Sevgilinin anlayissizligi

3 senelik erkek arkadaşın, güvenmesen yıllardır birlikte olmazdın zaten. Birlikte evde film izleyebilir yemek pasta vs yapabilirsiniz ve bunlar inanılmaz keyifli şeyler. Ama istemiyorsan da kimse bunun için seni zorlayamaz. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap.

Yok ben iki sevgili arasinda saygi duyulmali karsilikli demek istemistim.kucuk yalanlari herkes soyler ama erkek arkadasim konusunda aileme karsi acik oldum her zaman.insiyatif konusunda hakli olabilirsiniz.

Valla şimdi sana kafe ortamında insan tanınmıyor evinde tanıman güzel olur diyeceğim ama sen cinsel birliktelikten kaçıyormuşsun e adam sen eve gidince muhakkak aranacak o yüzden ayrılma ihtimaliniz olduğunun farkına var,bunu düşün. Yani ısrara devam ederse, senin için bu konu önemliyse bence ilişkinizi gözden geçir çünkü o yaşamak istiyor sen istemiyorsun ikinizde kendinizce haklısınız

Erkek arkadasim ayni zamanda sinif arkadasim.cok fazla gorme ve tanima imkanim oldu ama yine de ilk cumlelerinizde hakli olabilirsiniz.su konuda duzeltme yapayim ben cinsellik anlaminda bana zarar vermeyeceginden eminim yani olay cinsellik degil.sonucta aileye de ben sevgilime gidiyorum denilemeyecegine gore bunun tek yolu yalan soylemek ve vicdanen asiri rahatsiz oldugum icin bunu anlatmaya calistim ona yani ama kendisi her ne kadar anladigini hissetsem de yine de biraz kirildi galiba.olay bu :)

Şöyle sorayım, sevgiliniz evine bir sizi davet etmese birkaç arkadaşınız daha bulunsa siz de arkadaşlarımla vakit geçireceğim deseniz o durumda evine gider misiniz?
Ve inan ev ortamında tanımak bir insanı çok çok önemli, yalan konusunda ki hassasiyetiniz aslında çok güzel ben yalana teşvik etmek adına söylemiyorum kesinlikle böyle anlamayın.Yalan sizi rahatsız ediyorsa ancak sevgilinizin evinde vakit geçirip tanımak da istiyorsanız yapılacak ne var bilemedim, yani ben biraz gecikeceğim deyince çok detay ister mi aileniz mesela?

Yoo o kadar detayci degillerdir.ama dediginiz sey de dusunulebilir yani arkadaslarla hep beraber gidilebilir eve.

Yoo o kadar detayci degillerdir.ama dediginiz sey de dusunulebilir yani arkadaslarla hep beraber gidilebilir eve.
Yaşınızı aldıktan sonra kendi kararlarınızı kendiniz verin, ben bir bunu söyleyebilirim. Hata da olsa ''İyi ki''ler de olsa hepsinin arkasında duracağınız bir hayat yaşayın. Ben ailemin hayatını da yaşayamam,sevgilimin de işte bu yüzden istemediğiniz hiçbir şeyi yaşamak zorunda değilsiniz bence.

Cok sukur kendi kararlarimla yasiyorum,bir tatminsizligim yok hayatima karsi.ama tabiki iste anlatmaya calistigim bu,evet bazi seyler tabiki de cok guzeldir yapilsa cok hos olur ama herkes ayni seyi yapmak zorunda mi?tabiki degil.bu demek degil ki ilerde erkek arkadasimin evine arkadas grubumla beraber gitmeyecegim.belki giderim ama suan dusunmuyorum bunu.yani demek istedigim bazi seyleri guzellikle anlatmama ragmen erkek arkadasim o an bana saygi duysaydi belki ben buraya konu acmaya bile gerek gormeyecektim.her seyin basi saygidir bana gore.iste o yuzden yasadigim seyi anlamlandiramadigim icin buraya biraz icimi dokmek istedim.yorumunuz icin size de diger uyelere de tesekkur ederim :)

Rica ederim,umarım gönlünü rahat ettirecek bir çözüm bulabilirsin :)

