- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Yok ben iki sevgili arasinda saygi duyulmali karsilikli demek istemistim.kucuk yalanlari herkes soyler ama erkek arkadasim konusunda aileme karsi acik oldum her zaman.insiyatif konusunda hakli olabilirsiniz.Saygı duymuyorum demedim empati yapamıyorum dedim.
Dışarda ne kadar çok görüşülse de evde görüşmekle aynı şey değil.
Aileme hiç yalan söylemeden büyüdüm diyene inanmam ben, ütopya geliyor. İlişki gibi kişisel konularda insiyatifiniz olmalı.
Erkek arkadasim ayni zamanda sinif arkadasim.cok fazla gorme ve tanima imkanim oldu ama yine de ilk cumlelerinizde hakli olabilirsiniz.su konuda duzeltme yapayim ben cinsellik anlaminda bana zarar vermeyeceginden eminim yani olay cinsellik degil.sonucta aileye de ben sevgilime gidiyorum denilemeyecegine gore bunun tek yolu yalan soylemek ve vicdanen asiri rahatsiz oldugum icin bunu anlatmaya calistim ona yani ama kendisi her ne kadar anladigini hissetsem de yine de biraz kirildi galiba.olay bu :)Valla şimdi sana kafe ortamında insan tanınmıyor evinde tanıman güzel olur diyeceğim ama sen cinsel birliktelikten kaçıyormuşsun e adam sen eve gidince muhakkak aranacak o yüzden ayrılma ihtimaliniz olduğunun farkına var,bunu düşün. Yani ısrara devam ederse, senin için bu konu önemliyse bence ilişkinizi gözden geçir çünkü o yaşamak istiyor sen istemiyorsun ikinizde kendinizce haklısınız
Şöyle sorayım, sevgiliniz evine bir sizi davet etmese birkaç arkadaşınız daha bulunsa siz de arkadaşlarımla vakit geçireceğim deseniz o durumda evine gider misiniz?Erkek arkadasim ayni zamanda sinif arkadasim.cok fazla gorme ve tanima imkanim oldu ama yine de ilk cumlelerinizde hakli olabilirsiniz.su konuda duzeltme yapayim ben cinsellik anlaminda bana zarar vermeyeceginden eminim yani olay cinsellik degil.sonucta aileye de ben sevgilime gidiyorum denilemeyecegine gore bunun tek yolu yalan soylemek ve vicdanen asiri rahatsiz oldugum icin bunu anlatmaya calistim ona yani ama kendisi her ne kadar anladigini hissetsem de yine de biraz kirildi galiba.olay bu :)
Yoo o kadar detayci degillerdir.ama dediginiz sey de dusunulebilir yani arkadaslarla hep beraber gidilebilir eve.Şöyle sorayım, sevgiliniz evine bir sizi davet etmese birkaç arkadaşınız daha bulunsa siz de arkadaşlarımla vakit geçireceğim deseniz o durumda evine gider misiniz?
Ve inan ev ortamında tanımak bir insanı çok çok önemli, yalan konusunda ki hassasiyetiniz aslında çok güzel ben yalana teşvik etmek adına söylemiyorum kesinlikle böyle anlamayın.Yalan sizi rahatsız ediyorsa ancak sevgilinizin evinde vakit geçirip tanımak da istiyorsanız yapılacak ne var bilemedim, yani ben biraz gecikeceğim deyince çok detay ister mi aileniz mesela?
Yaşınızı aldıktan sonra kendi kararlarınızı kendiniz verin, ben bir bunu söyleyebilirim. Hata da olsa ''İyi ki''ler de olsa hepsinin arkasında duracağınız bir hayat yaşayın. Ben ailemin hayatını da yaşayamam,sevgilimin de işte bu yüzden istemediğiniz hiçbir şeyi yaşamak zorunda değilsiniz bence.Yoo o kadar detayci degillerdir.ama dediginiz sey de dusunulebilir yani arkadaslarla hep beraber gidilebilir eve.
