Sevgilinin annesiyle tanismak

Bencede aynen böyle olmalı Bizde böyle yaptık ki eşimle 7 sene sonra evlendik ona rağmen ..

Ben de böyleydim giderken hatta kahvaltı ediyorduk ne yediğimi anlamadım heyecandan. Akşam yemeğini yerken tadına varmıştım çünkü heyecan kalmamıştı. Yapımızdan kaynaklı gerçekten. Ama hiiicc streslik bir durum yok hic sıkıntı yapmayın. Boşuna kafada kurup stres yapıyoruz. Ne kurduğumuzu da bilmiyorum

Öyle mi dersiniz doğru diyosunuz evet biliyorum. Ama yaşlı kadin iste kıramadım zaten 2 aydır erteliyorum. Ben de istemiyorum yoksa tanışmak önce aileler tanışır bizde. Tutturmuş o da 2 gelinimi görmedim bunu görücem diye bana denk geldi

iyi eğlenceler şimdiden, hayırlı olsun
ilaç iyi geliyorsa gitmeden için. imkanınız varsa dr'a tanışın ve tavsiye isteyin.

Siz bence yine de cok samimi olmamaya cok konusmamaya calisin Hatta en kisa zamanda annenizle tanistirin mumkunse. Onlar muhabbet kursun Siz degil

Siz bence yine de cok samimi olmamaya cok konusmamaya calisin Hatta en kisa zamanda annenizle tanistirin mumkunse. Onlar muhabbet kursun Siz degil
anneler tanısırsa ıs hızlı cekılde resmıyete bıner ama

once bır kayınvalıde aday adayını gorsun bakalım belkı oyle bır kadın kı sevgılısını bırakıp kacacak aıleye soylemesıne bıle gerek kalmayacak belkı de kadının kendısı teklıf edecek annenle tanısalım dıye bır karsısındakıler ne dusunuyor olcsun tartsın bakalım hıc aceleye gerek yok

Evet sıradan ve gayet normal şeyler bunlar :) sorun şu ki birkaç olay yaşadım deprem taşınma sevmedigim yere gitme vs sonrasında kalp çarpıntılarım başladı yani elimde olsa keske elimde olmadan meydana geliyor

Evet aslında bende gormek istiyorum içten içe. Belki hiç begenmiycem aile cok önemli çünkü.

sızı boyle gorurse aman ne tıtrek kız bu ya der kendınıze guvenın aslında sızın kendınıze daha cok guvenmenız lazım sız begenırsenız onaylarsanız sızın ıcın tamam olursa bu iş yuruyecek bır kıza bın kısı talıp olur ama kız 1 kısıyı kabul eder o hesap... asıl sız bakacaksınız kayınvalıde ıyı bırımı nasıl bırı onlar sızın onayınızdan gecmelı boyle dusunun

o yuzden derın nefes alın kayınvalıde olarak degıl de bır ortama gırme yenı bırılerıyle tanısma gıbı dusunun

Bunu sevgiliniz dengelemesi lazım zaten sizlik bi durum yok aslında..Ben şöyle demiştim babamın haberi olmadığı için o tanışma günü gelip çattığında olurda biz zaten kızınızı tanıyorduk tanıştık densin istemedim..O zaman bu düşüncemi haklı buldu evet dedi ki ilerde zaten yüzgöz olunacak şimdiden gerek yok demişti sevdiğim şimdiki eşim yani :) .Valla açıkcası birde tanışınca özel günlerde aramak icap ediyor aramazsan ayıp oluyor vs ben de hiç gelemem öyle formalitelere ...Babam 4 sene sonra biliyordu yani son 3 yıl biliyordu ama bilmemezlikten geldi işte..kızını gurbete vermek istemediğinden

Ilaci doktorunuz onermis zaten, o yuzden elbette istiyorsaniz kullanin.

Ama bence bu tarz olaylari firsat olarak gorun ve kullanmadan atlatmaya calisin.
Boylece gercekten ihtiyaciniz oldugunda ilacin etkisini gorebilirsiniz.

bir de mulakatta falan da boyle oluyorum yazmissiniz.

bir tavsiye vereyim,
bu tanismalar, mulakatlar tek tarafli degil.

Siz her zaman soyle dusunun, nasil ki kv adayi sizinle tanisip sizi tartip bicmek istiyor,
ben onu tartip bicecegim deyin.

mulakatta da mesela, nasil ki karsi taraf siz o sirkete uygun musunuz diye degerlendiriyor,
siz de acaba bu sirket bana uygun mu, buradaki insanlar benim anlasabilecegim sekilde insanlar mi,... vs diye dusunun.

Bu sekilde dusunen insanda panik olmaz, evet heyecan olur ama o da pozitif sekilde olur.

Yuz goz olmazsa kayinvalide canavar olsa da esiyle mutlu olur,olabilir. Ki onceden tanismak bu yuz göz olmanin fitilini atesler bence

Doğru ben geçiricem onlarla bir ömür benimde düşüncem önemli. O yüzden heyecanıma yenik düşmek istemiyorum asla. Önerinizi deniycem saolun

Dimi kaynanalar hep ayni
kuzguna yavrusu şahin gorunur mısalı kayınvalıdeler ogluslarına kımselerı yakıstıramıyorlar genelde
ama onların ne dusundugu onemlı degıl cunku o kuzguna sız tamam dersenız sahin olacak :) onemlı olan sızın onları begenıp begenmedıgınız . sececek ve karar verecek olan taraf kız tarafıdır bunu unutmayın

nedense kadınlar kulubunde gordugum sankı kızı erkek tarafı secer gıbı halbukı degıl erkek teklıfını eder kızın gonlune kalmıstır o ısterse tamam derse olur tam yetkılı kız oluyor bu durumda

yanı bu gorusmede 1-0 sız ondesınız konu sahıbı sımdıden :)

Yaa siz de öyleydiniz demek :) gecmis ama sonradan iyi bari benim de öyle olur belki :) iste yapım heyecanlı stresli o yüzden sinir oluyorum niye böyleyim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…