- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Gizem_tasss
-
Aski memnu desem degil, yaprak dokumu desem degil, bu yeni dizi heralde
Resmen çok oldum.
Sen evli...
Erol evli
Kocan seni aldatıyor
Erol karisini seninle aldatiyor
Kafam karıştı.
Bak güzel kardeşim böyle olmaz. Ne mutlu olursun nede huzurlu.
Ya kendine ceki düzen ver ve evine bağlan yada eşini boşa ve annenin yani git. Bu erolla zaten olmaz. Adam evli. Seni kullanıyor...
Üzülen sonunda sen olursun.
Ha gayet doğal yani adamla ilişkisi erölle diyosun den şimdi burdaki bayanı kolluyorsun fakat diğer kadının insanlığı kadınlığını YÖK sayarak görüş diyorsun bir de konu sahibesi al istediğin cevap geldi koş erölü araBen konuya herkesten farklı baktım. Koçan a gelince birbiriyle yüz goz olmuş şiddet var iğrenme var. Bosa gitsin . Sen de hayatını yaşa. Ama çocuğunu al . Çocuğum var bosanamam diyenlere sesleniyorum peki o çocuk sürekli sizin kavgalarının ortasında mı büyüyecek . Ona yazık değil mi . Evet aklını başına topla demişler kesinlikle boşa. Sevgilinlede istediğiniz gibi gorusun ama sinir koymayida bil. Sonrasında o seni ele geçirir. Koçan gibi yApmasin. . ama ne olursa olsun ilk önce kendine ben ne istiyorum diye sor . Sonra ne yapabilirim de
Tabiki hak etmedi ben karısını aldatip üstelik metresle konuşunca karısını döven adam için söyledimPeki diger kadinin sucu ne yani.erolun karisinin ..o hakettimi .. vede cocuklar
Vallahi hic dizileri suçlamıyorum milletin icinde varmışÜlkede yayınlanan onca dizi "nasıl ve ne koşulda kiminle olursa olsun aşk kutsaldır aşkın önünde durulmaz" gibi mesajlar verirken olacağı buydu.. aşık oldum diyen yuva dağıtıyor ne günlere geldik...
Aski memnu desem degil, yaprak dokumu desem degil, bu yeni dizi heralde
canım tamm hakkısın lakin gecmişte bu denli diilmiş.kimseden cekinmeye. Yapar cekinenler ise kendini dizginlermiş. Simdi tv bakıyoruz aldatan aldatana masaya yatırıyorlar onun hayatı saygı duymalıyız konulu programlar. Ve int. Herkezin işini kolaylastırdı evden cıkmadan kimse gormeden kadın acıyor net. Cam adamla goruntulu sexs yapıyorlar erol gibilerle. Benbunu bizzat yasadım .evli cocukları okuldan gelmis arkasında oynuyo kadın esimle goruntulu yazısarak iş pişiriyo. Bu arkadasta dizileri cok izlemis sanırım bir eli yagda bir eli erolünde olsun istiyoYok be güzel kardeşim insanoğlu bu her zaman diliminde aynı idi ananelere sor da bak her köyde neler dönüyormuş gerçekçi olanları söylüyor Zaten nefis işi bu ama o zaman medya yokmuş kimse bilmezmiş o ayrı şimdi net olmasa nerden bilek biz eröl ü bende tasvip etmiyorum o ayrı bu dizileri ama bahane değil yani
Arkadaşlar biliyorum başlık çok tuhaf ama ne olur yardımcı olun.10yıllık evliyim eşim bana son 5yıl içinde tokatta attı.ayrı telefonunuda yakaladım bi sitede kadın arkadaş ararakende yakaladım 8ay öncede bi dul bayanla konuşurken yakaladım.bende tam ameliyat olmuştumki soğukluğunu hissettim ve bunu artaya çıkarttım.neyse arkadaş olarak görüştüğüm bir adam vardı eşimde tanır.biz dertleşmeye falan başladık çok kötü durumdaydım bana yardımcı oldu iş buldu akıl verdi ve kadını ortaya çıkarttım.çıkarttığım gün o kadınla konuşmaya gittim kadın inkar etti fakat banada eşine sor dedi.neyse eve geldim eşim birde dayak attı nasıl görüşürsün o kızla diye.derken ben boşanma davası açtım.arkadaşım dediğim adam yani erollada duygusal olarak yakınlaşmaya başladık.ben normalde kafamı kaldırıp bakmam ama erolun davranışları etkiledi beni benden 10yaş büyük ve evli.çok aşık oldum ona oda bana.yaptığımdan utandım kaç defa ayrıldım benim yaşadığımı başkasına yaşatamam dedim fakat hep karşıma çıktı süprizler yaptı.kaç defa arkadaş kalmayı denedim olmadı.derken kesin ve net olarak ayrıldım.en yakın arkadaşının sevgilisi bana dediki erol çapkındır.sakın ola onun için evliliğini bitirme diye uyardı.fakat hiçbir kadınla ilişkisini falan görmedim.hatta sordum senin için böyle diyorlar diye çok kızdı falan filan.derken eşime soğuk davranmaya başladığımda ve ayrılıcağımı duyduğunda perişan oldu.kendini çok değiştirdi.ev temizliğine yardım ediyo çocuğumuza bakıyor falan.fakat ben eşime karşı birşey hissedemiyorum sırf çocuğum için barıştım ama yapamıyorum.erolla tekrar barıştık.eşimle yapamıyorum diyor.bana sen ayrıl yolumuza bakalım diyor fakat kendi ayrılmıyor.sen ne zaman ayrılıcaksın dediğimde çocuklar için zamanı geldiğinde diyor nezaman diyorum belki 6ay belki 2sene belkide 5yıl diyor ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum.aşık olduğum adama güvenip beklemelimiyim yoksa eşimle devammı etmeliyim inanın aklım çok bulanık.maddi olarakta zaten tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum.eşime muhtaç yaşıyorum fakat ayrılırsam annemle yaşarız.boşanmak kolaymı evli bi adamdan ümit beklenirmi inanın okadar yoruldumki.bana akıl verin lütfen
.bana sen ayrıl yolumuza bakalım diyor fakat kendi ayrılmıyor.
Böyleleri erölsün bir inşallah pis erölgiiller gıcık oluyorum şöyle kadınlara da adamlara dacanım tamm hakkısın lakin gecmişte bu denli diilmiş.kimseden cekinmeye. Yapar cekinenler ise kendini dizginlermiş. Simdi tv bakıyoruz aldatan aldatana masaya yatırıyorlar onun hayatı saygı duymalıyız konulu programlar. Ve int. Herkezin işini kolaylastırdı evden cıkmadan kimse gormeden kadın acıyor net. Cam adamla goruntulu sexs yapıyorlar erol gibilerle. Benbunu bizzat yasadım .evli cocukları okuldan gelmis arkasında oynuyo kadın esimle goruntulu yazısarak iş pişiriyo. Bu arkadasta dizileri cok izlemis sanırım bir eli yagda bir eli erolünde olsun istiyo
kahrolsun eröller :)Böyleleri erölsün bir inşallah pis erölgiiller gıcık oluyorum şöyle kadınlara da adamlara da
Ay cok guldum sen cok yasa emi :))))Nalet pis eröller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?