• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ailesine yemeğe gitmek

Ben sevgilimin ailesine iki haftada bir giderdim
Tanımak için hiçbir katkısı olmadıgını suanda soyleyebilirim
Annesini ablasını sevgili iken o kadar severdim ki,
Sevgilim kızArdı hatta hadi biraz da yanlız kalalım dısarı cıkalımm derdi
Annesine anne derdim
Hediyeler alırdim
Arada arardım
Yasantıları benim aileme cok yakın gbiydi
Sevgilimle evlendik, şuanda 3 yıllık kocam aynı kişi
Eşimle aramız cok iyidir ama o aile beş para etmezmış
Resmen herseyler rol ve göz boyama imiş
Şuanda kendileri ile hiç iletişimim yok
Gitmiyorum da evlerine
Bu bir tanıma yöntemi değil yani
Sizinkiler olduğundan oldukça farklı tanıtmış kendilerini. Ancak doğal ortamlarında en azından görgü ve adaplarını bir nebze olsun gizleseler bile açık verirler 1 kişi değil 2 kişi değiller. Ve en azından karşı taraf açık ve net ise isteyip istemediklerini belli ederse bu da konu sahibinin işini kolaylaştırır. üstelik 1 2 gitmeden fazlası zaten gereksiz. Ancak bir konuda haklisiniz gerçek duygular evlendikten sonra bariz ortaya çıkıyor. Aynı şey sadece ailesi için değil eşler içind e geçerli

Neyi kotu yorumluycam bn sadece kendine ozguvenin olsun diyorum iste herkese aciklama yapma millete ne erkek arkadasin arabada yatmis bilmemne beraber de kalabilirsiniz kimse beni yanlis anliycak diye boyle aciklamalara girme yani onu diyorum yani..

Bu özgüvensizlikten değil nihayetinde birbirimizi tanımıyoruz kıme neyi neden kanıtlamaya çalışayım. Kı ben de geçen yıl psikoloji bitirdim biraz biraz anlarım özgüven eksikliğini :)

Ben sadece olayları değerlendirirken bakış açınızı , akışa doğru yönlendirmeye çalışıyorum kı bu anlamda da ayrıntıları onemli buluyorum:)

O gece birlikte de uyunabilir daha özel şeylerde yaşanabilir ya da hiçbir şey olmaz, bu kişinin kendi tercihidir ben ancak saygı duyarım:)

Gitme.. isler baska bi noktaya dogru ilerlemeden. Kimsenin evine gidip misafiri olma. Disarda gorusun tanisin kaynasin. Evlerine gitme bulasik yikama kendini sevdirmeye çalışma bu kadar strese girme. Sen o aileye bir insan olarak gireceksin evlenince. Gelin damat kv kp bunlar ikincil sifatlar. Sen neden hata yapmamak icin geriliyorsun ki kiz isteyeceksin sanki. Su an icin pirpir cok eglenceli cok seker hersey. Kazinayagini gorursun uc bes sene sonra.

Gitme diyenler oluyor, ben olsam bende böyle düşünürdüm. Ama erkek arkadaşım çok istiyor , kırmakta istemiyorum.

Aile yaşantılarını dışardan bir nebze görmüş olurum tabii ama insanlar yıllarca aynı evde yaşasalar da, evlenince eşim değişik biri çıktı diyebiliyor, ben aileyi nasıl tanıyayım mantığındayım. Yanımda birkaç saat iyiyi oynarlar elbet.

Onun dışında aileyi kalabalık bir ortamda daha önce gördüm , ilk görüşüm olmayacak yani . Denildiği gibi siz diye hitap ediyorum, amca teyze bile bana zor geliyor şu an.

Bulaşık tabii kı yıkamam da mutfaga taşıma işinden söz etmiştim aslında :) ne yapılır çok bilmem ben gittiğim evde bazen hiç kalkmam, bazen de hiç oturmam, kişiye bağlı yani.

Heyecan konusu elbette var, yalnız ben zaten heyecanlı biriyim. Çok şık giyinmeyi bilen biri değilim, makyaj yapamam vs :) bunlarda dozunda iyi olmanın yollarını sormuştum kk ya:)

Sevgili arkadasim erkek arkadasin cok istiyor. Cunku ailesine seni tanitmak sevdirmek vs istiyor bence. Ama su var ki bence bunu yapmasi gereken sen degilsin. Gayet acik gorusluyumdur ama flort doneminde erkek ark ailesi ile evde tanismak etmek bana cok uzak. Evet heyecan verici ama gereksiz. Ilk ailenizle gelmelisiniz bence eve.. o sofraya..

Sizinkiler olduğundan oldukça farklı tanıtmış kendilerini. Ancak doğal ortamlarında en azından görgü ve adaplarını bir nebze olsun gizleseler bile açık verirler 1 kişi değil 2 kişi değiller. Ve en azından karşı taraf açık ve net ise isteyip istemediklerini belli ederse bu da konu sahibinin işini kolaylaştırır. üstelik 1 2 gitmeden fazlası zaten gereksiz. Ancak bir konuda haklisiniz gerçek duygular evlendikten sonra bariz ortaya çıkıyor. Aynı şey sadece ailesi için değil eşler içind e geçerli
Eşimde değişiklik olmadı da
Ailesi kendini inanılmaz farklı göstermiş
Allah hepimizi iyi insanlarla karsılastırsin

Sen de tanışma o zaman, niyeti ciddi olan erkek gelir önce kızın ailesi ile tanışır. Kız sonra gider. Hata yaparsın ilk sen gidersen ve ailen de bilmiyor heralde o zaman..