Rica ederim,umarım gönlünü rahat ettirecek bir çözüm bulabilirsin :)
Belki dediginizi yapabilirim aklima yatmadi degil.konusmusken sunu da soyleyeyim.ailemin sevgilimi bilmesi,onu huzursuz eden bir diger etken.aramizda ciddi bir sey yok ama ailem onu bilince sanki iliskimiz ciddiye biniyormus gibi algilayip huzursuzlaniyor.halbuki ailem takmiyor bile bu durumu.bununla da nasil basa cikilir bilemiyorum acikcasi ve bende huzursuz olmaya basladim.ne dersiniz? :/

Bence de katı davraniyorsunuz. Hayat mottonuz guzel ama mesela ben soyle düşünürüm, 22 yasina gelmissiniz sevgilinizin evine gitmek size sakıncalı gelmiyorsa ama aileniz buna mudahale edip sorun cikaracaksa; yani onlar size sizin onlara duydugunuz kadar saygi duymuyorsa, o zaman yalan soylemekte abes bir durum yok. Ustelik yıllarca cafelerde iliski yurutmek bence cok zor. Cinsel paylasiminiz iliskinizi ilgilendirir ama cafede yemek yiyecegime ben gider sevgilimin evinde yemek yapar onun pijamalarini giyer oyle yemegimizi yerdik. Daha dinlendirici ve ayni seyi yapiyor olsaniz bile iliskiye iyi gelen paylasimlar bunlar. Bunlar benim kisisel dusuncem.
Ama bu size sacma geliyor da ille de yalan soylemek istemiyorum diyorsaniz sevgilinizin de size anlayisli olmasi gerekirdi. Hayat tarzlariniz birbirine uymuyor belli ki. Onun iliskiden beklentileriyle sizinki farkli demek ki. 23 yasina gelmis, ozentilikle ne ilgisi olabilir? Istedigi sey gayet siradan ve insanin icinden gelebilecek bir sey.

Iyide hic kimse her zaman dürüst değildirki, olmasi gerekmiyor da. Sonucta artik 22 yasinda yetişkin bir bireysin. Her konuda hesap vermek zorunda değilsin.

Mesela annen erkek arkadaşin ile buluştuğunda ne yaptin diye sorarsa, öpüstügünü elbette anlatmiyorsun değil mi? Buda böyle birsey iste.

Ha prensiplerden dolayi istemiyorsan bu prensipler doğrultusunda birini bulmani tavsiye ediyorum. Yoksa şimdiki kullandiğin dürüstlük bahanesi saçma geliyor bana.

Ve evet, ev farkli olur. Hersey cinsellik degil ki. En basit beraber bataniye alip film keyfi yapmak, beraber yemek yapmak,.. yani cidden keyifli olabilir.

Bana isin ciddiye binmesinden endiselenmesi garip geldi acikcasi! Seven erkek ailenin haberdar olmasi icin caba sarfeder ,baski yapar ,kavusmak icin gun sayar.yada ben yaslaniyorum bizim zamanimizda boyleydi yeni nesil daha farkli dusunuyor sanirim..

Allah allah,daha yaşı genç e sizin de genç üzerinizde gelinlikle buluşmaya gidecek bir insana da benzemiyorsunuz? :)) ne bileyim son dönemlerde ilişki ne durumda, ilgisi ne durumda,ayrılık düşünür bir hali var mı?

Ayrica kararlarimi yaşıyorum diyorsunuz da onlar sizin karariniz degil ki. Aileniz karismiyor olsa gidecekmissiniz. E o zaman ailenizin kararlarini yasiyor oluyorsunuz.
Benim hayat gorusume aykırı, gitmem deseniz amenna. Ama su asamada durum bu degil.

3 yıl olmuş bi yüzük takın aile arasında ailevi değerlere önem veriyorsan .. rahatlıkla görüşün..

Yaşla alakasi yok 22 23 diye kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yasarsin. Hicbisey kesin degildir soyle dusun farz edelim ayrildiniz bu durumdan sucluluk duyup kendini harap edeceksen icin icini yiyecekse pisman olacaksan hic bulasma. Ama benim kararimdi diyip guclu olup arkasinda duracaksan istedigini yap. Dunya gorusunu bi erkek icin degistiremezsin goruslerinin altini kendin doldurmalisin. O ne dusunuyorsa dusunsun sen ne hissediyorsun ona gore hareket et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…