Sevgilinin annesiyle tanismak

Yildiztozu93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
285
114
53
32
Arkadaşlar merhaba. Daha once yazmistim buraya 2 senedir çarpıntı sorunum vardı. Bir sürü dr ye göründüm psikolojik olduğuna karar verdiler hep. Çarpıntım olduğunda kullanmam için yarım dideral önerdiler. Zaten küçüklükten beri heyecanlı yapım var. Şuan 28 yaşındayım 2 senedir ciddi bir ilişkim var görüştüğüm kisinin annesi benimle tanışmak istiyormuş. Ben İstanbuldayım kadin Antalyadan beni görmeye gelicek. Yani uzak mesafeden gelicek olmasi bile bana stres yapıyor . Tahminen cok heyecan yapicam tanıştığımda çarpıntım tutar paniklerim herseyi berbat ederim diye korkuyorum. Napmalıyım sizce gitmeden dideral içsem yeterli olur mu?

İlacı doktorunuz mu önerdi? Doktor verdiyse kullanın ama birilerinin tavsiyesi üzerineyse kullanmayın bir doktora danışın en azından.
Her heyecan yapıldığında ilaç içilmesi bs sağlıklı gelmiyor bilmiyorum.

Sevgilinize değer verdiğiniz için annesiyle tanışmak biraz heyecan verici olur tabi ama o da bir insan yani altı üstü, sonuçta oğlunu da görmeye geliyordur aynı zamanda.

Doktorunuz önerdiyse için zaten biz karışamayız ilaca. Ancak heyecanlı olmak çok normal zaten sevgilinin ailesiyle tanışırken. Bunun normal olduğunu kabul edip zihninizde büyütmeyin ki. Belli bir düzeyde tutabilirsiniz böylelikle heyecanınızı.

Yaşını başını almış bir kadin degilim, ama nacizane hayat tecrubemden yola cikarak butun kızlara tavsiyem, karsilikli olarak aileler tanışmadan, tek tarafli olarak asla sevgilinizin ailesiyle tanismayin, muhatap olmayin. Baya faydali bir tavsiye benden soylemesi. Dogrudan ilk ailenizle muhatap olsunlar

Neden böyle düşünüyorsunuz? Evli değilim, henüz bu aşamalarda değilim ama ben de hep tam tersini yani aileler tanışmadan önce çiftlerin ailelerle tanışmasının daha iyi olacağını düşünüyordum.

Kendilerince planlar yapiyorlar, sizi kafaya aldiklarini, samimi olduklarını düşünüyorlar, daha sonra o samimiyeti kullanmaya kalkiyorlar. Onlar sizden buyuk, sizin buyuklerinizle muhatap olmasi bence daha dogru. Tabi ki bir bireysiniz, kendi sahsiyetiniz var ama yine de sevgilinizin ailesiyle tanisip muhabbet ilerletirken ailenizin bir tarafa atılmış gibi olmasi karsi tarafa bir cesaret veriyor. Ben sahipsiz degilim, ailem de arkamda mesajini ilk gunden vermek bence daha dogru. O zaman daha dikkatli oluyorlar

doktorunuzun ıcın dedıgı ılaca bız bırdan hıc bırsey dıyemeyız sızın saglıgınız sonucta
bırde bu kadar heyecan yapacak buyutecek bırsey yok sakin olun buna stres yapan evlenırken dusup bayılır sevgılınızın bır annesı oldugunu bılıyordunuz :) cok sıradan ve normal degıl mı sevgılınızın bır annesı olması
merhaba demek tanısmak bır kahve ıcmek bunlar asla buyutulecek stres yapılacak seyler degıl sakin olun kendınız gıbı olun

Erkek arkadaşın annesiyle tanışırken bu kadar heyecan yapacak ne var ayol?
Ciddi meselelerde ne yapıyorsunuz bilemedim.
İlaç konusundan anlamam,doktorunuza danışın bence.
Ya eskiden iyiydim 2 senedir cıktı bende bu heyecan çarpıntı durumları bu zamana denk gelmesi kötü oldu

Evet doktor verdi zaten ilaçlara karşıyım ama bu ara heyecanım stresim had safhada o yüzden maalesef is görüşmelerinde yada böyle durum olacaksa kullanıyorum.
Evet tabiki oğlunu da ne zamandır görmüyor onada odaklanır gelince

Haklisiniz önce bunu zihnimde basitleştirmek lazim ya yakın olsa neyse de tee o kadar yolu benim icin gelecek olması strese soktu yaşlı bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…