sevgilimle 6 aydır birlikteyiz . Sorunlarımız olsada güzel giden bi ilişkim var . şu 6 ayda cok fazla şey paylaştık nerdeyse tüm günleri yan yana geçirdik . şimdi o da bende memleketimize döndük . bunun benden önce 2.5 senelik bi ilişkisi olmuş güzel bi kız sosyal paylaşım sitelerinde bazen sevgilimle alakalı acı dolu özleyen sözler yazıyo . sevgilimin bunları takip ettiğimden haberi yok . ama kız iyice takıntı oldu bana cok kuruntu yapıyorum sürekli sanki geri dönecekmiş ona sanki bişey olcakmış gibi hissediyorum . oysa ileriye dönük düşündüğümüz bi ilişki içindeyim . şu an ikisi aynı şehirde ve ben yanında yokum diye iyce paranoyak oldum en ufak şeyden kavga çıkarıyorum . napabilirim ? benim gibi eski sevgili takıntısı olan var mı ve ben bu dertten nasıl kurtulcam ?
şu anda bunları düşünmenin sana bi faydası yokki...
yani bence takip etmeyi bırak....
sürekli kafanda bunları kurmak çok yorar seni...
öyle bişey olursa o zaman düşünürsün..
belkide hiiç kurduğun gibi bişey yok...
sevgilin normal normal takılıyo...
paranoyak oldum en ufak şeyden kavga çıkarıyorum bunu yapmaman gerekiyor diğer bayan eğer tekrar istiyorsa bu anı kolluyor olabilir...
merhaba canım benim eşim benden önceki sevgilisiyle aynı yerde çalışıyo biri bi katta biri bi katta... bende acayip takmıştım durduk yere kavgalar çıkarıyodum - ki özellikle belirtmek isterim ben ikisinin benden önce beraber olduğunu düğün hazırlığı yaparken öğrendim, ondan önce tam 2 sene habersizdim - boşuna huzurumuz bozuluyodu hatta şubeni değiştir dedim adam yazık tmm dedi evimizin dibindeki işten vazgeçip tee 30 dk lık yolu giderim yeterki mutlu ol dedi ama ben kıyamadım yazık kocişeuzuun bi süre o da beni kıskanmış arkamdan ne dedikodular çıkarmış noldu sonra biz evlendik sesi kesildi sonra öğrendim ki yine rahat durmuyomuş azıcıkda olsa benim hakkımda konuşuyomuş neyse hamile olduğum da ortaya çıkınca iyice sesi kesildi daha sonra evlendi kendisi de... eğer ileriyi düşünüyosanız ciddiyseniz ve onun sana bağlılığından net olarak eminsen o kriz anlarında bi dk dur bi nefes al huzurumu bozmicam de. yalnız içine atmakda kötü kendini dolduruyosun her an patlamaya hazır volkan gibi oluyo insan bu daha çok zarar verir size daha çok kavga edersiniz iyice uzaklaşırsınız bizde en ufak sebepten kavga eder olmuştuk ilk başlarda söylememiştim sonra dayanamadım söyledim demek sen bu yüzden agresiftin gergindin hep dedi neyse sonra bayaa düzeldik ozamana kadar kavgalarımız hep çok büyüktü şimdi ufak tefek atışmalarımız var okadar o da hemen geçiveriyo zaten
eğer yapabilirsen sakin ve kavga etmeden bağırmadan sevgilinle bunu konuşabilirsin işte seni sevdiğimden dolayı kıskanıyorum şu şu durumlarda aklım sende kalıyo aramızın bozulmasını da istemiyorum seni kaybetmekde istemiyorum falan gibi artık orası sana kalmış güzel güzel yani hem kendine bağlayıcı hem o tehlikeden uzaklaştırıcı konuşmalısın.
bu arada memlekete tatile mi gitti yoksa artık hep ordamı olucak ??
biraz uzun olmuş kusura bakma canım :26: ama aynısını yaşadığımdan çok iyi anlıyorum seni şuanda, allah kavuştursun
geçen seferki ilişkim başka bi kız yüzünden bitmişti belki bu yüzdendir bu özgüven kırılması paranoyaklık çok sağol canım . şu kız dondursunda kurtulayım :)tatlım zaten paranoyak olup kavga çıkarmaya devam edersen adam gider bu sefer .. Yapman gereken tek şey hiçbir şekilde kızı takip etmemek olsun bende de vardı böyle bir dert ama kızı takip etmedikten sonra rahatladım mutluyum 2 yıldır :) Sende bunu yapmalısın ...
paranoyaklık yapıp da sevgilinizle kavga etmeyin, kız bir şey yapmasa bile bu sefer sen zedelersin bu aşkı. kızın ekmeğine yağ sürmüş olma. oluruna bırak bakma profiline. zaten erkeklerin sürekli özlü sözler, atarlı giderli şarkılar paylaşan kızlar için nasıl tepkiler verdiğini görüyoruz. daha çok kendinden soğutur bu hareketlerle rahat ol. dediğin gibi sevgilinle konuşsan ona güvenmediğini düşnür, sevgilinin aklında bile olmayan bir şey yüzünden gururunu kırma. :))
ben kızın adını da kullanmıyorum şuna buna patlıyorum . bu yaz bitmez artıkÖyle iyi anlıyorum ki seni .
Sevgilimin de benden önce 3 yıllık bir ilişkisi olmuş çok sevmişler falan filan .
Aklıma geldikçe hala sinirleniyorum .
Geçmiş bitmiş sevgilim için ama ben takıntılıyım .
Sürekli kavga çıkarırım bende konuyu o kıza getiririm falan .
Ama adamın gözü kaç yıldır ben başkasını görmüyor eminim .
Kıskançlık iste yapacak bir şey yok -,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?