Sevgilin demek, sahibin demek mi oluyor?

Anormal olanın ben olmadığımın farkındayım zaten evet. arkadaşıma bunu açıklayamadığım için içimde kaldı buraya yazmak istedim. Yani asıl amacım sorun bende mi diye soru açmak değil bir nevi iç dökmekti.

kk’daki klasik “benim güzel ilişkim vaar, uf diğer kadınlardaki eziklik!” konularından birisi olduğunu düşünüyorum.

Tamamen sizin düşünceniz, öyle bir niyetim yoktu.

evli olsa neyse lafı bence yanlış olmuş, emin ol çoğu kadın bir yere giderken şuraya gidebilir miyim demiyor, ne kadar saçma, 5 yaşında çocuğun velisinden izin alması gibi... niye annesine giderken izin alsın ya da bildirsin
okuduğu kitaplara karışması daha da can sıkıcı, aslında gayet güzel ipucu vermiş evlenince olacaklar hakkında...
bunu romantik bulan arkadaşını da hiç anlayamadım
yani arkadaşların bayağı anormal geldi
bu yeni nesil kızlar ilerleyeceğine geriliyor yaw

Daha kendisini bulamamis demek arkadasin.

Böyle erkeklerden bırak kaçmayı yanaşmayın bile hastalikruhlu psikopat erkek tipi bu kıskançlık değil hastalık bir insan evlense bile her şeyi rapor mu edecek bu ne ya kocanizin bile bir yere çarşıya ablaya gitmek için gidebilir miyim diye sor demesi anormal bir kere bu ne ya allah aşkına biraz akıllı olsun arkadasin hayatını mahveder evlenirse

Bu kızlar aklını yemiş.. aynen böyle devam etsinler. Çok mu aramış bu hanzoyu bulmak için?

Ailesi bu kadar müdahil olsa tavırlara triplere girerler. Ama elin öküzü yapınca mayışıyolar. Allah akıl versin..

Gayet normal siniz. Eşime bir yere gidiyorsam haber veririm bundaki amaç da cocukla dışarı çıkıyorum hani başıma birşey gelirse falan diyedir. Uç yıldır evliyim daha şuraya gidebilir miyim dedigimi hatırlamıyorum. Sacma hareketler bence. Olgun bir kadına da erkeğe de yakışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…