sevgilinde ve sende olacak özel bir şey

Bayanbeyaz

...
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
2.151
67
358
evet arkadaşlar hem sevgilimde hemde bende olacak aynı birşey lazım sizce ne olabilir??? sevgilim ikimizde de olan bir şey taşımak istiyor ona kalırsa yüzük takalım diyor,ama ben aile dışında olan öyle pastane sözü denilen tarzda olan şeylerden hoşlanmıyorum,bu yüzden yüzük istemem bu ileride söz,nişan vs. zamanlarda zaten olacak... ben istemeyince oda mecbur kabul ediyor ama üzülüyor...bende hevesini kırmak istemiyorum yüzük dışında ikimizde de bulunabilecek böyle manevi bir değeri olan ne alabiliriz:26:

biraz araştırdım kolye tarzı şeylerden bahsediliyor ama bende erkekte kolyeyi hiç sevmiyorum,sevgiliminde takmasını istemem başka ne olabilir ki fikri olan var mı?

Son düzenleme:
anahtarlık olabilir ikinizin resimlerinden yaptırabileceğiniz ve herzaman yanınızda taşıyabileceğiniz anlamlı bişey ....

tişort olabılır ne bılım şapka olabılır :))) ilğinç şeyler olsun yeter

şapka pek kullanmıyor ama tişört benimde aklıma geldi olabilir aslında yalnız küçük bir yerde yaşıyoruz herkes birbirini tanıyor çok dikkat çeker diye düşünüyorum tişört fikrini gelecek yıl okul açıldığında düşünebilirim çünkü üniye gitmiş olacaz bu sene okul kapandı artık

anahtarlik olabilir yarim kalp seklinde üzerinizde isminizin bas harfi birlestirince bütün bir kalp olanlardan

ıkınızın kullanacagı özel yapım anahtarlık olabılır bencede.
sadece ıkınızde olabılecek olan
yuzuk felan ıstemedıgıne gore tısortte olmaz bence daha anlamlı olsun.
ben dovme yaptırıcam nısanlımı ıkna edınce tabı

genelde anahtarlık demişler benimde ilk aklıma gelen o olmuştu.. hatta büyük alışveriş merkezlerinde 3 boyutlu çok şeker fotoları anahtarlıklara basıyorlar .. daha farklı alternatifleri de var.. öyle bir yer bulursan incele derim...

Saat olabilir.Biz sevgili iken,eşim ikimize aynı saatten almıştı.
Onunki tabii büyük,benimki daha küçük ama ikisi aynı model.
Evleneli 20 sene oldu,hala kullanıyoruz :)

hepinize çok teşekkür ederim anahtarlık fikri benimde aklıma yattı,fotoğraflı olanların yanı sıra ahşap anahtarlıklar oluyor üzerine isteğin bir yazıyı yazıyorlar.dün bir kız arkadaşımla bütün gün çarşıda öyle bir şey aradık ama bulamadık

en sonunda marangozda yaptırmaya karar verdik yazılarınıda ben yazıcam dedim(emek vermek istedim) morangoza kalp şeklinde iki anahtarlık yaptırdık arkadaşımla.eve gelince üzerini tahta kalemiyle yazı yazdım bir tarafına baş harflerimizi diğer tarafına da çıkmaya başladığımız tarifhi gün/ay/yıl olarak yazdım yanına bir - atıp sonsuzluk işareti yaptım,üstüne cila olarakta parlatıcı oje sürdüm,evdeki anahtarlıklardan da anahtarın takıldığı halkaları çıkarıp yaptığım anahtarlığa taktım çok hoş oldu...eminim erkek arkadaşımda çok beğenecek...

eminimki çok güzel olmuştur.... emeğinin olması daha bir anlam katmıştır, sonsuza kadar mutlu olmanız dileğiyle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…