- 1 Nisan 2011
- 2.151
- 67
- 358
- Konu Sahibi Bayanbeyaz
-
anahtarlık olabilir ikinizin resimlerinden yaptırabileceğiniz ve herzaman yanınızda taşıyabileceğiniz anlamlı bişey ....
tişort olabılır ne bılım şapka olabılır :))) ilğinç şeyler olsun yeter
alyansbizimde aynı converselerimiz var:) ama sevgilimin istediğini böyle manevi anlamı olan bir şey
hepinize çok teşekkür ederim anahtarlık fikri benimde aklıma yattı,fotoğraflı olanların yanı sıra ahşap anahtarlıklar oluyor üzerine isteğin bir yazıyı yazıyorlar.dün bir kız arkadaşımla bütün gün çarşıda öyle bir şey aradık ama bulamadık
en sonunda marangozda yaptırmaya karar verdik yazılarınıda ben yazıcam dedim(emek vermek istedim) morangoza kalp şeklinde iki anahtarlık yaptırdık arkadaşımla.eve gelince üzerini tahta kalemiyle yazı yazdım bir tarafına baş harflerimizi diğer tarafına da çıkmaya başladığımız tarifhi gün/ay/yıl olarak yazdım yanına bir - atıp sonsuzluk işareti yaptım,üstüne cila olarakta parlatıcı oje sürdüm,evdeki anahtarlıklardan da anahtarın takıldığı halkaları çıkarıp yaptığım anahtarlığa taktım çok hoş oldu...eminim erkek arkadaşımda çok beğenecek...
eminimki çok güzel olmuştur.... emeğinin olması daha bir anlam katmıştır, sonsuza kadar mutlu olmanız dileğiyle....
bir ara resmini çekip koyarsan başka akadaşlarada fikir vermiş olursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?