Sevgılın neden ılgısızlesır

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
anlamıyorum..benı cok sevdıgını soluyordu hergun yalvarıyodu 10 ay kadar boyle devam ettı.sonra ınandım ve nısan ayında sevgılı olduk hersey guzel gıdıyordu tabı kavgada edıyoduk.sonra bıgun durduk yere ona ara verelım dedım pesımden kossun ıstedım galıba eskısı gıbı. o da durduk yere bole bıse dedgım ıcın hazmedemedı tmm dedı.aramadı bıhafta. bnde hatamı anladım ozur dıledım ilk defa ondan ozur dıledım o da ılk defa bana taviz vermedi
.....nolduysa o gunden sonra oldu...

en ufak bıseyde msjlar kesılıyo ılgısız davranıyo şuanda bıle ılgisizlesti iice msj bile atmıyo ortada neden bıle yokken doru duzgun ama ayrılalım da demıo.eskıden delı gıbı arayan guzel sozler solıyen adam yok.ondan ozur dıledım dıe hep ole olcak sanıyo sanırım....bana maymun gozunu actı bundan sonra boyle dedı guzel sozler soylıyınce benim biyerlerim kalkıyomuş.

evet kızlaaar lutfeen yardım edın.sizce neden boyle davranıyo? ve eskısı gıbı davranması ıcın napmam gerekıyo.beklemelımıyım yoksa yıne alttanmı almalıyım?? suan bnde atmıyorum msj o iice bıtarafları kalktı dıyemı dusunur kaybetmekten korkarmı...napmalıyım sizce bu iş duzelırmı

benzer bi konuda ben açmıştım cnm hiç üzerine düşme tecrübeyle sabit. o aklında bitirmiş bazı şeyleri şuan uzatmaları oynuyosunuz o aramıyosa sende arama çünkü üzerine düşmenin arayıp sormanın hiç bi faydası yok istiyosa arar zaten.

bende suan dedıgınızı yapıyorum ama bn aramıyınca sole dusunedebılır : iice havalara girdi ustune dustukce baksana aramıyo bıle bıdaha asla taviz vermıcem deme ihtimali de var :44:

Son düzenleme:
senden ilgi bekliyo bnce.. sana kırgın o .. kendini affetmeni bekleyebilir.. senn ona yaptıklarını yapmanı istiyo olabilir..
bnce ikinize güzel bi hafta ver..
sen yaklaş ona.. güzel şeyler söyle.. o soguksa bile yanında ol..
baktın olmuya ona dersin.. sevdiğim adam yok artık.. hatalarımız oldu.. ama ben bu son bi haftada düzeltmeye çalıştım.. yanımda olmadın ellerimi tutmadın.. mutlu olki mutlu et istedim..ama olmadı bu.. gibi şeyler söyleyebilirsin

bnce değer veren insan merk eden insan gurursuzlukta olsa tavz vermekte olsa arar diye düşünüyorm .. çözm yolu aramaya çalışır
ynede karar senin..

eger bn suan alttan alırsam tmm bundan sonra her kavgada boyle davranıcam nasılsa alttan alıyo dıcek demkkı hep bole davranmalıydım dıcek o yzden evet bekleme kararı aldım.ama ararmı bılmıyorum merak edıyomudur acaba

sen ne kadar ilgi gösterirsen o okadar uzaklaşıcak senden nasılsa pişman oldu diye. soguk davran demiyorum aradığında herzamnki gibi konuş msjlarına sıcak cevap ver ama o aramadan arama en azından bi süre.... sensiz yapabilyosa yol ver gitsin sen daha çok bağlanıp onsuz yapamadığın zaman seni bırakıp gidicek birini yaratma ellerinle...

berıtann : snn yazdıkların ıcın şöyle dıyebılırımkı bn ona hıcbıse yapmadım ozur dılemem hosuna gıttıgı ıcın suan ortada bı sebep yokken bole davranıo msj atıp ustune dusmem hosuna gıttı.sevdıme emın ya ondan bole.bu yuzden ole davranmam bnm ıcın kayıp olcakmıs gıbı gelıo ııce kaybetcem evet belkı bu hafta duzelıcek ama yıne bı kavgada nasılsa bn alttan alıyorum dıe tavız vermıycek

pekı haklısınız kızlar.bnde bole dusunuyorum pekı eger ararma kararı varsa ne kadar zmn sonra ara sızce.ve sızce ortada bı sebep yokken bıtırme noktasına getıren bı erkek gerı donermı

