- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.572
- 108
- Konu Sahibi gixxer_600
-
Evet ta kendisi.En acısıda “Ben öyle kolay aşık olamıyorum o kızdan 6 yıl sonra yeniden sevebildim o da sendin.” demiş olması...Hani bu ilişkisini annesinden gizleyen oğlan değil mi? Maşallah annesinden korktuğu kadar kız arkadaşını üzmekten korkmamış.
Arkadaş gaza biraz takıntılıydı.Şimdi tedavi görüyor bu yüzden.Hapşırınca tık tık diye ses geliyor kuşlardan onu gaz sanmış.Kuşların gaz çıkarmasında kaldım ben dkdkdksşskSiz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün ahahhah. Kuşlar gaz çıkarır mı ya
2 yıl dolmuş ilişkilerinde.Ben aşkı iki tekerde buldum artık iyi ayaklılardan hayır yok bence.Hele bu instagram yüzünden ilişkisinde sorun yaşayan 2. arkadaşımıda gördüm ya.Tavsiyeniz için çok teşekkürlerBakın bir ablanız olarak söylüyorum istisnalar olmakla birlikten ilişkilerde flört dönemi rüya dönemidir. Erkeklerin sevdiğini üzmekten en çok korktuğu, en fazla ilgilendiği dönem, bu dönemde bile kolayca sizin canınızı acıtan adamlardan uzak durun zira ilerde evlenince o anlayış ve romeo hallerinin en fazla yarısı kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?