Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Nasıl hitap etmem gerektiğini bilemiyorum.Fakat ikimizinde standart üstü meslekleri var ve benim birden değişmemi bekliyor . Ve benden ya da ondan değerli olamaz bu tarz konularikinizin de görüşleri realist değil ki.
Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değilYemek yapıp onu mutlu etmen çok saçma. İlerde evlenirseniz adam mutluluğu sana sarılmakta seninle aynı evi paylaşmakta değil de temiz çamaşır yemek ve ütü de arayacak galiba
Evlilik bana göre değil sanırım hiç de olmayaak en azından bunu anladımYemek yapıp onu mutlu etmen çok saçma. İlerde evlenirseniz adam mutluluğu sana sarılmakta seninle aynı evi paylaşmakta değil de temiz çamaşır yemek ve ütü de arayacak galiba
Kendisi de seni yemek yaparak mutlu ediyor mu?Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Hayır onun el beceriSi yokmus ben de ilk kez yaptığım şeyleri yaptım ben belki size komik gelecek ama domates soymayı falam bilmiyordum ilk kez onun evınde kahvaltı için menemen yaptımKendisi de seni yemek yaparak mutlu ediyor mu?
Nasıl hitap etmem gerektiğini bilemiyorum.Fakat ikimizinde standart üstü meslekleri var ve benim birden değişmemi bekliyor . Ve benden ya da ondan değerli olamaz bu tarz konular
O tek çocuk ben ilk çocuğum ve ailem her şeyimi kendi yaptı bundan kaynaklanıyor biliyorum fakat finallere çalışmak için evine gelmişken iş beklemesi de ayrı üzüyor beniTabi ki hemen değişmenizi bekleyemez. Sizin onu mutlu etmenizi nasıl yemeğe bağladı onu anlamadim. Lakin sizin ondan "tamam yemek için yardımcı tutarım" demesini beklemeniz aynı derecede uçuk bir düşünce. Ikinizinde bir ilişkiyi yürütmek adına kendinizi zamanla geliştirirsiniz zaten. Evliliklerde bile ilk zaman bir alışma süresi vardır. Madem iki taraf çalışıyor ve yoğun olacak ona göre çözümleri beraber üretirsiniz. Birinin "beni seviyorsan/mutlu etmek için bunu şunu yapman lazım" demesi hem yalnis hem bana göre psikolojik baskıya giriyor. Erkek arkadaşınız da bunu öğrenmesi lazım.
Meslekleriniz standart üstü olabilir,o nasıl oluyorsa artık, sevgiliniz ataerkil zihniyeti taşıyan bir erkek.Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil
Annesi her gün sıcak yemek yapar o da öyle sever benim annem yapmaz aşırı yoğun kimsede neden yapmıyorsun demez babam yapar gorduklerimiz farklıYemek yap ve erkeğini mutlu et, çünkü onları mutlu etmek kadının görevi. Kafalar çok güzelmiş yav.
Meslekleriniz standart üstü olabilir,o nasıl oluyorsa artık, sevgiliniz ataerkil zihniyeti taşıyan bir erkek.
Oyun oynarrken ona hizmet etmeniz gerekirken neden ders çalışıyorsunuz hata sizde!
Hanımefendi ben onu kastetmedim bakın ülke standartlarıma gore az kazanacak olsam sunu kabul ederim evet bırlıkte yapalım mantığını ama o ileride hem yemek yapmam hem de uzun saatler çalışmamı bekliyor benim annem memur fakat babam elini sıcak sudan soğuğa sokmaz evet yardımcı alacak kadar paramız yok illaki annem bir şeyler yapıyor bunu kastettimYemek bi şekilde öğrenilir de sen bu eril zihniyetle yapabilecek misin?
Ayrıca bunun mesleğinle iyi bi eğitim almış olmanla ilgisi yok. Erkeğin kölesi olmamayı standart üstü meslek edinmiş olmanla haketmedin, hiç bi kadın erkeğin hizmetçisi değildir.
Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?