Sevgiline msn şifreni verir misin?

sevgilinize msn şifrenızı verırmısınz?

• Ankete Katılan
    171
şifremi verdiğim gün kavga ettik ayrılıcaz sandım çok küçük seyleri abarttı
ama nolursa olsun veririm msn şifremi güvensizlik olmasın arada

Ben asla vermem. Ondanda istemem. Hem neden vereyim o benim özelim zaten. Beraberken yeni msn açarsam veririm. açıkken bakmasına izin veririm.Ben şifremi kimseye vermem.
gizlim saklım ancak işim ve banka hesabımdır.
Yoksa asla onun kıskanacağını düşündüğümden değil.

Son düzenleme:
İstemez zaten. :delphin:
Ben de onun şifrelerini merak etmem!
Katliam çıkacağından değil, karşılıklı saygı-güven meselesi.
:kahve:

tabiki veririm arkasından hemen değiştiririm.... :)))
onunkini biliyorum ama açıp bakmıyorum...

O bnm bende onun şifresini biliorum 4 yıldır çıkıoruzzzz birbirimizden gizlimiz saklımız yok bu yüzden bi sakınca görmedikkk birbirimizeee şifrelerimizi söylemektee

şifrelerimi unutunca hemen onu ararım :lepi:
6 yılın verdiği rahatlık olsa gerek anacım :delphin:

bi kere verdim ortada bişi yokken msn ler sorun oldu ikinciye verdim yine kıskançlıklar baş göstermeye başladı bu defa ne msn şifresi nede face şifresini bilmior hatta arkadas olarak bile eklemedim güveniyorsa bana benimle beraber olur.. oda bana güvendiğini gösterdiki hala beraberizz :) ne şifre ver der ne de arkadaş olarak ekle yapmayacağımı biliyor çünkü :roflol:

böyle bir hatayı bir defa yaptım bir dahada yapmam eski sevgilime şifremi vermiştim girdi baktı sonra dedi tamam baktım sen msnine gir bir girdim birde ne göreyim dersiniz ? Herkesi engellemiş birde salak kendinide engellemiş kaydirigubbakcemile3 uzun lafın kısası bir ben kaldım engeli yemeyen

şimdiye kadar kimseye vermemiştim her ne olursa olsun. ama şimdiki erkek arkadasım ya vereceksin ya vereceksin dedi. zorla aldı msn şifremi. msn şifremi vermem ama zorla erkek arkadasım aldı gibi bir şık olmalıydı

Valla ben msn şifremi cep pin kodumu şifremi bile söylerm kocişime ama kendisi o tarz şeylerle hiiiç ilgilenmez.Çantamı bile ellemez çantamdan bişey isterse bana söyler.Bende kızıyorum ben senin karınım benim cantama damı ellemeyeceksin diye :33:

Back
X