Sevgilimmi kocammı?

Karşı taraf bebelerini bırakmak yuvasını yıkmak Bile istemiyor sanırım size ayrı ev açacak kuma olacaksın sanırım

Evlat varken aşk nedir ya

Neyse aşıksin ya sen hemen ayrıl
Hem kocana hemde o hiç bişey den haberi olmayan kadına daha fazla ihanet etmeyin
Ayyy küfür etcem ama bana yemek istemiyorum

Başlığa bak !

Bunu yapanların hepsinin bahanesi de hazır "Kocam itti".

"Sakın kınamayın, benden kınamıştım" bahanesi.

Size bunları zorla birileri mi yaptırıyor ne yani, bir de namussuzluğunuza hepimizi ortak ediyorsunuz buralara yazıp da.

Kusura bakmayın ama Allah size ve diğerlerine akıl-fikir, zikir, ar, namus nasip etsin.

Hepimiz hayatımızda zor zamanlardan geçtik, geçiyoruz bizi niye kimse bişeylere itmiyor ?

Ahir zaman dedikleri bu olsa gerek...

Madem eşini sevmiyorsun sogudun ve de aldattiysa ayrıl...
Ama evli bir adamla da birlikte olma, eşinin seni aldattığı kadından hiç bir farkın kalmaz yoksa..
O adamda ayrılsın öyle seninle olsun seni çok seviyorsa diycem de o da 6 ay 2 yıl bilemedim 5 yıla ayrılırım diyormuş söylediğine göre bunlari diyen bir adam ayrılmaz eşinden katiyen sadece seninle vakit geçirmek istiyordur uçkuru ugruna. Biraz aklınızı kullanın lütfen.Hemcinsine de kendi yaşadıklarını yaşatmak zorunda değilsin..
Aslında sizin de bence o adamı sevdiğiniz yok eşinize olan öfkeniz sizi kısas'a kisas yapmaya itiyor.
O yaptı bende yaparım mantigiyla kendinizi harcamayın.

Basliga helal olan mi haram olan mi deseydin bari...

Bu Ne yaaa kimin eli kimin cebinde belli değil.Yemin ediyorum midem bulandı.Allah seni de kocanı da Erol’u da ıslah etsin.Sizin çocuğunuzu da ve Erol’un karısı ile çocuklarını da sizin gibilerin entrikalarından pis...lerinden korusun İnşaAllah.

Bu arada Siz Erol denen o adama hangi akılla çapkın olup olmadığını sordunuz?Ne bekliyordunuz ?Aa evet ben çapkınım ya da senden önce çapkındım ama şimdi değilim demesini mi beklediniz.Erol’un cevabına inanmış gibi duruyorsunuz.Ayy bazen şu hemcinslerimi anlayamıyorum yeminle...

Eşinden ayrıl ama erolu bekleme yazık valla ya böyle hayatlar gördükçe ben utanıyorum.

sen kılıfı bulmussun da erolun eşi ne olacak? asıl erol onu itiyor aldatmaya. böyle şeylerin bahanesi yok yuva yıkma. hoş zaten adam seni kullanıp bırakacak ama günah çukuruna daha da batip hem o kadincagizin hem eşinin hem de masum çocukların hakkına girme. açık söylüyorum erolun eşinin yerinde ben olsam ... neyse la havle.

Şaka yapıyosunuz dimi.
Yok eğer değilse çok acı.
Zamanında aldatılmaktan canı yanan bi kadın başkasının aldatılmasına neden oluyor.
Yazıklar olsun.
Çok denedim olmadı öylemi.
O erol başkasınıda bulur senide boynuzlar ve seninle evlenemez.
Bir erkek düşünür kocasını aldatan bana neler yapmaz diye. Nihayetinde evindeki namuslu karısını el üstünde tutar

Ben olsam eşimi tercih ederdim kendini düzeltmeye başlamış şansı hakediyor diğeri zaten eşini bırakıp seni mutlu etmez.

N3 kadar basit diimi eşin itti seni demek ve sıyrılmak. O kadına yazık cocuklara yazık vebalini alma onların ayrıl git ananın yanına topla kendini o kocana da fayda yok senden artik. Kocani aldatti diye kotuluyosun ayni boku yiyosun kocam itti asik oldum bilmemne yaa ne guzel dunya oda zina buda zina kardesim yanacaksınız. Allahtan korkun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…