Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Sevgilinizin zihniyetini beğenmedim. Her şeye tamam demeyin eşiniz değil sonuçta. Yemek yapmayı bilmiyorsanız ben bilmiyorum ya birlikte yapalım ya da ben dışarıdan söylerim deyin. Siz onun isteklerını yerıne getirme memuru değilsiniz.
Evlenırseniz bütün işler üzerinize kalır sürekli hizmet bekler sizden.
Zaten tamam demedim ben dun ben ders calısırken bir şeyler istedı oyun oynuyordu dedım altına mı....... dedim yapmadım

Ben isterim ilerde kizimin önce beraber yasamasini. Burda nice konu var daha 4 aylik evli ve mutsuz. Iliskini tekrar gözden gecir ama. Bana fedakarlik yapti deme. Elbette fedakarlik olacak, karsilikli. Ancak bu ona sana hizmetci gibi davranmasina hak vermez. Final haftasinda senden yemek beklemeye hakki vermez.

Iyi düsün, bu tavri ömür boyu cekebilecekmisin?
Suan kaldıramıyorum sürekli gelgitteyım

Yani Aranızda ki sevgi güçlüyse kusura bakmayın bu adamı şimdiden yontmaya başlayın..
Yoksa evlenince ikinizde yoğun çalışacağınız için yemek ütü, yuzunden anlaşamazsınız. Fikirleri değişmeli. .

Evlenince de ikinizin de kazancı iyi olacağı için hiç birbirinizi yıpratmayip eve bir yardımcı almalısınız. .Hem temizlik hem yemek yapacak biri..

Fakat en önemlisi Sevgilinizin zihniyeti değişsin diye şimdiden onu yontun. .

Yani Aranızda ki sevgi güçlüyse kusura bakmayın bu adamı şimdiden yontmaya başlayın..
Yoksa evlenince ikinizde yoğun çalışacağınız için yemek ütü, yuzunden anlaşamazsınız. Fikirleri değişmeli. .

Evlenince de ikinizin de kazancı iyi olacağı için hiç birbirinizi yıpratmayip eve bir yardımcı almalısınız. .Hem temizlik hem yemek yapacak biri..

Fakat en önemlisi Sevgilinizin zihniyeti değişsin diye şimdiden onu yontun. .
Ben de onu diyorum yardımcıya karşı şaka gibi değil mi mezara mı goturucez

evli değil bir şey değil..
bunu isteme hakkını nasıl kendinde görüyor acaba

Merhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP
YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ

Az önce yine kavga ettik sinemaya gidicez neden bakmadım diyor bana da dün şey demıstı kampanya varmıs ondan her yerden yaratlanılmıyormus gidecegımız yerın adını bılmedıgımden bakmadım dedim işte bundan bahsedıyorum ben dedi yapmıyor bir sey dedi
[/QUOT

Banu Alkan ın kuaför için Paris e gidememesine de çok üzülmüştüm. :ıslık::ıslık:

Yani adamin zihniyeti evlenmeden önce seks yaptigindan dolayi mi? Yani konu sahibi hic beraber yasamasa, adam "kadin ve erkek esittir, hayat müsterek" felanmi diyecekti?

Hayir, adam kendisini pipisinden dolayi üstün görüyor iste. Kadinlari hizmetci olarak görüyor. Iyikine konu sahibi öncede beraber yasamis ki, gercek yüzünü gördü. Yoksa cok mutsuz bir evlilik yapacakti.

@Vander Yol ver gitsin. Annesi ona yemek yapip mutlu etsin. Sen bir geysa degilsin. Bu hayata, ona hizmet etmek icin gelmedin.
evet adamın zihniyeti böyle olabilir. Birlikte yaşamasalar da kadın erkek eşittir diye düşünmez. Zihniyet bu şekilde olunca zaten öyle düşünmesi imkansız. Belki bu şekilde de düşünmeyebilir tanımıyoruz bu kişiyi.

