Sevgılın neden ılgısızlesır

berıtann : snn yazdıkların ıcın şöyle dıyebılırımkı bn ona hıcbıse yapmadım ozur dılemem hosuna gıttıgı ıcın suan ortada bı sebep yokken bole davranıo msj atıp ustune dusmem hosuna gıttı.sevdıme emın ya ondan bole.bu yuzden ole davranmam bnm ıcın kayıp olcakmıs gıbı gelıo ııce kaybetcem evet belkı bu hafta duzelıcek ama yıne bı kavgada nasılsa bn alttan alıyorum dıe tavız vermıycek

bunları yaptıgını bilmiyodum.. yani sen üstüne düşeni yapmışsın ozman:S

bu konu hakkında bi yanım arama o arasın diyor:51:.bir yanım da ara ya aramassa beni unutursadiyor:75:.çok karışık durum.Allah yardımcımız olsun:91:

o aramıyorsa sende arama o mesaj atmıyorsa sende atma o ne yaparsa sennde aynısını yap sadeced izle bakalım ne yapıyo hiç karşılık verme pes etme taviz verme kendinden

sabret canım sende arama tut kendini başka şeyle ilgilen git kendinie büssürü film al kitap al arkadaşlarınla vakit geçir eve gelincede otur film izle sonra yat uyu sabret o neden aramıyorsun diye aradığında isteyen arar sesimi duyar zaten dersin canım sık dişini tamam

bak benimde sevgilimlw böylwe bir sorunum var 1 yılı aşkın peşimdeydi sonra
deneyilem dedim sorunlar oldu yalanları oldu devam ettik ama bu son kavgamızdan sonra eskisi gibi deli gibi aramaz oldu şaşırıyorum hala bunu nasıl yapabiliyor ben üstünüe düştüm bu sefer ama bu yazıları gördüm ya
çekeyim kendimi bende aramayım onu bakalım ne olcak

Ya bu kural değişmeyecek mi hiç "KAÇAN KOVALANIR" yani huzurlu aşk diye bir şey yokmuş ben bunu anladım.Seni sallamıyorsa sen de sallama yol ver gitsin,sana değer vermeyene sen hiç verme,hayat çok kısa değmez bir adamın peşinde sürüklenmeye,hele hele dengesiz bir erkek için hiç mi hiç değmez! :47:

nedeni belli fazla naz aşık usandırmış. senden ilgi bekliyor olabilir. iki üç günde bir ara fazla üzerine düşme daha beter olabilir. zamana bırak bakalım. seviyosa zamanla düzelir herşey.

bence kadınlar bakımsızlaştıkça
ve bazı şeylerin artık hep aynı şekilde yaşanması sıkar erkekleri
monotonluk tek sebep bence

aynı sıkıntıyı yaşıyrm arkdşlar. 21 aydır beraber olduğum biri var. ve ewlilik düşünüyrz. ama ben bu insanın hala ne cevresinden bi insanı ne ailesinden brini hiçkmseyi tanımıyrm ve beni aramıyo sormuyo. ben de bıraktım aramıyrm sormuyrm adını da koymuyrm. kmseyle uğraşamıcam. kmsenin peşinden de koşamıcam. aramak isterse telefon numaramı biliyo zaten. bensiz durabiliyo ki aramıyo. beni merak etmiyo. belki başıma bişey geldi. belki öldüm. benlki ona ihtycm var.üstelik telefonlarıma cvp da vermiyo. canı isterse yazıyo msjlarıma karşılık. istemezse de çalışıyrm çok yoğunum diyo, çalışmam lazım ewlenicez para lazım diyo. ama ben inanmıyrm, ne olursa olsun bi insan hiç mi fırsat bulmaz ya bi alo demeye. bi sesini duymaya. yada bi dışarı davet etmeye. kaç ay oldu dışarı çıkıp gezmiyrz. ben bitirdim kendi kafamda darısı bitiremeyenlerin başına.:63:

artık sizden bıktığı için

yada monotondan bıktığı için

ya da başka çiçekten bal almak için

ilgisizleşir ve bir süre sonra kaçınılmaz son olarak ayrılırlar

Niye bu kadar olumsuz yaklaşıyorsunuz ki anlamıyorum.
Aramayan bizler olunca hicbir sorun yok
Yani kovalanan biz olunca herşey güzel.
10 Ay peşinden koşturmuşsun seviyorsan biraz da sen koş ne olacak ki :37:
Hem çocuk haksız mı yahu durduk yere ara verelim demişsin.
O da senin onu sevmediğini düşünüp uzaklaşmıştır. Ki haklıda bence.
Taraflı bakmayın kızlar , sonuç olarak bu arkadaşımız durduk yere , sebepsiz ara verelim demiş.
Çocuk belki bir nevi sevgini ölçüyor , bakalım ne kadar dayanacak gibisinden.
Bende erkek arkadaşımla kavga ediyorum 3 kez o arıyorsa 2 kez ben arıyorum.
Biz sadece onlar arasın istiyoruz ama onlarda bir insan , karşınızdakine haksızlık etmeyin.

Back
X