Cok sukur kendi kararlarimla yasiyorum,bir tatminsizligim yok hayatima karsi.ama tabiki iste anlatmaya calistigim bu,evet bazi seyler tabiki de cok guzeldir yapilsa cok hos olur ama herkes ayni seyi yapmak zorunda mi?tabiki degil.bu demek degil ki ilerde erkek arkadasimin evine arkadas grubumla beraber gitmeyecegim.belki giderim ama suan dusunmuyorum bunu.yani demek istedigim bazi seyleri guzellikle anlatmama ragmen erkek arkadasim o an bana saygi duysaydi belki ben buraya konu acmaya bile gerek gormeyecektim.her seyin basi saygidir bana gore.iste o yuzden yasadigim seyi anlamlandiramadigim icin buraya biraz icimi dokmek istedim.yorumunuz icin size de diger uyelere de tesekkur ederim :)Yaşınızı aldıktan sonra kendi kararlarınızı kendiniz verin, ben bir bunu söyleyebilirim. Hata da olsa ''İyi ki''ler de olsa hepsinin arkasında duracağınız bir hayat yaşayın. Ben ailemin hayatını da yaşayamam,sevgilimin de işte bu yüzden istemediğiniz hiçbir şeyi yaşamak zorunda değilsiniz bence.
Rica ederim,umarım gönlünü rahat ettirecek bir çözüm bulabilirsin :)Cok sukur kendi kararlarimla yasiyorum,bir tatminsizligim yok hayatima karsi.ama tabiki iste anlatmaya calistigim bu,evet bazi seyler tabiki de cok guzeldir yapilsa cok hos olur ama herkes ayni seyi yapmak zorunda mi?tabiki degil.bu demek degil ki ilerde erkek arkadasimin evine arkadas grubumla beraber gitmeyecegim.belki giderim ama suan dusunmuyorum bunu.yani demek istedigim bazi seyleri guzellikle anlatmama ragmen erkek arkadasim o an bana saygi duysaydi belki ben buraya konu acmaya bile gerek gormeyecektim.her seyin basi saygidir bana gore.iste o yuzden yasadigim seyi anlamlandiramadigim icin buraya biraz icimi dokmek istedim.yorumunuz icin size de diger uyelere de tesekkur ederim :)
Belki dediginizi yapabilirim aklima yatmadi degil.konusmusken sunu da soyleyeyim.ailemin sevgilimi bilmesi,onu huzursuz eden bir diger etken.aramizda ciddi bir sey yok ama ailem onu bilince sanki iliskimiz ciddiye biniyormus gibi algilayip huzursuzlaniyor.halbuki ailem takmiyor bile bu durumu.bununla da nasil basa cikilir bilemiyorum acikcasi ve bende huzursuz olmaya basladim.ne dersiniz? :/Rica ederim,umarım gönlünü rahat ettirecek bir çözüm bulabilirsin :)
Saygi duyarim tabi zira ben eve gitmeye falan karsi degilim.tek problem yalan soyleyerek evine gelmek istememem de.yani olaya namus gozuyle falan bakmiyorum anlayacaginiz cunku niyetini az cok biliyorum artik.sadece zaten cok fazla gorusuyoruz,eve de gelmek sart mi yani niye bu bu kadar sorun oldu diyorum ben.ustunuze alinmayin lutfen sizi rencide etmek degil niyetim kendinize gore sizin de dogrulariniz vardir ama bazen saygi duymak gerekiyor sanki karsilikli.ya da ben degisik dusunuyorum bu konuda.
Allah allah,daha yaşı genç e sizin de genç üzerinizde gelinlikle buluşmaya gidecek bir insana da benzemiyorsunuz? :)) ne bileyim son dönemlerde ilişki ne durumda, ilgisi ne durumda,ayrılık düşünür bir hali var mı?Belki dediginizi yapabilirim aklima yatmadi degil.konusmusken sunu da soyleyeyim.ailemin sevgilimi bilmesi,onu huzursuz eden bir diger etken.aramizda ciddi bir sey yok ama ailem onu bilince sanki iliskimiz ciddiye biniyormus gibi algilayip huzursuzlaniyor.halbuki ailem takmiyor bile bu durumu.bununla da nasil basa cikilir bilemiyorum acikcasi ve bende huzursuz olmaya basladim.ne dersiniz? :/
3 yıl olmuş bi yüzük takın aile arasında ailevi değerlere önem veriyorsan .. rahatlıkla görüşün..Ben 22 o 23,hayir 3 senelik erkek arkasimla zaten oyle bir sey hic yasamadim ve kendisi de ilk kez boyle bir teklifte bulundu zaten ve de oyle bir insan olmadigina kesinlikle guvendigim icin ailevi degerlerden kastim bu degil.evine gidicem ama anneme "merveye gidiyorum" gibi yalanlar uydurmaktan soz ediyorum.yani yalan konusunda cok hassas oldugum icin ailemle aramdaki guven koprusunu yikmak yerine her zaman oldugu gibi disarda gorusmeyi daha uygun buluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?