• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimmi kocammı?

sen ş
Arkadaşlar biliyorum başlık çok tuhaf ama ne olur yardımcı olun.10yıllık evliyim eşim bana son 5yıl içinde tokatta attı.ayrı telefonunuda yakaladım bi sitede kadın arkadaş ararakende yakaladım 8ay öncede bi dul bayanla konuşurken yakaladım.bende tam ameliyat olmuştumki soğukluğunu hissettim ve bunu artaya çıkarttım.neyse arkadaş olarak görüştüğüm bir adam vardı eşimde tanır.biz dertleşmeye falan başladık çok kötü durumdaydım bana yardımcı oldu iş buldu akıl verdi ve kadını ortaya çıkarttım.çıkarttığım gün o kadınla konuşmaya gittim kadın inkar etti fakat banada eşine sor dedi.neyse eve geldim eşim birde dayak attı nasıl görüşürsün o kızla diye.derken ben boşanma davası açtım.arkadaşım dediğim adam yani erollada duygusal olarak yakınlaşmaya başladık.ben normalde kafamı kaldırıp bakmam ama erolun davranışları etkiledi beni benden 10yaş büyük ve evli.çok aşık oldum ona oda bana.yaptığımdan utandım kaç defa ayrıldım benim yaşadığımı başkasına yaşatamam dedim fakat hep karşıma çıktı süprizler yaptı.kaç defa arkadaş kalmayı denedim olmadı.derken kesin ve net olarak ayrıldım.en yakın arkadaşının sevgilisi bana dediki erol çapkındır.sakın ola onun için evliliğini bitirme diye uyardı.fakat hiçbir kadınla ilişkisini falan görmedim.hatta sordum senin için böyle diyorlar diye çok kızdı falan filan.derken eşime soğuk davranmaya başladığımda ve ayrılıcağımı duyduğunda perişan oldu.kendini çok değiştirdi.ev temizliğine yardım ediyo çocuğumuza bakıyor falan.fakat ben eşime karşı birşey hissedemiyorum sırf çocuğum için barıştım ama yapamıyorum.erolla tekrar barıştık.eşimle yapamıyorum diyor.bana sen ayrıl yolumuza bakalım diyor fakat kendi ayrılmıyor.sen ne zaman ayrılıcaksın dediğimde çocuklar için zamanı geldiğinde diyor nezaman diyorum belki 6ay belki 2sene belkide 5yıl diyor ve ben ne yapıcağımı bilmiyorum.aşık olduğum adama güvenip beklemelimiyim yoksa eşimle devammı etmeliyim inanın aklım çok bulanık.maddi olarakta zaten tek başıma nasıl yaparım bilmiyorum.eşime muhtaç yaşıyorum fakat ayrılırsam annemle yaşarız.boşanmak kolaymı evli bi adamdan ümit beklenirmi inanın okadar yoruldumki.bana akıl verin lütfen
Sen şaka mısın???

ne kadar varoş hayatlar. tam gecekondu mahallesi dizisi olacak kıvamda.
hayatında heyecan istiyorsan devam et ama bence değmez bir de kocan sizi yakalarsa seni de erolu da vurur ben diyim. seni önce öldürmekten beter eder döver sonra da gider erolu vurur. hem kocan hapse girer, hem cocukların annesiz kalır, babaları hapse girer perişan olurlar, hem diğer kadının kocası ölür hem de onların cocukları babasız kalır...
böyle insanlar ancak kendi ilişkilerine, hayatlarına halel gelecekse vazgecerler zannetmiyorum diger kadını cok da dusundugunu. ben de olsam dusunmezdim acıkcası, sen bastan kendi kocanı aldatmayı göze almıs ve bir iliskiye baslamıssan, elalemin karısı cok da umrumda olmazdı.
ben senin yerinde olsam bosanmam. cunku ayrıldıktan sonra annenin evinde cocugunla cok zor olur, ne kadar rahat edebilirsin o da muamma, bir de o adamın metresi olacaksın daha kötü. bosver, erol sana ayrıl derse de ki önce sen ayrıl benim de cocugum var cocugumu dusunmek zorundayım. erol tam bir pislik cok gördüm öylelerini gercekten, su hayatta karsıma surekli evli ve serefsiz adamlar cıktı!!!inan karsısındakini bir saniye dusunmuyor hıcbırı. hem de hicccc. anca o yatıp kalktıgına bakacak kendi zevki icin seni kullanacak. yavas yavas ayrıl sonra musallat olur sana bak dikkat et :( kocana söylemekle tehdit eder, sen de edersin ama erkekler taktı mı manyak oluyor ben olsam iliskimi keserdim. sonu kötü olur kocan ikinizi de öldürür. haberlere cıkarsınız yapma etme :(

bir de burada böyle aksiyonlu konular okuyunca cevaplarda ya cok yüksek level ateş püskürme ya da dalga gecmeoluyor. bosverin konu sahteyse de sahte, konu sahibi eğlensin gülsün gecsin ama ne kadar vahim olursa olsun siz bu durumda bir arkadasınız varmıs gibi cevap verin bence. yanlıs yapıyor bile olsa yol gösterin. kırmadan incitmeden.. elbette kendine gelmesi lazım bazı noktalarda ama suyuna gitmeden kimseyi kendine de getiremeyiz. konu sahteyse bile aynı dertten muzdarip baska biri vardır, o görür okur, ona yol gösterici olur belki de yorumlarımız.
ne kdar sacma da olsa ben bir sekilde destek olmaya calısarak yardım etmeye calısmalıyız taraftarıyım :(

Ne carpik iliski bunlar ya. Mantigim almior kocanida bosa eroluda at basindan onune bak adam seni metresi gibi tutacak asik oldum diosun ask mi var bu devirde herkez ne verdigine ne aldigina bakar olmus.
Sen cok buyuk bi bosluktasin yasamak istemeyecegin seyi bi baska kadina yasatma.