Hayır onun el beceriSi yokmus ben de ilk kez yaptığım şeyleri yaptım ben belki size komik gelecek ama domates soymayı falam bilmiyordum ilk kez onun evınde kahvaltı için menemen yaptım
El becerisi edinemiyor, öğrenemiyor çünkü pipisi var. Engel oluyor. Siz yapmak zorundasınız. Ütüyü filan nasıl yapsın ki pipisi var. Çok ayıp etmişsiniz. Neymiş öyle sınavlara çalışmak filan. Sizin önceliğiniz yemek yapıp erkek arkadaşınızı mutlu etmek olmalı. Ardından ütü sonra temizlik sonra boş vaktiniz kalırsa yine çalışırsınız derslerinize.

Oturup ciddi ve açık bir şekilde konuşun. Şu anda görüşleri bu şekilde olabilir. Eğer sizinle beraber olmak istiyorsa değişmek için çaba göstermesi lazım. Baktınız öyle bir çabası yok o zaman ayrılmaktan başka çözüm kalmıyor. Bu kafayla beraber yaşanılmaz.

El becerisi edinemiyor, öğrenemiyor çünkü pipisi var. Engel oluyor. Siz yapmak zorundasınız. Ütüyü filan nasıl yapsın ki pipisi var. Çok ayıp etmişsiniz. Neymiş öyle sınavlara çalışmak filan. Sizin önceliğiniz yemek yapıp erkek arkadaşınızı mutlu etmek olmalı. Ardından ütü sonra temizlik sonra boş vaktiniz kalırsa yine çalışırsınız derslerinize.

Oturup ciddi ve açık bir şekilde konuşun. Şu anda görüşleri bu şekilde olabilir. Eğer sizinle beraber olmak istiyorsa değişmek için çaba göstermesi lazım. Baktınız öyle bir çabası yok o zaman ayrılmaktan başka çözüm kalmıyor. Bu kafayla beraber yaşanılmaz.
Ben de öyle dusunuyorum ilerisi daha yogun olacak

Evinde hizmetçi olarak kalıyorsun sanırım. Madem kalıyor yemek yapsın, ayak işimi yapsın, ütümü yapsın diyor. Eğitim alıyorsunuz ama havaya gidiyor anlaşılan.

Senin evin, yurdun yok mu ? Git kütüphanede çalış hiçbir yer yoksa. Sığıntı gibi görüldüğün yere gitme. Erkeğe yemek yapıp onu mutlu etmek zorunda değilsin. Annesi değilsin anladın mı ? Yarın gel kıçımı temizle de der bu adam o zihniyetle. Yapacak mısın ?

Ben çalışmasam da sevgilim sana yardımcı tutarım yorulma diyor. İlerisini geçtim ben bu adamın evine de gittim, dışarıda da yemek yaptık. Bana ne yemek yaptırdı, ne bulaşık yıkattı, ne arkasını toplattı. O da tatile gittiğimiz günler hep. Bir de ders çalışsam çıtını bile çıkarmaz. Ne biçim insanlarla berabersiniz anlamıyorum ki. Aklını başına topla kendini kullandırma :issiz:

Evinde hizmetçi olarak kalıyorsun sanırım. Madem kalıyor yemek yapsın, ayak işimi yapsın, ütümü yapsın diyor. Eğitim alıyorsunuz ama havaya gidiyor anlaşılan.

Senin evin, yurdun yok mu ? Git kütüphanede çalış hiçbir yer yoksa. Sığıntı gibi görüldüğün yere gitme. Erkeğe yemek yapıp onu mutlu etmek zorunda değilsin. Annesi değilsin anladın mı ? Yarın gel kıçımı temizle de der bu adam o zihniyetle. Yapacak mısın ?

Ben çalışmasam da sevgilim sana yardımcı tutarım yorulma diyor. İlerisini geçtim ben bu adamın evine de gittim, dışarıda da yemek yaptık. Bana ne yemek yaptırdı, ne bulaşık yıkattı, ne arkasını toplattı. O da tatile gittiğimiz günler hep. Bir de ders çalışsam çıtını bile çıkarmaz. Ne biçim insanlarla berabersiniz anlamıyorum ki. Aklını başına topla kendini kullandırma :işsiz:
Bu nasıl bir cevap anlamadım ben biraz usluplu olun lütfen ben kendımı kullandırmıyorum umarım ömür boyu böyle devam edersiniz

Back
X