Sevgilimmi kocammı?

Dayak yemişsin ,defalarca aldatilmissin bosanmayi hiç düşünmemişsin (gerçek anlamda) ama Erol u görünce boşanasın tutmuş .. yahu aklın nerdeydi bunca zaman ? Esinin akli nerdeydi boşanacağını duyana kadar ? Herkes birbirini aldatıyor ama çok namusluca, karşı taraf suçlu cunku .. hep bir bahane bulunur aldatmalarda. .insan gibi yaşamak istiyorsan boşan ,Erol u da bir daha görme .. seni kullanıyor ,bosanacagi falan yok .sadece gözü aç ve tek eslilikten hoşlanmıyor ..

Yorumları okumadım ama adamın niyeti belli kusura bakmayın da siz eşinizden ayrılacaksınız ki adam etliye sütlüye karışmadan sizinle dost hayatı yaşayabilsin. O tabiki eşinden ayrılmayacak. Sadece sizi kullanacak. Kendinize de çocuğunuza da yazık etmeyin.

Aski memnu desem degil, yaprak dokumu desem degil, bu yeni dizi heralde

Ben konuya herkesten farklı baktım. Koçan a gelince birbiriyle yüz goz olmuş şiddet var iğrenme var. Bosa gitsin . Sen de hayatını yaşa. Ama çocuğunu al . Çocuğum var bosanamam diyenlere sesleniyorum peki o çocuk sürekli sizin kavgalarının ortasında mı büyüyecek . Ona yazık değil mi . Evet aklını başına topla demişler kesinlikle boşa. Sevgilinlede istediğiniz gibi gorusun ama sinir koymayida bil. Sonrasında o seni ele geçirir. Koçan gibi yApmasin. . ama ne olursa olsun ilk önce kendine ben ne istiyorum diye sor . Sonra ne yapabilirim de

Ha gayet doğal yani adamla ilişkisi erölle diyosun den şimdi burdaki bayanı kolluyorsun fakat diğer kadının insanlığı kadınlığını YÖK sayarak görüş diyorsun bir de konu sahibesi al istediğin cevap geldi koş erölü ara

Peki diger kadinin sucu ne yani.erolun karisinin ..o hakettimi .. vede cocuklar
Tabiki hak etmedi ben karısını aldatip üstelik metresle konuşunca karısını döven adam için söyledim
Böylesine boynuz yakışır ancak
Aslında dediğin gibi bu erol konu sahibi ve konu sahibinin kocasi hepsi ayni topun kumaşı
Olan erolun karısı ve masum çocuklara oluyor

Ya farkında mısınız onu bunu düşünmeyiniz o adammış konuştuğu kadinmis . Yok sevgilisinin karisiymis . Çocuk var çocuk. O çocuk bunların olduğu ortamda nasıl büyüdüm en mantiklisi boşanmalari dusunsenize bi adam karısını oldurse yada kuma getirse bu kadının suçu ne . Bu kadın doğru yapmış evli adamla gorusmekle demiyorum. Ama onun eşi hayatında kaç defa onu aldatmış. Hayatını yaşasın o da artık yeter

Vallahi hic dizileri suçlamıyorum milletin icinde varmış
O müge anli da olan olaylar hiç bir senaristin aklina gelmez
Ama bizim millet yapiyor
Kayinbabayla ilişki yaşayan gelin mi dersin
Sevgilisiyle bir olup kendi oğlunu öldüren ana mi dersin
Cumartesi pazar üvey oğlu eve gelmesin diye kalkip o çocuğu öldüren üvey baba mi dersin
Bizim milletin ahlakı çoktan çökmüş
Dizi bahane

Allahım sen koru.Çok üzülüyorum böyle konulara.Okumadım ama arkadaşlar gereken cevapları yazmıştır.

Anlayamadığım şu evlilikte sorumluluk var.Sıkıntı o yüzden oluyor.Elin evli adamı sana iyi davranır tabi.Ona sorumluluk vermiyorsun ki.Kendin de nefes aldım sanıyorsun .Oyun bu evcilik gibi,sevgilicilik.

Olan da her iki tarafın çocuğuna oluyor.

Diyorum ki kocandan ayrıl.Erol ayrılmaz ama diyelim ki ayrıldı.Evlen bakalım ne varmış.Adam çocukları için ayrılmıyormuş,sen ayrıl ödül veriyorlar

Çok doldum ya.İnsanlar milletin ailesinden ne istiyor.Başına geleni niye yapıyorsun başkasına.

Ceza hangi sözlerle alınıyor bilmediğimden başka bişey yazamıyorum

canım tamm hakkısın lakin gecmişte bu denli diilmiş.kimseden cekinmeye. Yapar cekinenler ise kendini dizginlermiş. Simdi tv bakıyoruz aldatan aldatana masaya yatırıyorlar onun hayatı saygı duymalıyız konulu programlar. Ve int. Herkezin işini kolaylastırdı evden cıkmadan kimse gormeden kadın acıyor net. Cam adamla goruntulu sexs yapıyorlar erol gibilerle. Benbunu bizzat yasadım .evli cocukları okuldan gelmis arkasında oynuyo kadın esimle goruntulu yazısarak iş pişiriyo. Bu arkadasta dizileri cok izlemis sanırım bir eli yagda bir eli erolünde olsun istiyo

Böyleleri erölsün bir inşallah pis erölgiiller gıcık oluyorum şöyle kadınlara da adamlara da

Neresinden tutulsa elinde kalıyor... kalkıp birisi böle seyler yazdığında ona demedik laf bırakamazlar bir kaç hafta sonra gelip aynı dertten konu açarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…