• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin ailesiyle tanışma sorunsalı

mezuniyette mezun kişiye odaklanılacak bir durum pek yok. oturup izliyorsunuz işte, bir fotoğraf tebrik faslı. bir olay yok yani. o gün tanışsanız da mezuniyetten bir şey kaçmaz.

Nasıl geçti peki o_O

havadan sudan konuştuk sürekli süzüyorlardı tabi. ilk görüşmede ben sevgilime dedim şu an istemiyorum dedim biraz inatlaştık sonra beni düğüne değil de halasının evine götürmüştü halası ve annesi de ordaydı sadece onlarla tanıştım çok şükür :) annesi demiş çok esmer değilmiş güzel kız falan demiş:) ailecek sarışınlar da:)
sonra sonra kadın demez mi ali çok zayıflamam için bana baskı yapıyor dedi :) bana baktı imalı imalı ben tuhaf oldum ilk intiba çok önemli tabi hepsi zayıftı bende aralarında kilolu hiseettim kendimi

havadan sudan konuştuk sürekli süzüyorlardı tabi. ilk görüşmede ben sevgilime dedim şu an istemiyorum dedim biraz inatlaştık sonra beni düğüne değil de halasının evine götürmüştü halası ve annesi de ordaydı sadece onlarla tanıştım çok şükür :) annesi demiş çok esmer değilmiş güzel kız falan demiş:) ailecek sarışınlar da:)
sonra sonra kadın demez mi ali çok zayıflamam için bana baskı yapıyor dedi :) bana baktı imalı imalı ben tuhaf oldum ilk intiba çok önemli tabi hepsi zayıftı bende aralarında kilolu hiseettim kendimi
Biraz ima yapmış gibi geldi bana da. Neyseki atlatmışsın. Darısı başıma. :KK49:

Bir de ailenin sevgilinle tanışma sorunsalı var daha beter bence :) Allah yardmcn olsun canım törene daha var törenden önce tanış bence yabancı olmazsn korku dolu rüyalarında biter sevdiceğinin mezuniyetne odaklanrsn barii

Tören iyi bir mekan olmaz ilk tanışma açısından.. Birbirinizle muhabbet edebileceğiniz bir ortam olması gerek..

Ben de çok heyecanlanmıştım ilk tanışmada. Sevgilimin evinde tanışmıştım bütün ailesiyle. Beni o kadar sıcak karşıladılarki heyecanım geçti sonradan. Güzel, tatlı heyecanlar bunlar :)

Back
X