem sevgilim e nabız kanıtı istese ondan ayrılırdım adam niye böyle bir şey yapsınO kadar güvenmiyorsanız e-nabızdan göstersin hastane girişini. Zehirlenme bilgisi e nabızda yazar ya da hangi işlemler uygulandı vs gibi şeyler sorun. Yarım yamalak konuşursa ekran görüntüsü isteyin. Yanına gidecekseniz de kolunu kontrol edin.
Kaçak göçek görüşüyorsanız ve ergense ailesi farklı bir plana dahil etmiştir onu. Size söylemeye de çekinmiş olabilir.
Seda Sayan kuralları gibi e devletten bir evli bekar bakmak gerekiyor bir de adli sicil kaydıBen zehirlendim desem sevgilim e nabız kanıtı istese ondan ayrılırdım adam niye böyle bir şey yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?