Problemlerinizi aranızda çözmeniz gerekiyordu. Anneye yansıtmakla hata etmişsiniz ve kadın doğal olarak oğlunu savunma psikolojisiyle size gıcık olmuş.
Ya ben kadını anlayamıyorum kadına iyi bişey söylesem bile hemen bi bana laf sokmaya çalışıyor. Gerçekten oğlunu şikayet etmedim ben ona oğlunun gönlünü nasıl alayım dedim kadın başladı ilişkimizi bitirmeyeAh be güzelim, cahillik etmişsin... o kayınvalideyle iyi ilişkiler binde bir oluyor. Sen elindeki adamla iyi geçin, annesiyle hep mesafeli ol. Olay budur...
Kaldı ki geçmiş olsun senin için geç artık, o adamdan da ailesinden de fayda gelmez, kendine başka yol çiz bence
Diyorum ya kuzucum iyi kaynana binde bir gelir... neden muhatap oldun? Ben ilk evliliğimde yapmıştım bu hatayı. Şimdiki kaynanamla öyle resmiyiz ki ağzını açamıyor bana tek kelime edemiyor, kocam benim muhatabım, kaynana annesi... evimin ilişkimin dışı... hepsi o...Ya ben kadını anlayamıyorum kadına iyi bişey söylesem bile hemen bi bana laf sokmaya çalışıyor. Gerçekten oğlunu şikayet etmedim ben ona oğlunun gönlünü nasıl alayım dedim kadın başladı ilişkimizi bitirmeye
Canım annesini boşver de senin sevgilin pek sağlıklı gelmedi bana. Sana vurmaya kalkan biriyle devam edecek misn
Böyle değildi aslında biz yan yana geldiğimizde çok iyi davrandı bana benin yüzüme her türlü lafı sokup arkamdan beni insanlara gösterip gelinim gelinm diyorKolye havalandirmaya dustu diye sana tokat atmaya mi yeltendi? Cok sacma ama bu. Niye ayrimadin ki? Ikiniz de sevgiyke biraz daha buyuyun bence. Sonra daha saglam br iliski kurarsiniz. Kv'nin cevap vermemesi tesekkur etmemesi bosuna ugrasma bizimle deyılsın demek oluyor.
Benim KV ruh hastası gerçi hepsi ruh hastası çocuğu kendi işlerine kullanıp duruyorlar garibim de mutlu oluyor manyak yaAy benim eski sevgilimin annesi de böyleydi yuz göz olmamak lazim :) bence o ruh hastası aileden kurtul o ne be öyle intihar numalari benim ki hergün intihar ediyordu ailesi de doğruluyordu sonra bir öğrendim yalanins ortaklar
nişan yok evlilik yok nasıl kv oluyor.sadece erkek arkadaşınBenim KV ruh hastası gerçi hepsi ruh hastası çocuğu kendi işlerine kullanıp duruyorlar garibim de mutlu oluyor manyak ya
Çok dengesiz görünüyor sevgilinSeviyorum ayrılmayı denemedim ama olmuyor yani aslında iyi bi adam ama o dönem bambaşka biri oldu ölsem mutlu olacaktı
Merhaba kızlar
Benim bir yılı geçen güzel bir ilişkim var sevgilimin öküzlüğünden dolayı zaman zaman problemlerimiz oluyor. Bir dönem çok zor geçmişti bizim için bende sevgilimin annesine mesaj atıp sen onu benden daha iyi tanırsun bizim böyle böyle bir problemimiz var ne yapmamız gerek dedim - sürekli kavga ediyorduk ve ben ağlarken sevgilim sen huzur bozuyırsun sanki ortada ne var diyordu en son kavga ettiğimizde ben bana aldığı kolyeyi ona geri vermek için sert bi şekilde göğse koydum o da kayıp havalandırmaya girdi çok sinirlendi bana tokat atacaktı ben korkunca vaz geçti - kadın oğlunu savundu benim oğlum çok sevgi saygıyla büydü şöyle bi çocuk böyle bi çocuk dedi bende dedim ki yalnız ben ona bağırıp tokat atmaya kalkmadım o bana bağırdı. Kadın o gğnden sonra bana düşman oldu resmen. Ben çok ilgili biri oldum hep sevgiline karşı annesinin kadınlar gününde hediye aldım kız kardeşinin doğum gününde cupcake yaptım gönderdim. Bu bayram mesaj atıp bayramını kutladım kadın tenezzül edip bi teşekkür etmedi cevap yazmadı. Allah aşkına bu kadına karşı ben ne yapmam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?