- 20 Ağustos 2014
- 94
- 16
- 98
- 33
Kizlar ne olursunuz öncelikle beni yadirgamayın. Benim 6 senelik bir ilişkim var hersey biz beraber yaşadık çok seviyoruz birbİrimzi. Sevgilim bende n önce 17 yasindaykn sadece bir kizla çıkmış ve internet üzeri baslayıp internet üzeri devam eden iki ayrı ülkede yaşayan bir çift olarak yuzyuze hiç görüşmeden 4 sene sürmüş bir ilişki. Kızdan ayrildiktan sonra benimle oldu.bu kişi iliskimizin ilk senelerinde o hala brni seviyor gibi asilsiz iddaa larla çok sorun yaşattı bize.en son dayanamadik bi sürü hakaret ettik birbirimize o kizla. Ilerleyen zamanla olgunlastikmi bilmiyorum ama 3 sene sonra ben ne gereği vardı bunlara bir insanın kalbini kırdım diye takıntı yaptım ve kizda n Özür diledim hakaretler için. Kızın suan deli gibi aşık olduğu başka biri var ve ilişkileri var.benim samimiyetime guvendi herhalde bi seneye yakındır bana hep danisir iyi kötü şeyleri. Ve tuhaf ama aramızda suni değilde gerçek bi arkadaşlık bağı oluştu. Kızın hiç bir kusurunu görmedim dürüst ve kişilik sahibi biri. Zaten sevgilim yüzünden bununla birbirimize girdik sürekli olarak o kizin hala onuun peşinde olduğundan sozediyrdu kiskandirmak için şimdi dersini almış ama. Sevgilim o kızla görüştüğümü bilmiyor. Ve artik kiskanmiyorum o kzii.Sizce çok mu absürd onunla bu şekilde konuşuyor olmam..