sevgilinin eski sevgilisi

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Kizlar ne olursunuz öncelikle beni yadirgamayın. Benim 6 senelik bir ilişkim var hersey biz beraber yaşadık çok seviyoruz birbİrimzi. Sevgilim bende n önce 17 yasindaykn sadece bir kizla çıkmış ve internet üzeri baslayıp internet üzeri devam eden iki ayrı ülkede yaşayan bir çift olarak yuzyuze hiç görüşmeden 4 sene sürmüş bir ilişki. Kızdan ayrildiktan sonra benimle oldu.bu kişi iliskimizin ilk senelerinde o hala brni seviyor gibi asilsiz iddaa larla çok sorun yaşattı bize.en son dayanamadik bi sürü hakaret ettik birbirimize o kizla. Ilerleyen zamanla olgunlastikmi bilmiyorum ama 3 sene sonra ben ne gereği vardı bunlara bir insanın kalbini kırdım diye takıntı yaptım ve kizda n Özür diledim hakaretler için. Kızın suan deli gibi aşık olduğu başka biri var ve ilişkileri var.benim samimiyetime guvendi herhalde bi seneye yakındır bana hep danisir iyi kötü şeyleri. Ve tuhaf ama aramızda suni değilde gerçek bi arkadaşlık bağı oluştu. Kızın hiç bir kusurunu görmedim dürüst ve kişilik sahibi biri. Zaten sevgilim yüzünden bununla birbirimize girdik sürekli olarak o kizin hala onuun peşinde olduğundan sozediyrdu kiskandirmak için şimdi dersini almış ama. Sevgilim o kızla görüştüğümü bilmiyor. Ve artik kiskanmiyorum o kzii.Sizce çok mu absürd onunla bu şekilde konuşuyor olmam..

Absürd evet. Yani başka arkadaş mı kalmadı?

Sevgilinle de seninle de yüz yüze görüşmemiş zaten. Ama ben olsam görüşmem ne gerek var ki bana ne faydası ne zararı var boşa kalabalık.

benim racona ters bu durum

yani olaylar bi değişik.yüzyüze hiç görüşmeden 4 sene nasıl sevgili olunur o bir olay,sen neden durduk yere özür diliyorsun hem de aradan bir yıl geçmişken o ayrı olay,ikinizin kanka olması ise en garibi.normal olan bir şey var mı sence?

Ne yapmam gerekiyor sizce peki..bi anda bidaha senle görüşmek istemiyorum mu diyeyim

Bilemedim şimdi
Uzakta diyorsunuz ,
Samimiyetine güvendiysen sevgilinde razıysa konuş
hOŞ BANA ters bir durum tedirgin olurdum herhalde !

Bence ileride başına büyük şeyler açabilirsin kız gelir eder vs, yada nasılsa kıskanmıyorsun diye sevgilinde konuşmaya başlar kız sevgilisinden ayrılır erkek arkadaşınında konuşmaya başladıgını gordugunde aklında yanlıs seyler beliriverir bla bla bla bence hiç böyle topların altına girme kızla iletişimini kes olsun bitsin.
Yaptığın şey açıkcası hiç bana göre değil o yuzden her kotu seyı dusunuyorum :)

gerek yok. başka arkadaş mı kalmadı.
3 sene sonra özür dilemeniz bile gereksizmiş, bence.

eski sevgiliden arkadaş olur mu sorularından sonra, sevgilinin eski sevgilisinden arkadaş olur mu sorusuna geçtik hayırlı olsun

sönen ateşi alevlendirmee senin sayende tekrar görüşmeye başlarlar bak kız sevgilisinden ayrılır size sarar aman ne gerek var çok sağlıksız

Yuzyuze gorusmedikleri icin iliskilerini ciddiye alamadim. Sizde yuzyuze gorusmediginiz ve en onemlisi erkek arkadasinla ilgili en ufak sey dahi anlatnadigin surece sikinti yok bence

Kizin bir kotulugu dokunmuyorsa bagi koparmaya gerek yok brnce kavgali olunca problem olmuyor ii olunca mi absurt oluyor.

Sevgilim eski sevgili benım arkadaşım olucak he
Ben resmen hepsine kinliyim nasıl benım kocamın elini tutarlar diye !
Yolda görsem selam vermem

Olaya ayrı bakış açısı getireyim..Eğer o kız..Hala yurt dışında yaşıyor..ve sevgilinle iletişime geçmiyorsa..ki sevgilisi varmış..yani sizinde dostluğunuz net üzerinden devam ediyorsa..Sorun yok..Hiç sorun hatta..Ya eski sevgiliiler dost olarak kalıyor..buda sıkıntı olmasa gerek..Burda aslolan senin düşüncen..kendine sor..Gerçekten kızın samimiyetine güveniormusun..Güveniyorsan görüş..yok emin değilim diyorsan sen bilirsin..

Oo vicky cristina barcelona diyorsun yani
Ters tabi nalaka be, arkadaş edincek başka kız bulamadın mı?
Nerden biliyosun görüşmediklerini. 4 sene boru mu? Seni kekliyolardır belki. 4 sene boyunca ne yaşadıklarını kalem kalem sana hesap vercek değiller ya.
Sen kes alakanı.

Kız başka ülkedeymiş zaten en başında siz bu kızla neden iletişimde olup kavga ettiniz ki sonuçta internet üzerinden bir şey engellerdiniz kızı olup biterdi o kadar sürtüşmeye ne gerek vardı hadi onlar oldu sonra tekrar özür dilemeye ne gerek vardı ki. Kızın hiç mi arkadaş yok size danışıyor absürd evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…