Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Kendisine dün restimi çektim evime gidiyorum dedim bir de genzi acıyordu yok bencilsin bütün kadınlar aynı beni hasta bırakıp gideceksin kadınların benliği çok yüksekmiş o benım yanımda her koşulda durabilirmiş ama ben onun yanında duramazmışım

Al işte sonra da evlenmeden önce böyle değildi hiç göstermedi gerçek yüzünü derler. Derhal uzaklaşın bu adamdan. Kendine bakıcı arıyor. Bugünkü konulara şöyle bir göz atın da kadınlar bu tür adamlardan neler çekiyor görün

Bir şey yazmamışsınız
Ve biliyorum burada karşı çıkan olacak ama birlikte yaşanılması gerekiyor bence çok farklı çünkü

siz onun eşi değilsiniz. O zaman karı koca gibiyse durum o da sizin maddi ihtiyaçlarınızı karşılasın kocanız gibi sonuçta erkek değil mi? Keyfe bak kız eve geliyo diye yemek bekliyo oldu. Çok sık gitmeyin çok nadir gidin ki gittiğiniz günlerin kıymetini anlasın hatta sana sürpriz yemekler yapsın

İlk kez geldim finallerim için kendisi gel dedi

Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil

sevgilin eğitimsiz..
standart üstü meslek sahibi olacak olması kendisinin sığlığınına çözüm olmamış..
evlenince de sen çalışıp hem hizmet edeceksin o çalışıp hizmet bekleyen olacak çünkü onun pipisi var. pipisiz insanların pipili insanlara hizmet etmesi gerektiği kafasıyla büyümüş.
kendi gömleğini sen orada kalmazken ütüleyebilirken evde bir kadın varsa o ütülemeli kafasında.

Hahaha beni güldürdünüz inanın hiç ama hiç ataerkil değildir oldukca moderndir ama annesinin verdiği özeni vermemi istiyor bence ayrıca bakın sadece genzi acıyor ve ateşi az yükseldi çok hastayım evi sen temızleyebılırmısın dedi hahah ama benim için oldukça fedakarlık yaptı bu bir gerçek

Bir şey yazmamışsınız

Ve biliyorum burada karşı çıkan olacak ama birlikte yaşanılması gerekiyor bence çok farklı çünkü

Lütfen kendinize kötülük yapmayın. Pırıl pırıl bir genç kızsınız elinizde iyi bir mesleğiniz var hayatin başındasınız. Lütfen elin pipisi var diye kendini kadından üstün gören adamlarıyla uğraşmayın. Türkiye de zor ama kaliteli adamlar da var. Seviyenize uygun biri çıkar karşınıza

İnanın anneme anlatsam kriz geçirir evimde gördüğüm de çok farklı bilemedim ama benim içimde once şeye katlandı ve seviyorum ya sınavım olmasa ben yine yapmaya çalışırım ama zaten psikolojik bir baskı var üzerimde

İlk kez geldim finallerim için kendisi gel dedi
anladım canım, ben de üni de giderdim erkek arkadışımın falan evine tamam yemek yapmak falan hoşuna gidiyodu temizlik falan yapınca mutlu oluyodu ama benden yemek temizlik istemedi isteyemez de. Benim sınav haftamda da o yapardı sonra arardı yemek yaptım gel diye. Düşüncesiz davranmış. Hep böyle gibiyse uzak dur bence

Bu erkeklerin yemek takıntısı nedir yani ideal kadın yemek yapan iyi temizlik yapan kadın hepsinin gözünde daha sevgililik döneminde neyin tribi bu lisede bı edebiyat öğretmenim vardi asla eşinin işlerini yapmazdı kadın adam kendi utusunu çamaşırını kendi yapardi temizlikçisi vardı onun parasını kendi öder bakıcısınn parasını eşi öderdi sonrada ben sabahlara kadar ellerim nasır tutasiya bitane adamin gönlünü hoş etmek için calismadm derdi ahh arseli hoca o zamanlar öğütler verirdin bizlere bak gencecik kızlara dikte edilenlere yemek yap evi temizle beni bunlarla mutlu et, sığ düşünceler ne iciyolarsa bu adamlar.

Ya değil işte çok fedakarlıklae yaptı ama nasıl desem üzülüyorum ciddi düşünüyoruz düşündükçe geriliyorum babam gibi bir erkeği bulsam keşke evet ben de cidden üşengecim bak haklı o konuda bu zamana kadar hiç bir iş yapmadım ama

İnanın bizim evde de öyle cidden anneme kimse temizlik yap neden yapmadın demez canı isterse yapar istemezse yapmaz aynı şekilde babam kendina ait şeyleri kendi yapar annem nöbetten gelmeden önce ev temizlenir yemek yapılır beklenilir

Sevgiliniz sizi ders çalışma bahanesiyle çağırıp sizi sınıyor bence. Evde nasılsınız, iş yaparmısınız, yemekten anlarmısınız, sürekli birşeyler talep ederek sabrınızı da zorluyor tabi bu arada Sezin’de sevgilinizi gözlemleme fırsatınız olmuş. Bence bu iş olmaz, birbirinizden beklentiniz çok farklı

Ben kendisine başta söyledım ailemle tanıştı annem de keza söyledi ya ben düşünüyorum erkek olsam benim böyle bir beklentim olmazdı sorun ben de sanırım iyi bir eş olamam

çok hastayım evi sen temızleyebılırmısın dedi

Ataerkil ve sığ demişler arkadaşlar zaten buna katılmakla birlikte
Bence bu adam inanılmaz takıntılı ve inatçı bir adam.
İlla istediği olacak yani sizin ne durumda olduğunuzun ya da kendisinin ne durumda olduğunun hiç önemi yok o ev kız arkadaşım tarafından te miz le ne cek noktaa kafasında.
Çok ürkünç.

Vallahi benim kızım olsaydınız ben de anneniz gibi parlar, ayırmaya çalışırdım.
Babanı hiç mi görmüyorsun sen, kendine nasıl yakıştırıyorsun bunu, derdim.

Ve sizin yerinizde de olsam daha bi sn durmam o evde.
Çok baskıcı ve dedigim dedik biri.

Annem öğrenirse almaya kendisi gelir ve ağır konuşur bunu biliyorum kendisinin dediği şu ben hayatı bılmıyormusum işten kaçıyormusum be adam suan sınav zamanım inanaın sabah 5 te kalktım suan mı yanı bunun zamanı dedim sen babam değilsi beni yetıstırmeye calışma en çok kırıldığım nokta bencilsin hepınız aynı demesi

sevdiğiniz için savunmanızı anlıyorum. ama yazdıklarınız ne yazık ki buna çıkıyor.
asıl tehlikeli olan ne biliyor musunuz? modernlikle ama aslında benim pipim var arasında sıkışmış zihniyet.
sevgili olarak gitttiği yere kadar devam edin ama evlenmeyin bu çocukla sizin geçinebileceğiniz bir tip değil.
annesi değilsiniz bakıcısı değilsiniz. kırk yılda bir evine kalmaya gelmiş sevgilisinden yemek ütü temizlik beklemek üstüne yemek konusunda yetersizsin demek onun haddi değil..

o zaman o da senden korkmuş olabilir. Bu kız hep böyle mi ya diye kafasında kurmuş olabilir. Ciddi bir ilişki de onun da geleceğini düşünmesi normal.hem çalışıp hem çocuk büyütüp hem eve bakmak kolay değil. Erkek arkadaşın da bu konuda sana güvenmiyodur. Tabi ki yardım etmesi lazım ediyosa da büyütmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…