• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilinin eski sevgilisine üzülen var mı?

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
53
Var mı hakikaten? Merak ettim nedense işsizlikten :KK45: Kız ölüyo aşkından mesela. Arada üzülmesem de yani içim burkuluyor benim mesela.

Kocamın aşkından ölen bi eski sevgilisi olcak ha! Acımam acınacak hale sokarım..

Yok yok aşka saygım var..gelsin arada yanımızda yatsın..

Çok saçma cevaplar verdim evet ama konuda absürt çıktı..

Kocamın aşkından ölen bi eski sevgilisi olcak ha! Acımam acınacak hale sokarım..

Yok yok aşka saygım var..gelsin arada yanımızda yatsın..

Çok saçma cevaplar verdim evet ama konuda absürt çıktı..

Evet konu çok saçma haklısınızz :KK48: Gece gece nereden aklıma geldiyse. Mesela sevgilimin benden önceki 3 yıllık bi sevgilisi var. Biz ilk tanıştığımızda ulaştı bana bir şeyler anlattı. Cevabını çok güzel verip yolu da verdim kıza. Bir daha bulaşmadı. Arada aklıma geliyo bakıyorum profiline falan.

Evet konu çok saçma haklısınızz :KK48: Gece gece nereden aklıma geldiyse. Mesela sevgilimin benden önceki 3 yıllık bi sevgilisi var. Biz ilk tanıştığımızda ulaştı bana bir şeyler anlattı. Cevabını çok güzel verip yolu da verdim kıza. Bir daha bulaşmadı. Arada aklıma geliyo bakıyorum profiline falan.
Yok okadar vicdan ıyi değil:)

Valal benden önce bir sevgilisi olmuş kocamın, onunla da biz evleneli bir ay olmuştu. Nikah salonundan resimleri almaya gittiğinde karşılaşmış. o an orda olsam kocamı insanlara güvensiz hale getiren ve ona kendimi ispatlamam için beni bu kadar zorlamasına sebep olan o kızın saçını başını yolar eline verirdim. çok net! ne üzüleceğim be ona...

Var mı hakikaten? Merak ettim nedense işsizlikten :KK45: Kız ölüyo aşkından mesela. Arada üzülmesem de yani içim burkuluyor benim mesela.

Bence iş bul en acil zamanda...
Bu düşüncelerin sonu pek hayra alamet değil.
Kızın aşkından öldüğünü nereden öğrendin ki?
Neden profiline bakıyorsun ki?

Bence iş bul en acil zamanda...
Bu düşüncelerin sonu pek hayra alamet değil.
Kızın aşkından öldüğünü nereden öğrendin ki?
Neden profiline bakıyorsun ki?
Meraktan hayatım yazmışım ya oraya sorunun ne kadar saçma olduğunu da söylemişim. Geç kaldınız ben de ne zaman biri gelip ters yapacak diye bekliyodum..

öyle olur mu gerçekten. çünkü benim evleneceğim insan beni aldattı ve şimdi o kızla evleniyor. kızın bu durumdan haberi olduğunu söyledi erkek arkadaşım. onlar şuan çok mutlu ben mutsuz.

olur tabi, başkası için birini terkeden adama nasıl güvenirsin ki?

Back
X