Sevgilimle yaşadığımız tartışma

Düşünüyorum ama yaptığı fedakarlıklar var

Herkes her ilişkide az çok fedakarlık yapıyor. Fedakarlık yapıldı diye size uymayan biriyle devam etmek zorunda değilsiniz. Bu mantıkla kimsenin ayrılmaması, kimsenin boşanmaması gerekir.
Size hizmetçi muamelesi yapan adamla evlenseniz aileniz ne kadar üzülür kim bilir.
Şu an o kadar yapmıyor olabilir ama ileride dozu arttıracağına emin olabilirsiniz.

Gitsin kendine bir hizmetci tutsun. Gomlegimi utule ne demek ya.
Bir de cocuk gibi aglayip annesini mi aradi? Cidden cok itici biri...

Annsiyle yakınız bilmiyorum neden aradı
Annsiyle yakınız bilmiyorum neden aradı
Oglum 13 yasinda. O bile bu yasinda olup biten bir seyi bana anlatmaz. Kazik kadar adam annesine mi anlatti hem de aglayarak. Cok komik. Bu adam evlenirse sorumluluk alabilecegini pek sanmiyorum. Annesinden icazet almadan yapamayanlardan sanki.

Üzüldüğümü söyleyemeyeceğim sizin için sevindim. Bu kararınızın doğruluğunu ilerde daha net anlayacaksınız. Ağır konuştum derken ne dediniz? Bir de şeyi çok merak ettim. Bu davranışlarını aileniz bilse sert tepki vereceklerini biliyor mu

Oglum 13 yasinda. O bile bu yasinda olup biten bir seyi bana anlatmaz. Kazik kadar adam annesine mi anlatti hem de aglayarak. Cok komik. Bu adam evlenirse sorumluluk alabilecegini pek sanmiyorum. Annesinden icazet almadan yapamayanlardan sanki.
Ya beni annesine karşı çok korudu hakkını yiyemem çok da iyi insanlar bence benımle konusması için aramıstır

Üzüldüğümü söyleyemeyeceğim sizin için sevindim. Bu kararınızın doğruluğunu ilerde daha net anlayacaksınız. Ağır konuştum derken ne dediniz? Bir de şeyi çok merak ettim. Bu davranışlarını aileniz bilse sert tepki vereceklerini biliyor mu
Biliyor ailemle tanıstı duzenlerını gordu ve çok şaşırdı ya asalak dedım kendısıne ya saha fazla ley dedım ama burada diyemem

Herkes buna taktı da ben insanlar kucumsemıyorum ki o hakim olacak ben tıp oluyorum
🙄 herkesi bilemem de
Ben takmadim
Meslek onemli benim icin. Yazi diliniz kotu,anlatim bozukluklari vardi o yuzden merak ettim ister istemez hangi standart ustu meslekmis diye.
Sevgilinizin bir an evvel yontulmasini diler iyi calismalar dilerim ne diyeyim yani ;)

Bilmiyorum inanın pişman olmam umarım
Final calismak icin erkek arkadasina gidiyorsun. Surekli ayni evde yasasaniz neyse yemek yapma isini gunlere ayirirsiniz ama bu adam senden utu yapmani istiyor ve yemek yapmani bekliyor. Takdir de yok tesekkur de. Ve elestiri var. Nesine pisman olacaksiniz anlamadim.

🙄 herkesi bilemem de
Ben takmadim
Meslek onemli benim icin. Yazi diliniz kotu,anlatim bozukluklari vardi o yuzden merak ettim ister istemez hangi standart ustu meslekmis diye.
Sevgilinizin bir an evvel yontulmasini diler iyi calismalar dilerim ne diyeyim yani :KK66:
Var çünkü taktir edersiniz ki aşırı mutsuzum sinirliyim ve uzgunum

Final calismak icin erkek arkadasina gidiyorsun. Surekli ayni evde yasasaniz neyse yemek yapma isini gunlere ayirirsiniz ama bu adam senden utu yapmani istiyor ve yemek yapmani bekliyor. Takdir de yok tesekkur de. Ve elestiri var. Nesine pisman olacaksiniz anlamadim.
İnsan sevince dusunuyor işte

Back
X