Sevgilinin ablasına hitap

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk kez telefonda konuştum ama tesadüfen oldu aslında hazırlıksız yakalandım yani o sırada onunla konuşmayı beklemiyordum öyle diyim. :KK48:Hiç tanışmadık daha önce ilk kez konuştum. Benden 7 yaş büyük , siz diye hitap ettim. Hiç tanışmadığımız için ilk seferde ne bileyim abla denmez gibi geldi. Gerçi sağolsun benle sıcakkanlı konuştu ama yine de acaba araya mesafe mi koymus oldum böyle diyerek diye düşünüyorum aklıma takıldı :KK48:

Mesafe iyidir. Benim kardeşimin sevgilileri de gözüme girmek için yalakalık yaparlardı, itici gelirdi bana. Cool ol, en güzeli.

Yooo en iyisi

Bu ne samimiyet hemen kendini aileye girmiş sanmış vs vs derdi

Mesafe iyidir

Tanışınca da nasıl hitap edeyim diye sorarsın ya da benim gibi X abla dersin hala da öyle diyorum sade abla değil X abla komşuya der gibi

Hala demişim de söz konusu sürenin 13 yıl olduğunu ne bileceksin değil mi

Erkek arkadaşımın ablasıyla ilk kez telefonda konuştum ama tesadüfen oldu aslında hazırlıksız yakalandım yani o sırada onunla konuşmayı beklemiyordum öyle diyim. :KK48:Hiç tanışmadık daha önce ilk kez konuştum. Benden 7 yaş büyük , siz diye hitap ettim. Hiç tanışmadığımız için ilk seferde ne bileyim abla denmez gibi geldi. Gerçi sağolsun benle sıcakkanlı konuştu ama yine de acaba araya mesafe mi koymus oldum böyle diyerek diye düşünüyorum aklıma takıldı :KK48:

Siz diye hitap etmen akıllıca olmuş.. Arada çizgi olması iyidir.

Back
X