- 3 Ocak 2021
- 285
- 114
- 53
- 32
- Konu Sahibi Yildiztozu93
-
Henüz karar veremedim :)ne gıyeceksınız :)
onceden tanısmayla nıye yuz goz olunsunYuz goz olmazsa kayinvalide canavar olsa da esiyle mutlu olur,olabilir. Ki onceden tanismak bu yuz göz olmanin fitilini atesler bence
Teşekkürler :) sormam lazım evet dr yeiyi eğlenceler şimdiden, hayırlı olsun
ilaç iyi geliyorsa gitmeden için. imkanınız varsa dr'a tanışın ve tavsiye isteyin.
Ben de öyleyim aşırı geriliyorum hatta diyorum yay burcuyum diye mi acaba :) hic streslenmeyin yaşayan biri olarak diyorum. Önemsediğimiz için stresleniyoruz ama hic kaygılancak bir durum değilYaa siz de öyleydiniz demek :) gecmis ama sonradan iyi bari benim de öyle olur belki :) iste yapım heyecanlı stresli o yüzden sinir oluyorum niye böyleyim diye
Iste sorun uzakta olması ve yaşlı olması bir beni görecek sonra da direk ciddiye binecek heralde zamanı geldiğinde yoksa tanışmazdım yakın olsa annemle tanışırdı direkSiz bence yine de cok samimi olmamaya cok konusmamaya calisin Hatta en kisa zamanda annenizle tanistirin mumkunse. Onlar muhabbet kursun Siz degil
stres yapacak birşey yok ne yaparsan yap seni SEVMEYECEK ,
oyüzden kendini kasma ,
Çok teşekkürler tavsiyeniz için hiç boyle bakmamıştım durumlara aslında keske daha önceden düşünseydim böyle bundan sonra bu dediginizi kulağıma küpe edicem saolunIlaci doktorunuz onermis zaten, o yuzden elbette istiyorsaniz kullanin.
Ama bence bu tarz olaylari firsat olarak gorun ve kullanmadan atlatmaya calisin.
Boylece gercekten ihtiyaciniz oldugunda ilacin etkisini gorebilirsiniz.
bir de mulakatta falan da boyle oluyorum yazmissiniz.
bir tavsiye vereyim,
bu tanismalar, mulakatlar tek tarafli degil.
Siz her zaman soyle dusunun, nasil ki kv adayi sizinle tanisip sizi tartip bicmek istiyor,
ben onu tartip bicecegim deyin.
mulakatta da mesela, nasil ki karsi taraf siz o sirkete uygun musunuz diye degerlendiriyor,
siz de acaba bu sirket bana uygun mu, buradaki insanlar benim anlasabilecegim sekilde insanlar mi,... vs diye dusunun.
Bu sekilde dusunen insanda panik olmaz, evet heyecan olur ama o da pozitif sekilde olur.
kuzguna yavrusu şahin gorunur mısalı kayınvalıdeler ogluslarına kımselerı yakıstıramıyorlar genelde
ama onların ne dusundugu onemlı degıl cunku o kuzguna sız tamam dersenız sahin olacak :) onemlı olan sızın onları begenıp begenmedıgınız . sececek ve karar verecek olan taraf kız tarafıdır bunu unutmayın
nedense kadınlar kulubunde gordugum sankı kızı erkek tarafı secer gıbı halbukı degıl erkek teklıfını eder kızın gonlune kalmıstır o ısterse tamam derse olur tam yetkılı kız oluyor bu durumda
yanı bu gorusmede 1-0 sız ondesınız konu sahıbı sımdıden :)
Dimi ya ne diye stres yapıyorum oğlu seçmiş teklif etmiş ben kabul etmişim. Evet kadınlar kulübünde degil insanlarımız da öyle düşünüyor erkek tarafı üstününmüş gibi ne alaka halbuki kiz istemezse hicbir sey olmaz :) teşekkür ettim yazınız içinkuzguna yavrusu şahin gorunur mısalı kayınvalıdeler ogluslarına kımselerı yakıstıramıyorlar genelde
ama onların ne dusundugu onemlı degıl cunku o kuzguna sız tamam dersenız sahin olacak :) onemlı olan sızın onları begenıp begenmedıgınız . sececek ve karar verecek olan taraf kız tarafıdır bunu unutmayın
nedense kadınlar kulubunde gordugum sankı kızı erkek tarafı secer gıbı halbukı degıl erkek teklıfını eder kızın gonlune kalmıstır o ısterse tamam derse olur tam yetkılı kız oluyor bu durumda
yanı bu gorusmede 1-0 sız ondesınız konu sahıbı sımdıden :)
Evet bende oyle düşünüyorum basta bi zorlanır sonra alışırım sohbet muhabbet gider öyle. Ailemle tanıştırmadan annesini görmek istiyorum aslında. Hazirlikliyim olucaktir illaki saolundoktorunuz verdiyse dideral kullanabilirsiniz, bir sakınca olacağını düşünmüyorum
tanışma için de olduğunuz gibi olun, zaten görüştükten yarım saat sonra alışırsınız ve stresiniz yok olur. ben işler ciddiye binmeden tanışmaya karşı değilim, sonuçta kısmetse evleneceğiniz insanın annesi. tamamen evlenme sırasında tanırsanız, her şey için çok geç olabilir. ama tanıştığınızda da bir şeyler ciddiyet kazanacak, arama etme durumları olacak bunlara da hazırlıklı olun derim..
