- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi peytonsawyer
-
ahaha ama işte bilim yani :)
ya 4-5 ayda tüm tek gecelikleri yaşadı bitti. yada senede 1-2 eğlenmeye çıktığında oldu.
Herkese merhaba,
Boşanmış, 4 senedir yalnız yaşayan, ekonomik özgürlüğü olan, 33 yaşında bir kadınım. Yakın zamanda gerçekten sevgi dolu bir ilişkiye başladım. Geçmişte yaşadığım bende iz bırakan kötü tecrübeler sebebiyle olsa gerek, karşımdaki erkeğin tüm geçmişini didik didik öğrenen biriyim. Hatta kontrol hastasıyım desem yeridir.
Tanıştığımızdan itibaren kendisini biraz serseri olarak tanıtan sevgilimin hayatına bilfiil 30 civarında kadının girdiğini kendisinden işittim. Bunların maksimum 4-5'inin duygusal ilişkileri olduğunu, diğerlerinin neredeyse tamamının tek gecelik ilişkiler olduğunu ifade etmişti. Sevgilimi tanımak ve bu ilişkilerinden pişman olup olmadığını, ilişkimizin geleceğini analiz etmek amacıyla kadınlar ile nasıl tanıştığını, nasıl kadınlar olduğunu pek çok kez sordum.
Aramızda asla yalan olmayacağına dair anlaştığımızdan hiçbir erkeğin yapamayacağı kadar dürüst ve şeffaf davranarak, her defasında her konuda dürüstçe cevap verdi. Şu an 32 yaşında olan sevgilimin, bir yıl öncesine kadar Swarm vb. uygulamalar kullanarak veya gittiği alkollü mekanlardan tanışarak tek gecelik birçok cinsel ilişkisi olmuş. Kadınların yaş skalasının 20 ile 45 arasında olduğunu ve daha pek çok can acıtan detay öğrendim maalesef.
Bu ilişkiler yeterince can yakıcıyken, hayat kadınları ile birlikte olduğunu da söyledi. Anlattırdım daha doğrusu. Tabii ki dayanılmaz geliyor, içimden bir yandan bırakıp gitmek geliyor, bir yandan da dürüstlüğü sebebiyle onu cezalandırmamam gerektiğini düşünüyorum. Zira ona bunları anlattıran da bendim; ancak bu kadarını beklemiyordum.
Bu arada birbirimize aşırı derecede bağlıyız. Sevgilimin (benden önceki) geçmişindeki tahammül sınırımı aşan çapkınlık halleri dışında hiçbir sorunumuz olmadı. Hatta benden daha fazla ilgili, sadık, bağlı görünüyor. Hatta yeniden evlenmeyi düşündürebilecek, düzgün bir adam.
Ancak hayat kadınlarına varasıya kadar genişlikteki geçmişi aklıma geldiğinde, sevdiğim adamdan iğreniyorum. Siz böyle bir durumda ne yapardınız? Göz ardı edip güven duyar mıydınız? Kıskançlık yapar mıydınız? Derhal ayrılır mıydınız? Fikirlerinize ihtiyacım var.
32 yaşında bir erkek için 30 civarında kadınla tek gecelik ilişki çok anormal değil bence. ki zaten 4-5 tanesiyle duygusal bağı olmuş.
bu ilişki türünü destekleyen biri değilim ama adam da cinselliğe 32 yaşında adım atıp bir senede yaşamamıştır bunları heralde.
ha hayat kadını olayı kötü. mutlaka test yaptırmak zorunda.
Bu hesaba göre 5-6 duygusal ilişki 2 yılda 1 sevgiliye tekabül ediyor. Yani adam duygusal ilişkilerinde de iyi bir performans sergilememiş.yaa gene matematiğe dayalı, mantıksal tez çürütme, sonra neden kudralobar'ı seviyosun :)
Günümüzde tek gecelik ilişki yaşamak çok kolay. Barney Stinson gibi 30 gece 30 kadınla muhteşem ay challenge yapmadıysa 30 küsür yaşında insanın hayatına 30 insan girmesi normal yani.,
Astrocum sen cidden bu adamın ev erkeği olacağına, akşamları evde oturup pijama giyip TV izleyeceğine inanıyor musun? Ben inanmıyorum. 30 da hala yüksek bir sayı benim için
Bu hesaba göre 5-6 duygusal ilişki 2 yılda 1 sevgiliye tekabül ediyor. Yani adam duygusal ilişkilerinde de iyi bir performans sergilememiş.
Pişman değil ki neden üzülsün pişman olsunBen ısrarlı sordukça açıldı, huzursuzdu anlatımı, istekli değildi. Ama huzursuzluğunun sebebi pişmanlık duyması değil. Anlattıkça benim tavrımın değişmesinden, ilişkimizin bozulmasından çekindi. Ama ısrarlarıma dayanamıyor.
Aslında ona güven duyuyorum; çünkü bana karşı tek bir yanlışına şahit olmadım. Ama tekrar olur mu düşüncesi rahatsız ediyor, bir de ileride ona dokunduğumda aklıma gelir mi bu yaşadıkları, atlatabilir miyim...
Duygularını açmasını istiyorum, pişmanım, doğru bulmuyorum, utanç verici gibi şeyler söylese bir nebze daha rahat olcaktım. Ama ben bunları yaşadım, kabul etmen gerekir, geçmişi değiştiremem modunda.
Ben ısrarlı sordukça açıldı, huzursuzdu anlatımı, istekli değildi. Ama huzursuzluğunun sebebi pişmanlık duyması değil. Anlattıkça benim tavrımın değişmesinden, ilişkimizin bozulmasından çekindi. Ama ısrarlarıma dayanamıyor.
Aslında ona güven duyuyorum; çünkü bana karşı tek bir yanlışına şahit olmadım. Ama tekrar olur mu düşüncesi rahatsız ediyor, bir de ileride ona dokunduğumda aklıma gelir mi bu yaşadıkları, atlatabilir miyim...
Duygularını açmasını istiyorum, pişmanım, doğru bulmuyorum, utanç verici gibi şeyler söylese bir nebze daha rahat olcaktım. Ama ben bunları yaşadım, kabul etmen gerekir, geçmişi değiştiremem modunda.
Suan haksızlık yapiyorsunuz farkındamisiniz o sizin gecmisinizi kabul etmis olmuyormu ? Sizinde onun geçmişini kabul edip onunuze bakmaniz gerekiyor bence bazı şeylerin onune gecemezsiniz yasanmasi gerekenler yasanmak zorunda guveniniz olsa bunlar kafanizi kurcalamazdı birdaha oturun dusunun bence
Ama canım ablacım, düzgün bir şekilde evlenmek/sevgili olmakla , her gece ayrı biriyle yatıp kalkmayı üstüne hayatkadınına gitmeyi nasıl aynı kefeye koyarsın? Konu sahibesinin ne geçmişi var ki kabullenilmeyecek Allah aşkına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?