- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o modernlik olmuyo işte ataerkil zihniyet o. anasının baktığı gibi bakım istiyosa gitsin anasına. bi erkek arkadaşım vardı bir hafta bende kaldı evleri boyanacaktı. kıyafetlerini düzgün toplayıp makinaya atmasını söylediğimde kadın olduğum için onun benim görevim olduğunu söyledi kendisi karı gibi ev işi yapmayacağını söyledi. Onun öncesi beraber yemek yaptığımızda normalde senin görevin hadi yine iyisin yardım ediyorum gibi şeyler söylemişti misafir olduğu için öyle diyor diye düşündüm kötü düşünmedim cevap vermemiştim ona. ama normal bi insanın yapması gerekenleri yapmayı karı işi olarak görünce bu kafadaysa git anan köyden bulsun arkanı toplayacak birini ben elimi sürersem paramparça ederim ortalığa atmaman gerektiğini anlarsın dedim. sonrası ayrıldık tabi defoldu gitti.Hahaha beni güldürdünüz inanın hiç ama hiç ataerkil değildir oldukca moderndir ama annesinin verdiği özeni vermemi istiyor bence ayrıca bakın sadece genzi acıyor ve ateşi az yükseldi çok hastayım evi sen temızleyebılırmısın dedi hahah ama benim için oldukça fedakarlık yaptı bu bir gerçek
Düşünüyorum ama yaptığı fedakarlıklar varYardımcı tutulur ya da tutulmaz, zamanı gelince konuşulur. Ama adamın zihniyeti değişmeyecek.
Size kendinizi kötü hissettirmeye, manipüle etmeye devam edecek. Siz de bir süre sonra pes edip "yapayım da sussun, aslında haklı" moduna gireceksiniz.
Hatta şimdiden girmişsiniz, bu kadar olaydan sonra hâlâ "çok yorgunum ama ütüyü yapsam mı" diye soruyorsunuz.
Bu sorgulama yeteneğinizi kaybedip adama komple teslim olmadan önce silkelenip kendinize gelin.
Adam işi görülsün diye çağırmış sizi. O tartışmadan sonra çıkıp gitmeliydiniz.
Şimdi siz gitmediğiniz için ikna edilebilir olduğunuzu düşünüp bir sonraki tartışmada daha da ileri gidecek.
Sınav stresinizi bile umursamadan bencilce kavga çıkaran biriyle ne kadar mutlu olursunuz bir düşünün.
Zaten yarın gidiyorum şuan aglıyor o bir odada ben bir odadayım.evinden git yani bu ne ders çalışmak için geldiğini bildiği halde bir insana sınav zamanı bu kadar stres, sinir yaptırılmaz. sınavlardan sonra da al karşına konuş.
Yaparsan ister tabii. Yapma, mecbur değilsin ki.Şey kendisi yardım ediyor birlikte yapıyoruz ama sorun şurada ben finaller için geldim benden beklentisi yüksek ben ders çalısıyorum o oyun oynuyor şunu getir bunu getir mantıklı mı sizce değil
Timsah gözyaşlarıZaten yarın gidiyorum şuan aglıyor o bir odada ben bir odadayım.
Annesını falan aradı agır kavga ettik ben eşyalarımı topladım ben de baya agır konustumTimsah gözyaşlarıinanma
Kızma ama, sevgilin öküz diye neden kendini evliliğe uygun görmüyorsun?...Evlilik bana göre değil sanırım hiç de olmayaak en azından bunu anladım
İyi yapmışsın, hizmetçi zannetmiş seniAnnesını falan aradı agır kavga ettik ben eşyalarımı topladım ben de baya agır konustum
Babam öğrense kötü şeyler olur aileme farklı bir sebep söylicem öyle düşündüm yaniİyi yapmışsın, hizmetçi zannetmiş seni
Kusura bakmayın görmemişim yetiştirilme tarzım ben fazla el bebek gül bebek büyüdüm hayati becerilerim yok pek yani işte yemek temızlık hiç ailemde böyle bir şey beklemedi annem ve babam ekonomik özgürlüğüm oldugu taktırde her seyın olacagını söyledıler o tarz yetıstırıldım bundan dolayı ve açıkçası çok da istemıyorum evlilik sanırım kadının soumluluguna hem kendi hem de erkegın eklenmesiKızma ama, sevgilin öküz diye neden kendini evliliğe uygun görmüyorsun?...
Ne kötü olabilir ki? Bana yemek yaptırıyodu, getir götür yaptırıyodu desen baban gidip sevgilini mi dövecekBabam öğrense kötü şeyler olur aileme farklı bir sebep söylicem öyle düşündüm yani
Hanımefendi ayrıldık zaten duzenleme yaptımStandart üstü para kazanacağınız bölümlerde okuyorsunuz daha sevgiliyken kölelik bekleyen erkeğe tepki koymuyorsunuz..kuzum annen seni elin küfretmiycem şeylerine hizmet et diyemi okuttu büyütü kalksın yapsın..sende hazırlan evine final haftası bu dert edilmez..ay Allahım sen bu kızlarımıza kadınlarımıza okul kazanacak çocuk doğurup büyütecek zekayı veriyonda kölelik yapmamaları erkeklerin sahip olmadıklarını idrak edicek yeteneği niye vermiyon
Şöyleki babam benden bir bardak su istememiştir şu yaşıma kadat tepkisi aşırı ağır olur kızlarına hiç kıyamazNe kötü olabilir ki? Bana yemek yaptırıyodu, getir götür yaptırıyodu desen baban gidip sevgilini mi dövecek
En iyisi bağlar tamamen kopsun, o kişiden ayrılırsan daha iyi hissedeceğini düşünüyorum... Hiç değilse ailene anlaşamadığınızı, bir konuda zıtlaştığınızı söylersin
İyi hayırlısı olmuş anneciğini üzme benimde kızlarım var üzülüyorum böyle şeyler okuyuncaHanımefendi ayrıldık zaten duzenleme yaptım
Üzülmüyorum desem yalan olur Allah iyilerle karsılastırsın kızlarınızı inşallah ama çok dusundum dusundukce daraldım asalak istemiyorumİyi hayırlısı olmuş anneciğini üzme benimde kızlarım var üzülüyorum böyle şeyler okuyunca