Sevgilinin ailesiyle yemek :)

TheQueeninthenorth

Guru
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2010
11.234
19.989
498
Evet arkadaşlar o gün yaklaşıyor :)

3 senelik bir beraberliğim var ve ciddi düşünüyoruz. bu akşam sevgilimin annesi aradı ve telefonda beni perşembe akşamı yemeğe beklediğini söyledi =) ailesiyle zaten tanışıyorum daha önceden, bir kez dışarda bir kez de erkek arkadaşımın abisinin nişanında bir araya geldik. ancak bu daha farklı.ilk defa evlerine gideceğim. açıkçası heyecanlandım :=) acaba nasıl davranmalıyım? giderken bir kutu tatlı almayı düşünüyorum. ne dersiniz? ya bir de ben hamarat falan değilimdir hiç, misafirlerin yanında annesinin kaş gözle iş yaptırdığı tiplerdenim diyebilriiz nezaketen sofrayı toplamaya yardım ederim dye düşünüyorum ama kalkıp da benim çay may koymamı, ne bileyim yemek sonrası tatlıdır meyvedir götürmemi isterler mi ? ne kadar acemiyim görüyorsunuz, ben ne giyeyim ne konuşayımdan çok işin bu hamarat kız kısmına takılıyorum yaa :)) çok sosyal ve girişkenimdir zaten iyi anlaşırız o konuda sorun yok da, ev işleri kısmında iice acemiye bağlamak istemiyorum nolur fikir verin

gittiğinde sofra tam hazır değilse yiyeceklerin taşınmasına yardım edebilirsinn.yine aynı şekilde yemekten sonra bulaşıkları taşıyabilirsin mutfağa :)

yemekten sonra annesi çay koyayım yada meyve getireyim ben falan dediğinde yardıma ihtiyacınız olur mu geleyim mi bende diye sorabilirsin bence canım
seni hamarat olarak görmelerini istiyorsan bunları yap:) ayrıca yardım edebilir miyim diye falan sorman seni daha cana yakın gösterir :)

Hizmette kusur etme sakın:) Giderken tatlı al, ayrıca anneye de güzel bir çiçek al derim ben. Yoksa abartılı mı olur? Ben olsam alırdım ama :) Mutfağa girerken de müsaade iste çok etkileyici olur

ya tatlı dışında birşey alıp almamayı ben de düşünüyorum ama aynen acaba çok mu abartı olur diye kararsızım, öyle hasta ziyareti gibi olmasın sonra. ya da oğullarını istemeye gelmiş gibi

mutfağa direk dalmayacağım tabii, yardım edebilir miyim diye soracağım. sofraya yardım olayını geçtik diyelim. meyve ya da çaya benim atlamam gerekir mi?

yerinde olsam bi tatli yapardim sekerpare en kolay ve en ekonomik olani.. Genelde herkes tarafindan da sevilen bi tatli. abartmis olmazsin sadece birazcik kendini kanitlamis olursun bence guzel bi balangic(ben oyle yapmistim) yardim konusuna da gelince senin biseye onden kosturmana gerek yok elbette ki anne mutfaga gececek çekingen olma direkt pesinden git yardim etmesen de konusma daha yakinlasma firstati bulursun.. unutma ne kadar çekingen olursan onlar da o kadar kasacak rahat ol

sofranın kurulmasına, toplanmasına yardım etmen artı bir puan olur canım. ayrıca mutfağa şöyle bir bak, nerede ne var diye.. tabi iyice araştır demiyorum ama tabakları falan koyarken en azından görürsün.

sen evi bilmediğin için herşeyi yapamaman normal, annesi de zaten senden böyle birşey beklemeyecektir bence.

güzel heyecanlar bunlar ya, kendi günlerim aklıma geldi

yorumlar için teşekkürler arkadaşlar =)

2 gün kaldııı :)

bir ihtimal yemekte nişanına gittiğim abisiyle eşi de olabilirmiş. bunu duyunca daha da heyecanlandım. gelin şimdi herşeye yardım edecek, bu durumda ben ne yapmalıyım? planlarım hep evde annesinin tek kadın olması ve benim ona yardım etmem üzerine kurulmuştu ama

bence sevgilinin abisinin gelmesi daha iyi.en azından yaşıtın olur.hemde sana yardımcı olur.aynı şeyleri o da yaşadı.konuşacak bir şeyler çıkar diye düşündüm ben.sende evin gelini iş yapmaya kalkınca sende ona yardım etmek için kalkarsın.heyecanla bekliyorum yaşadıklarını.

bence bu durum iyi :)
inş abisinin eşinden iyi elektirk alırsn
daha önceden tanıyor muydun

sofranın hazırlanmasına toplanmasına yardım et tabi...
"yapabileceğim bişey var mı?" diye sor formaliteden yeter...
gerisine karışma...
çok herşeye atlar yapmaya çalışırsanda hoş görünmeyebilir....

abisi ve eşiyle daha önce bir kez bir araya geldim, o da nişanlarında. onlarla da aramda 10 yaş kadar fark var aslında :) ama anlaşabileceğimi düşünüyorum. allahımm şu yemeği sağ sağlim bir atlatabilsem inşallah heyecandan tabak bardak devirmem bu yemekte bıraktığım izlenim öldür allah yok olmaz onu da biliyorum :=)

durumunu okuyunca çok tanıdık geldi nedense:) bende yaşadım aynı tatlı telaşları yakın zamanda:) kesinlikle yardım et giderken nezaketen bi tatlı al veya elinden geliyorsa yapmaya çalış,
abartı olmadan günlük bi elbise giyebilirsin:)
bol şans:)

kırılabilir, dökülebilir bunu sıkıntı yapma :) ben çay demleyecektim sanki hiç demlememiş gibi çayın yarısını tezgaha dökmüştüm:) beraber gülüp geçmiştik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…