sevgılın neden ılgısızlesır

sagapoo

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
645
10
318
İzmir
anlamıyorum..benı cok sevdıgını soluyordu hergun yalvarıyodu 10 ay kadar boyle devam ettı.sonra ınandım ve nısan ayında sevgılı olduk hersey guzel gıdıyordu tabı kavgada edıyoduk.sonra bıgun durduk yere ona ara verelım dedım pesımden kossun ıstedım galıba eskısı gıbı. o da durduk yere bole bıse dedgım ıcın hazmedemedı tmm dedı.aramadı bıhafta. bnde hatamı anladım ozur dıledım ilk defa ondan ozur dıledım o da ılk defa bana taviz vermed

...nolduysa o gunden sonra oldu...

en ufak bıseyde msjlar kesılıyo ılgısız davranıyo şuanda bıle ılgisizlesti iice msj bile atmıyo ortada neden bıle yokken doru duzgun ama ayrılalım da demıo.eskıden delı gıbı arayan guzel sozler solıyen adam yok.ondan ozur dıledım dıe hep ole olcak sanıyo sanırım....bana maymun gozunu actı bundan sonra boyle dedı guzel sozler soylıyınce benim biyerlerim kalkıyomuş.

evet kızlaaar lutfeen yardım edın.sizce neden boyle davranıyo? ve eskısı gıbı davranması ıcın napmam gerekıyo.beklemelımıyım yoksa yıne alttanmı almalıyım?? suan bnde atmıyorum msj o iice bıtarafları kalktı dıyemı dusunur kaybetmekten korkarmı... sizce bu iş duzelırmı

Öncelikle konunu 2 defa açmışsın birini silersen görüntü kirliliği oluşmaz
Sorununa dönersek; sen ilişkiniz normal seyirde iken neden saçma sapan yere ara verelim dedin.. Bu yüzden sana olan güveni sarsılmış.. bide üstüne üstlük bu yaptığın için özür dilemişsin.. ve oda senin ne kadar tutarsız tavırlar sergilediğin kanaatine varmış..
Ettiği şu kelime;
bana maymun gozunu actı bundan sonra boyle dedı guzel sozler soylıyınce benim biyerlerim kalkıyomuş.
bence çok ayıp, ama açıkcası sen kendin edip kendin bulmuşsun...

Son düzenleme:
burda yenıyım o yuzden ıkı kere yazmısım yanlışlıkla.evet haklısın hata ettım ama hep o kavga cıkardı ılışki suresınce hep alttan alan ben oldum hep uğraşan ben oldum kavga esnasında..tabıkı o da ılgılıydı cok.ve ben ılk defa boyle bıse yaptım yanı ılk defa hata dıyelım
dedıgı cok çırkın ama ben alıştım artık sınırlenınce herseyı soyluyo.ara verelım olayından sonra barıstık suan sa ortada bı sebep yokken bole ılgisizlesti.napmalıyım bnde takmıyo gozukuyorum suan

Alttan al canım alttan al.Al da tepene çıksın iyice..Birde sinirlenince herşeyi söylüyor alıştım artık diyorsun..Hiç bir şeye alışmak zorunda değilsin.Ve o çocuğun sana boyle davranmasına da katlanmak zorunda değilsin.Seviyorsan eğer bilemem ama bence o çocuğun sevgisi azalmış.Aynısı bende de olmuştu oradan biliyorum.Neyse kısaca daha iyilerini hakediyorsun canımm.

zaten alttan ala ala boyle oldu ya.onceden alttan alma fılan yoktu nasıldı solımmı sureklı o msj atardı sımdı alttan alıyorum ya tavız vermıcek ve maymun gozunu actı ddı ya aslında olayı cozen cumle bu bılerek yapıo sanırım bole

Benim yaşadıklarımın tıpa tıp aynısı diyebilirim eski erkek arkadaşım böyleydi

Karşımda hıçkıra hıçkıra ağladı seni çok seviyorum diye ama hakaretlere devam ne zaman ne yaptığı yada ne istediği belli değildi sonra ayrılmak istedi kabul ettim 1 hafta sonra duydumki başkasıyla nişanlanmış çok üzüldüm ozamanlar çok ağladım kabullenemedm ama şimdi kurtulduğuma yeminediyorum şükrediyorum şimdi hayatımda mükemmeeell bi insan var inan bana zamanı geldiğinde karşına istediğin gibi ve kalbine göre çıkıyorki niye okdar üzülmüşüm ki diyosun bence umursama arama sorma yolun başındayken boşver olmuyosada üzülme inan bana çok daha iyisiyle karşılacağın için olmuyor

biz nasıl geri çekelimm kendimizi o peşimizden geLsin diyosak oda öyLe düşünüyo oLabiLir...
ama sende de hata var birazda sen bu haLe getirdin onu
fazLa degiL duruma göre aLttan aLabiLirsinn ama neye nasıL tepki vereceginii sen biLiyosundur ona göre davran bence..

Zaten seni seviyorsa maymun gözünü açtı demez sen haksızda olsan msj atar merak eder sen yazmayınca

ee madem seviyorsun niye hakaret ediyorsun? Hayatımda duymadığım sözleri eski sevgilimden duydum ben.Birde saçma sapan gereksiz nedenlerden dolayı.Niyeyse ilk başta çok iyiler sonradan çıkıyor ortaya ne oldukları.En iyisi bitirmek bence.Ben ekim ayında bitirdim o günden beri çok mutluyum.Bak sende bitirmişsin ama şimdi gayet mutlusun.Olması gerektiği gibi yani.Sevgili sagapoo arkadaşında dediği gibi yolun başındayken boşver olmuyorsa zorlamayacaksın olan sana olur sonra üzülürsün yok yere.

düzelir ,düzelr ama zamanla her ilişkilerde olur böyle duraklamalar ve bunu genelde erkekler yapar,sabret kafanı dağıt üstüne düşme derim ben ne kadar sıkırsan o kadar kaçar bunlar..niye böyle oldu neden böylesin deme sen normal davran .,o da sıkılıcaktır kaç kovala oyunlarından normale döner merak etme..

kesinlikle alttan alma taviz verme kendinden önüne daha neleri çıkar böyle sevgiliden hayır gelmez şimdi düzelse bile ileride yine sorunlar yaşarsınız

demek ki neymiiiiş,

1. fazla naz aşık usandırırmış
2. kendi düşen ağlamamalıymış

Bence bırak derim tutarsız insanla uğraşmak zordur boşver zamanı gelince iyi birisi çıkacaktır karşına

kesinlikle bırak uğraşma çünkü kendini yıpratırsın karşı tarafa hiçbir şey olmaz tatlım...

kaybettiğini değil kazandığını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…