berıtann : snn yazdıkların ıcın şöyle dıyebılırımkı bn ona hıcbıse yapmadım ozur dılemem hosuna gıttıgı ıcın suan ortada bı sebep yokken bole davranıo msj atıp ustune dusmem hosuna gıttı.sevdıme emın ya ondan bole.bu yuzden ole davranmam bnm ıcın kayıp olcakmıs gıbı gelıo ııce kaybetcem evet belkı bu hafta duzelıcek ama yıne bı kavgada nasılsa bn alttan alıyorum dıe tavız vermıycek

bir söz vardı tam toparlayamıcm ama :D

ondan fazla uzak kalmaki seni unutmasın, o sana yaklaştığında sen daha yakın ol, senden uzaklaştığında sende belli bir mesafede dur :34:

erkeklerin yapısı böyle yahu.... bi kızı elde ettiklerini gördükleri anda heveseri kaçıyor.. hep süründüreceksn onlar sanrım..:97:

evet kesınlıkle ole ve bn suan tekrar elde edemıcegı bı boyuta gecersem tekrar elde etmek ıcın hırs yaparmı? ne arar ne sorarsam takmazsam eskısı gıbı umursamazsam sınır olurmu

anlamadımkı umrundamıyım.mesela evvel gun bnı carısda gormus haber vermemıstım msj attı nasıl haber vermezsın kendı kafana gore ıs yaparsın ayrılmadık bız daha ddı bnde bıseler yazdım gecede bnm yedıgım ona ovup durdugum bı tatlı vardı bıyere gıtmıs arkadaslarıyla ondan yıyomus msj attı ondan yıyorum dıe bnde hmm begendınmı fılan ddım guzel ddı sonra ıı geceler ddı.dun gunduzde napıosun dıe bn attım o da cvp attı ole.soguk soguk ama bıtsınde demıo

siz ayrı değilsinizki şuan yazdığın kadarıyla ilgisini kaybetmiş sadece oyüzden hergün aramalı diye düşünüyorum eğer aramıyosada ayrılalım demenizi bekliyodur. çünkü onda çoktan bitmiştir. deger veriyosa ve başka sebeplerde yoksa aramaması sacma uzaklasma sebebı sadece ara verelım demenızmı? benim ilişkime ne kadar çok benzıyo bu arada bende bitti dedim bitti sonra gurursuz gurusuz aradım msjlar fln yok dönmedi hatta telefnları açmadı 21 gün snra actı bıttı dedın bıttı ne beklıyosun dedı :) oyzden sana arama dıyorum ıstıyosa arar ıstemıyosa bırak gıtsın egosunu tavan yaptırma...

soyle anlatıyım ara verelım demeden once nasıl ılgılıydı anlatamam.ole dedım ve bu tmm dedı bı hafta aramadı bn dondüm ona.ilk defa bı hafta aramadı..sanırım aranmıyınca aranıyorum dıe egosu tavan yaptı dedıgın gıbı.neyse barıstık sonra yıne kavga ettık bu yıne aramama taktıgını uyguladı yıne bn alttan aldım.yıne barıstık.ııydık birden bole yapmaya basladı ortada hıcbı neden yokken.evet suan ayrıldık dıyemem ama bole bırlıktelıkmı olur ya anlamadım yanı ılgılenıomu hala

soyle anlatıyım ara verelım demeden once nasıl ılgılıydı anlatamam.ole dedım ve bu tmm dedı bı hafta aramadı bn dondüm ona.ilk defa bı hafta aramadı..sanırım aranmıyınca aranıyorum dıe egosu tavan yaptı dedıgın gıbı.neyse barıstık sonra yıne kavga ettık bu yıne aramama taktıgını uyguladı yıne bn alttan aldım.yıne barıstık.ııydık birden bole yapmaya basladı ortada hıcbı neden yokken.evet suan ayrıldık dıyemem ama bole bırlıktelıkmı olur ya anlamadım yanı ılgılenıomu hala

canm biz ne desk aynı yere çıkıyosun yni ' hla ilgileniyomu ? ' o zaman onu son kez ara ya da yüzyüze konuş bir sonuca bağlayın, yorma kafanı daha fazla :34:

evet haklısın :) yanı aynı yere cıkmışım hep.dedgınız gıbı yapıcam ztn merak etmeyın ve takmıycam artık ama yınede ınsan soruo ıste bole soruları kendıne.dedgınız gıbı bekleyıp gormek ..

seven insan her şekilde merak eder arar, sen üzerine düşsende düşmesende bu durum değişmeyecektir çünkü o başka yollara girmiş bile..
dengesizlikle karşı karşıyasın üzgünüm...

Back
X