Ay bende ya hele bu 2 senedir biktim kendimden kalbim en ufak heyecanda agzimda atiyor. Insallah oyle olur atlatırım bunu da :)Ben de öyleyim aşırı geriliyorum hatta diyorum yay burcuyum diye mi acaba :) hic streslenmeyin yaşayan biri olarak diyorum. Önemsediğimiz için stresleniyoruz ama hic kaygılancak bir durum değil
Demek ki değişiyorlar daAa ilk defa gördüğünde kaynanam beni çok sevmişti hatta 40 yıldır görüşmüyor muşuz gibi sarılmıştı.Sonradan sevmedi.
Kendilerince planlar yapiyorlar, sizi kafaya aldiklarini, samimi olduklarını düşünüyorlar, daha sonra o samimiyeti kullanmaya kalkiyorlar. Onlar sizden buyuk, sizin buyuklerinizle muhatap olmasi bence daha dogru. Tabi ki bir bireysiniz, kendi sahsiyetiniz var ama yine de sevgilinizin ailesiyle tanisip muhabbet ilerletirken ailenizin bir tarafa atılmış gibi olmasi karsi tarafa bir cesaret veriyor. Ben sahipsiz degilim, ailem de arkamda mesajini ilk gunden vermek bence daha dogru. O zaman daha dikkatli oluyorlar
Bu dediğiniz gibi yine neyse. O tercih meselesi Benim demek istedigim kendi ailesinden cekinip de sevgilisinin ailesiyle görüşüp muhabbet kuran kizlar icindi zaten. Gercekten karsi taraf malesef ki o kızları hic ciddiye almiyor daha sonraBazı kızlar anne babasının hiç bir seyden haberi yokken erkek arkadaşının ailesiyle tanışmalar, yemekler vs dönüyorlar. Ben de bunu doğru bulmuyorum. Cidden kendi ailesini bir kenara itmiş gibi geliyor bana.
Ama önce aileleri tanıştırmayı tercih etmemiştik biz yine de.
Benden önce eşim benim ailemle tanışıp yemek yedi daha sonra ben eşimin ailesiyle tanıştım öyle bir tarafı kenara itme ve samimiyet kurma vs de olmadı.
En son iki aile bir araya gelmişti.
Aaa oyle diyebilirim aslinda babam duysa yani yanlış olur zaten . Kadin da unutur söyle falan. Yaa benimde 4 5 seneye gitme durumum var Antalyaya babamda cok düşkün banaBunu sevgiliniz dengelemesi lazım zaten sizlik bi durum yok aslında..Ben şöyle demiştim babamın haberi olmadığı için o tanışma günü gelip çattığında olurda biz zaten kızınızı tanıyorduk tanıştık densin istemedim..O zaman bu düşüncemi haklı buldu evet dedi ki ilerde zaten yüzgöz olunacak şimdiden gerek yok demişti sevdiğim şimdiki eşim yani :) .Valla açıkcası birde tanışınca özel günlerde aramak icap ediyor aramazsan ayıp oluyor vs ben de hiç gelemem öyle formalitelere ...Babam 4 sene sonra biliyordu yani son 3 yıl biliyordu ama bilmemezlikten geldi işte..kızını gurbete vermek istemediğinden
En mantıklısı da bu benceBazı kızlar anne babasının hiç bir seyden haberi yokken erkek arkadaşının ailesiyle tanışmalar, yemekler vs döndüyorlar. Ben de bunu doğru bulmuyorum. Cidden kendi ailesini bir kenara itmiş gibi geliyor bana. A
Ama önce aileleri tanıştırmayı tercih etmemiştik biz yine de.
Benden önce eşim benim ailemle tanışıp yemek yedi daha sonra ben eşimin ailesiyle tanıştım öyle bir tarafı kenara itme ve samimiyet kurma vs de olmadı.
En son iki aile bir araya gelmişti.
Bu dediğiniz gibi yine neyse. O tercih meselesi Benim demek istedigim kendi ailesinden cekinip de sevgilisinin ailesiyle görüşüp muhabbet kuran kizlar icindi zaten. Gercekten karsi taraf malesef ki o kızları hic ciddiye almiyor daha sonra
Aa ilk defa gördüğünde kaynanam beni çok sevmişti hatta 40 yıldır görüşmüyor muşuz gibi sarılmıştı.Sonradan sevmedi.
hiçç şaşırmadım ,
benımkide eli ayağı gözleri çok güzel getir birdaha göreyim demişti ,
şimdi suratımı görünce deliriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?