Annem ve yengem biliyor ailemden yalnızca.
Yengemle tanıştı.
Ve annem tanışma taraftarı değil, direkt isteme töreninde tanışırım diye düşünüyor.

mangal piknik alani gibi bir yerdeyse rahat seyler giymeyi tercih ederdim ama muhtemelen evlerinin bahcesinde
yinede cok şıkıdım şıkıdim giyinmezdim mangaldan dolayi
tatlı ve bir buket cicek goturebilirsin
el opme konusu bana gore opulmeli opmeye calisilmali en azindan sonucta buyukler yani
konusacagin konulari onlar acarlar zaten somurtma ama fazla icli dislida olma mesafe herzaman iyidir is konusuda yedigin toplanmali diye dusunuyorum onlar seni bu konuda da yonlendireceklerdir

mangal piknik alani gibi bir yerdeyse rahat seyler giymeyi tercih ederdim ama muhtemelen evlerinin bahcesinde
yinede cok şıkıdım şıkıdim giyinmezdim mangaldan dolayi
tatlı ve bir buket cicek goturebilirsin
el opme konusu bana gore opulmeli opmeye calisilmali en azindan sonucta buyukler yani
konusacagin konulari onlar acarlar zaten somurtma ama fazla icli dislida olma mesafe herzaman iyidir is konusuda yedigin toplanmali diye dusunuyorum onlar seni bu konuda da yonlendireceklerdir

Bence gitmeyin. Ne sıfatla gideceksiniz? Bir erkek bence sadece evleneceği kişiyi o kararı aldıktan sonra ailesinin karşısına çıkarmalı. Biz bayanlar da aynı şekilde tabi ki. Çevremde çok var öyle kıx arkadaşlarını ailelerinin içine soktular soktular şimdi o kızlardan eser kalmadı.

Bence gitmeyin. Ne sıfatla gideceksiniz? Bir erkek bence sadece evleneceği kişiyi o kararı aldıktan sonra ailesinin karşısına çıkarmalı. Biz bayanlar da aynı şekilde tabi ki. Çevremde çok var öyle kıx arkadaşlarını ailelerinin içine soktular soktular şimdi o kızlardan eser kalmadı.
aynen öyle

Bu özgüvensizlikten değil nihayetinde birbirimizi tanımıyoruz kıme neyi neden kanıtlamaya çalışayım. Kı ben de geçen yıl psikoloji bitirdim biraz biraz anlarım özgüven eksikliğini :)

Ben sadece olayları değerlendirirken bakış açınızı , akışa doğru yönlendirmeye çalışıyorum kı bu anlamda da ayrıntıları onemli buluyorum:)

O gece birlikte de uyunabilir daha özel şeylerde yaşanabilir ya da hiçbir şey olmaz, bu kişinin kendi tercihidir ben ancak saygı duyarım:)
Peki oyle olsun o zaman baskalarinin soyledigi bicimde giymeyin gunluk hayatta nasil giyiniyorsaniz oyle giyin dogal olan sohbetin veya ortamin akisina kendinizi birakin ayy ne biliyim bana biraz komik geliyo iste bulasiga yardim edin soyle davranin falan diyenlere bn hic prova yapmadim hayatim da gerci bir psikoloji bitirmis birine akil vermek zordur fakatt size bol sanslar mitluluklar...

Eşofman giyerim
Karpuz götürürüm yakınlarda market varsa bi ara gider herkese dondurma alırım.
Büyükleri ellerinden küçükleri gözlerinden öperim.
Hal hatır sorana çok şükür siz nasılsınız derim.
Sorulursa konuşur sorulmazsa hafif tebessümle kırıtırım :))
Bulaşığa vs yardım ederim.
Yaa bu nasıl aciklama dir her okuduğumda gülmekten oluyorum esofman demişken bir dizi vardi Ugur yucelin Kiz genelde esofmanla geziyordu o canlandı gozumde koptum resmen

Peki oyle olsun o zaman baskalarinin soyledigi bicimde giymeyin gunluk hayatta nasil giyiniyorsaniz oyle giyin dogal olan sohbetin veya ortamin akisina kendinizi birakin ayy ne biliyim bana biraz komik geliyo iste bulasiga yardim edin soyle davranin falan diyenlere bn hic prova yapmadim hayatim da gerci bir psikoloji bitirmis birine akil vermek zordur fakatt size bol sanslar mitluluklar...

Psikoloji bitiren her insan kendine çare olabiliyor mu sankı. Okulda son yıl on kısı oturup konusur durur kalakalırdık :)Sizin yaşadıklarınız , bildikleriniz, tecrübeleriniz vardır ve şu var kı burda herkes birbirine fesatlıkları bir kenara bırakarak "en doğru" olarak bildiğini yazıyor , burayı o yüzden de seviyorum :) benim için herkesin iyi ya da kötü yorumu önemli, konuma girip bana zaman ayıran size de herkese de teşekkür ederim:)

Sen de tanışma o zaman, niyeti ciddi olan erkek gelir önce kızın ailesi ile tanışır. Kız sonra gider. Hata yaparsın ilk sen gidersen ve ailen de bilmiyor heralde o zaman..
Ben eşim gelmeden gidip ailesi ile tanıstim
Hata mi yaptım
Şimdi evliyiz ve cok mutluyuz

Back
X