Şöyle oldu ben evden gidecem dedim ateşiBu konuşmadan sonra evde durdunuz yani?
Çıkmıstı bencilsin falan dedi işte esyalarımı topladım sonra özür diledi falan ama ben tatmin olmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şöyle oldu ben evden gidecem dedim ateşiBu konuşmadan sonra evde durdunuz yani?
Bir de bencil dedi ona rağmen kaldınızŞöyle oldu ben evden gidecem dedim ateşi
Çıkmıstı bencilsin falan dedi işte esyalarımı topladım sonra özür diledi falan ama ben tatmin olmadım
Of haklısınız ama benim için yaptığı fedakarlıklar var annem demişti buyukler bir şeyler biliyormusBir de bencil dedi ona rağmen kaldınızateşler içinde yansa bir bardak su vermezdim. Sevgiliyken böyle hadsizlesen sonra neler yapmaz.
![]()
Olması gereken o zaten iyice düşünün siz bu beyi.İnanın bizim evde de öyle cidden anneme kimse temizlik yap neden yapmadın demez canı isterse yapar istemezse yapmaz aynı şekilde babam kendina ait şeyleri kendi yapar annem nöbetten gelmeden önce ev temizlenir yemek yapılır beklenilir
Hmm fedakarlık ettiyse ne olmuş? Bu ona kalbinizi kırma hakkı mı verir? 7 yillik eşim bana bu şekilde iş yapmayı dikte etmez. Edemez. Yoğunsam direkt disardan söyleyelim der en basit.Of haklısınız ama benim için yaptığı fedakarlıklar var annem demişti buyukler bir şeyler biliyormus
E zaten öyle herkesin bir canı var size katılıyorumHmm fedakarlık ettiyse ne olmuş? Bu ona kalbinizi kırma hakkı mı verir? 7 yillik eşim bana bu şekilde iş yapmayı dikte etmez. Edemez. Yoğunsam direkt disardan söyleyelim der en basit.
İnanın dusunuyorum hem de oldukça ama seviyorum daOlması gereken o zaten iyice düşünün siz bu beyi.
Çok teşekkür ederim cidden sağolun bir ömür boyu mutlu olursunuz umarım
İnanın anneme anlatsam kriz geçirir evimde gördüğüm de çok farklı bilemedim ama benim içimde once şeye katlandı ve seviyorum ya sınavım olmasa ben yine yapmaya çalışırım ama zaten psikolojik bir baskı var üzerimde
Haklısınız şimdi ütüsünğ yapsam mı yapmasam mı ki ben ütü yapmayı da bılmıyorumm ve 5 te kalktıgum için aşırı yorgunumsizde..
ayrılın demiyorum ama gözünüzü açık tutun.
size kendinizi her hangi bir konuda yetersiz, başaramayacağınızı hissettiren insanı kim olursa olsun hayatınızda tutmayın. bu bir süre sonra özgüveninizi zedeler çünkü.
Malesef dedıgınız gıbı bir aile tanıyoruz kadın alt degıstırmek için hastaneden eve gelıyor sırf onun içinDediğim gibi açın okuyun konuları. Bebeğinin altını dahi değişmeyen bunu kendilerine hakaret gören adamlar var. Şimdi çok büyük problem olarak görmüyorsunuz ama yaşadıkça daha ağır gelir. Öncelikli olarak hep sizden beklenir yemek temizlik çocuk. Bu sizi çok yorar
Haklısınız şimdi ütüsünğ yapsam mı yapmasam mı ki ben ütü yapmayı da bılmıyorumm ve 5 te kalktıgum için aşırı yorgunum
Dediğinizi yapıcam sağolunyapmayın. kalkınca ütülesin lazımsa.
Birkaç yerde tekrarlamışsınız çok fedakarlık yaptı diye. Özel değilse neler yaptı?Ya değil işte çok fedakarlıklae yaptı ama nasıl desem üzülüyorum ciddi düşünüyoruz düşündükçe geriliyorum babam gibi bir erkeği bulsam keşke evet ben de cidden üşengecim bak haklı o konuda bu zamana kadar hiç bir iş yapmadım ama
Biraz özel arkamda durdu insanlara karşı beni korudu aldatma tarzı şeyler değil yanlıs anlamayın sadece benım bazı sorunlarımı kabullendı kaygılarım bende kapanamayacaj yaralar açtı doktor olsun ne bıleyım manevı destek olsun yanımda olduBirkaç yerde tekrarlamışsınız çok fedakarlık yaptı diye. Özel değilse neler yaptı?
Seninki sadece kadını iş yapan olarak görüyor.Hem çalışan olsun hemde hizmetçi.Oldu canım deseydin.Annelerı boyle yetıstırıo bunları.BeygirMerhaba hanımlar
Sevgilimle kısa süreli birlikte yaşıyoruz.Dün de tartıştık.Sebebi de şu benim ev işleri konusunda yetersiz olmam kendi evimde bile ev işi yapmamam ki şuan finallerim var evine daha iyi çalışırım diye gelmişken.
Bu tartışmayı yaşayınca ilerisi için konuştum ileride çok yoğun olacağımı nöbetlerimin olacağını bunu zaten baştan bildiğini söyledim.
Ayrıca koştura koştura yemek yapmak isteseydim daha kolay yolu seçeceğimi söyledim.Kendisi de yemek yaparak onu mutlu etmem gerektiğini söyledi.
Ve ipler ben de koptu cidden param varsa standart üstü yaşıyorsam neden kendimi yorayım yardımcı bir kadın tutarız senden değerli değil demesi lazımdı.
Ha bu arada kendisi yardım ediyor sağolsun ama kendi ailemde gördüğüm banbaşka.
ABLALARIM YARDIM EDİN ZİRA ANNEME BU KONUYU SÖYLERSEM ANNEM ERKEK ARKADAŞIMA CEPHE ALACAK SANIRIM
DÜN de ONDAN ÖNCE KALKARSAM GÖMLEĞİNİ ÜTÜLEMEMİ İSTEDİ Kİ BEN YEMEK BİLMEMEM RAGMEN CABALAYIP YEMEK YAPTIM ONUN BILMEDIGINI BILDIGIM İÇİN DE YAP DEMEDİM BU NEDİR ŞİMDİ
Eşinin herseyini 4x4’lük yapanlarda yaranamıyor. Boşver kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Aile yapılarınız çok farklı, evlenseniz bile bu farklılıkları tolere etmeniz çok zor.Ben kendisine başta söyledım ailemle tanıştı annem de keza söyledi ya ben düşünüyorum erkek olsam benim böyle bir beklentim olmazdı sorun ben de sanırım iyi bir eş olamam
HaklısınızEşinin herseyini 4x4’lük yapanlarda yaranamıyor. Boşver kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa. Aile yapılarınız çok farklı, evlenseniz bile bu farklılıkları tolere etmeniz çok zor.
Ya anneai de hiç böyle bir kadın değilki bence genetik kodlanma varSeninki sadece kadını iş yapan olarak görüyor.Hem çalışan olsun hemde hizmetçi.Oldu canım deseydin.Annelerı boyle yetıstırıo bunları.Beygir
Ve siz hala ataerkil değildir diyorsunuz öyle mi? Peki.Yanlış anlamayın lütfen sadece ülke standartlarin göre iyi para kazanıcaz demek aslında ataerkil değildir yardım eder temizlik yapar ama düşünüyorum onun sınavı olsa ona asla iş yüklemem inanabılıyor musunuz su getirmem için tuvaletten çıkmamı beklemiş