Konu sahtemi degilmi bilemedim ama aksiyon doluuu bende evliyim bi düşündüm bunları yapamam ya aldatılmanın tadına bakan başkasına yaşatamaz merak ediyorum eğer gerçekse bu yaşadıkların nasıl bakıyosun evlatlarının yüzüne,aynaya

ne kadar varoş hayatlar. tam gecekondu mahallesi dizisi olacak kıvamda.
hayatında heyecan istiyorsan devam et ama bence değmez bir de kocan sizi yakalarsa seni de erolu da vurur ben diyim. seni önce öldürmekten beter eder döver sonra da gider erolu vurur. hem kocan hapse girer, hem cocukların annesiz kalır, babaları hapse girer perişan olurlar, hem diğer kadının kocası ölür hem de onların cocukları babasız kalır...
böyle insanlar ancak kendi ilişkilerine, hayatlarına halel gelecekse vazgecerler zannetmiyorum diger kadını cok da dusundugunu. ben de olsam dusunmezdim acıkcası, sen bastan kendi kocanı aldatmayı göze almıs ve bir iliskiye baslamıssan, elalemin karısı cok da umrumda olmazdı.
ben senin yerinde olsam bosanmam. cunku ayrıldıktan sonra annenin evinde cocugunla cok zor olur, ne kadar rahat edebilirsin o da muamma, bir de o adamın metresi olacaksın daha kötü. bosver, erol sana ayrıl derse de ki önce sen ayrıl benim de cocugum var cocugumu dusunmek zorundayım. erol tam bir pislik cok gördüm öylelerini gercekten, su hayatta karsıma surekli evli ve serefsiz adamlar cıktı!!!inan karsısındakini bir saniye dusunmuyor hıcbırı. hem de hicccc. anca o yatıp kalktıgına bakacak kendi zevki icin seni kullanacak. yavas yavas ayrıl sonra musallat olur sana bak dikkat et :KK43: kocana söylemekle tehdit eder, sen de edersin ama erkekler taktı mı manyak oluyor ben olsam iliskimi keserdim. sonu kötü olur kocan ikinizi de öldürür. haberlere cıkarsınız yapma etme :KK43:
+1000 hay ağzına sağlık

Ülkede yayınlanan onca dizi "nasıl ve ne koşulda kiminle olursa olsun aşk kutsaldır aşkın önünde durulmaz" gibi mesajlar verirken olacağı buydu.. aşık oldum diyen yuva dağıtıyor ne günlere geldik...
Zayen bu diziler diilmi bize aldatmayı normellestirip kanıtsatan! Ve bu rezil sanatcıların yasam sekilleri ve onları gozumuze sokup aaa bu normalmiş saygı duymalıyız diyen magazinler . Cocuklarımımızı bekleyen gelecek leri için cok endîseliyim :(

Eröl ü üst kata mamıdı alt kata yerleştir çocuğu da evlat hasreti çeken birine ver ama zira çok daha iyi bakacakları kesin sonra da deme keyfine canın hangisini isterse baktın eröl seni ihmal etti mamıda git temizlik yemek yapar bakar sana değerden doyunca eröle çık tutkulu aşkını yaşa bence güzel kafa ne dersin :KK76::skandal::KK55:

Zayen bu diziler diilmi bize aldatmayı normellestirip kanıtsatan! Ve bu rezil sanatcıların yasam sekilleri ve onları gozumuze sokup aaa bu normalmiş saygı duymalıyız diyen magazinler . Cocuklarımımızı bekleyen gelecek leri için cok endîseliyim :KK43:
Yok be güzel kardeşim insanoğlu bu her zaman diliminde aynı idi ananelere sor da bak her köyde neler dönüyormuş gerçekçi olanları söylüyor Zaten nefis işi bu ama o zaman medya yokmuş kimse bilmezmiş o ayrı şimdi net olmasa nerden bilek biz eröl ü bende tasvip etmiyorum o ayrı bu dizileri ama bahane değil yani

Yok be güzel kardeşim insanoğlu bu her zaman diliminde aynı idi ananelere sor da bak her köyde neler dönüyormuş gerçekçi olanları söylüyor Zaten nefis işi bu ama o zaman medya yokmuş kimse bilmezmiş o ayrı şimdi net olmasa nerden bilek biz eröl ü bende tasvip etmiyorum o ayrı bu dizileri ama bahane değil yani
Doğru aslında evli çocuklu kadını ikinci eş olarak kaçıranlar falan da olurmuş.. insanoğlu işte şimdi herşey daha da kolay tabi..

Doğru aslında evli çocuklu kadını ikinci eş olarak kaçıranlar falan da olurmuş.. insanoğlu işte şimdi herşey daha da kolay tabi..
Kesinlikle öyle ama kentleşmenin verdiği rahatlık da var çevremiz ne der baskısı olmayınca içinde olsa da baskıdan yapamayan Kişiler çokmuş ki şimdi bozuldu sanıyoruz piyasa fakat şu an aslında gerçek karakterler ortaya çıkmış oluyor öyle olunca da insanın kendiyle gurur duyası geliyor değil mi

Back
X