Sevgilinin annesini insan yerine koymak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
34.369
548
Merhaba kızlar
Benim bir yılı geçen güzel bir ilişkim var sevgilimin öküzlüğünden dolayı zaman zaman problemlerimiz oluyor. Bir dönem çok zor geçmişti bizim için bende sevgilimin annesine mesaj atıp sen onu benden daha iyi tanırsun bizim böyle böyle bir problemimiz var ne yapmamız gerek dedim - sürekli kavga ediyorduk ve ben ağlarken sevgilim sen huzur bozuyırsun sanki ortada ne var diyordu en son kavga ettiğimizde ben bana aldığı kolyeyi ona geri vermek için sert bi şekilde göğse koydum o da kayıp havalandırmaya girdi çok sinirlendi bana tokat atacaktı ben korkunca vaz geçti - kadın oğlunu savundu benim oğlum çok sevgi saygıyla büydü şöyle bi çocuk böyle bi çocuk dedi bende dedim ki yalnız ben ona bağırıp tokat atmaya kalkmadım o bana bağırdı. Kadın o gğnden sonra bana düşman oldu resmen. Ben çok ilgili biri oldum hep sevgiline karşı annesinin kadınlar gününde hediye aldım kız kardeşinin doğum gününde cupcake yaptım gönderdim. Bu bayram mesaj atıp bayramını kutladım kadın tenezzül edip bi teşekkür etmedi cevap yazmadı. Allah aşkına bu kadına karşı ben ne yapmam gerek.

Ayrıca ondan yardım istediğinde senden sıkılmış ayrılın dedi bana ben oğluna ayrılalım dediğimde beni intihat etmekle tehdit etti beni dedim ki gerçekten etmişti

o mesajı atarak hata yapmışsın, neyse olan olmuş, bir teşekkür mesajını bile çok gördüyse bence yaranmaya çalışma, gönlünü almaya da çalışma, ne halleri varsa görsünler bence
ayrıca sana vurmaya teşebbüs eden biriyle ne işin var ya, o da ayrı mesele sanırım

Sevgilinizle aranizda gecen sorunlar yüzünden annesine mi danıştınız? Gidip kadina oglunu mu kötülediniz? degil sevgiliyken, evliyken bile boyle bir sey yapilmaz. Sevgiliniz de siddet uygulayabilme potansiyeline sahip siz daha anasinin pesindesiniz. Ha ille de ayrilmam diyorsaniz, o anne sizi bir daha ömrü billah sevmez ben size diyeyim.

Hiçbir şey yapmana gerek yok sadece sevgilinin annesi bu kadın bu kadar önemseme bence öyle hediyeler şunlar bunlar da gönderme gerek yok

Bende cikis yolu bulamadigimda mustakbel KV danistim ama o cok iyi davrandi, gitti ogluna kızdı. Hala derim, anan olmasa senle bitmistik biz diye isin sakasi tabi. Ama sunuda farkettim o oglunu benim gibi gormuyor ve bozuluyor. Nekadar hatali olursa olsun o onun biricik minik ogluşu

kabahat senin yüz göz olmuşsun ilersi olmaz bu ilişkinin hiç mi gururunuz yok erkek annesiyle resmi bir şey olmada didişip değerinizi yitiriyorsunuz birbirinize uygun değilmişsiniz ayrıca çocuk gibi kavgalar

Benim oğlum olsa ben de kadının yaptığı gibi yaparım. Sonra da oğlumu bana şikayet eden geline içim ısınmaz herhalde. Sizi yanlış anlamış muhtemelen hiç muhatap olmayın zamanla değişir bence düşünceleri

Problemlerinizi aranızda çözmeniz gerekiyordu. Anneye yansıtmakla hata etmişsiniz ve kadın doğal olarak oğlunu savunma psikolojisiyle size gıcık olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…