Sevgilinin Eski Sevgilisini İnstagramda Eklemesi

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
İyi geceler hanımlar,
Yine ben ve yine bir arkadaş derdi.İkimizde ağlayıp duruyoruz.O sevgilisiyle olan sorununa ben lenf nodülü olayıma.Sinirlerimiz bozuldu herhalde..Ben nodülün iyi huylu olduğunu ilaçla küçüleceğini telkin ediyorum kendime bir şekilde topluyorum kendimi ama arkadaşın derdi büyük.Bu arkadaşımı eski konularımdan hatırlarsınız kuşlarıma gaz çıkarttılar filan demişti sonra yanlış duyduğunu söyleyip gönlümü almıştı.Dün doğum günümdü gelemedi o da bugün kutlamak istedi ama tam mumları söndürdüm pasta yiyeceğim diye sevinirken kız hüngür hüngür ağlamaya başladı..Ne oldu dedim “Sevgilim lisede aşık olduğu hatta bi süre sevgili gibi oldukları kızı eklemiş instagramdan.” dedi...Ne diyeceğimi bilemedim.Ama kızın kendi hesabı değilmiş.Bu kız doğum fotoğrafçılığı yapıyormuş o sayfasını eklemiş.Ayrılmayı düşünüyormuş.Bende sevgilisiyle sakince konuşmasını söyledim farklı şehirdeler o yüzden mesaj yazdı “Sabah beni arar mısın” diye.Yani yarın konuşacaklar.Bu da demek oluyor ki ne kendi uyuyacak ne de beni uyutacak..2 yıllık bir ilişki sizce bu yüzden biter mi?

Hani bu ilişkisini annesinden gizleyen oğlan değil mi? Maşallah annesinden korktuğu kadar kız arkadaşını üzmekten korkmamış.
Evet ta kendisi.En acısıda “Ben öyle kolay aşık olamıyorum o kızdan 6 yıl sonra yeniden sevebildim o da sendin.” demiş olması...

Bakın bir ablanız olarak söylüyorum istisnalar olmakla birlikten ilişkilerde flört dönemi rüya dönemidir. Erkeklerin sevdiğini üzmekten en çok korktuğu, en fazla ilgilendiği dönem, bu dönemde bile kolayca sizin canınızı acıtan adamlardan uzak durun zira ilerde evlenince o anlayış ve romeo hallerinin en fazla yarısı kalıyor.

Kuşların gaz çıkarmasında kaldım ben dkdkdksşsk Siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün ahahhah. Kuşlar gaz çıkarır mı ya
Arkadaş gaza biraz takıntılıydı.Şimdi tedavi görüyor bu yüzden.Hapşırınca tık tık diye ses geliyor kuşlardan onu gaz sanmış.

2 yıl dolmuş ilişkilerinde.Ben aşkı iki tekerde buldum artık iyi ayaklılardan hayır yok bence.Hele bu instagram yüzünden ilişkisinde sorun yaşayan 2. arkadaşımıda gördüm ya.Tavsiyeniz için çok teşekkürler

O çocuk büyük ihtimalle kızın hesaplarını stalk yaparken yanlışlıkla ekledi, farkına vardığı anda silecektir. Hatta hemen silip inkar bile edebilir yarın arkadaşınıza. O yüzden ekran görüntüsü alın kanıt olsun. 6 yıl geçtiği halde kızı araştırıyorsa aklı hala onda demektir.

Birde ben şöyle düşünüyorum, kızların mantığı biraz farklı. Mesela kız arkadaşınız eski sevgilisini stalk yapsa kesin seviyordur yada hala aklı onda demem, çünkü kadınlar meraklı. Hani en azından ahım tuttu mu geberdi mi kaldı mı diye bile bakar kadınların çoğu Ama erkekler öyle değil, hala bir şey hissetmiyorsa eski sevgiliye sosyal medyada bakmak akıllarına bile gelmez.O yüzden bir erkek eski sevgilisini bu şekilde araştırıyorsa kesin hala bir şeyler hissediyor olabilir.Güveni kalmadıysa artık o ilişkiden hayır gelmez, ayrılması en doğrusu.

bence erkek bi bahaneyle kızı kandırabilir diye düşünüyorum.Gercegi tabi kimse bilemez ama eğer eski sevgilisi ile alakalı biseyi eklediyse instagramdan hala seviyor degil tekrar biseyler hissetmeye baslamis aklina gelmis biseyler o kizi ona hatırlatmış ve şimdiki sevgilisiyle bile o anı hatırlasa bile o kiza geri dönmeyi aklından geçirmiş aşağılık bi adamdır.Net söylüyorum.Uzak dursun telafisi yok.Ustelik bu adamlar cidden salak fake hesap açıp da bakabilirdi eski sevgilisinin hesabına direk kendi hesabından bakiyorsa şuan ki sevgilisini kaybetme korkusu da yoktur.Onun görme ihtimali onu umursatmiyor.Eger arkadaşınız cesaret edip ayrılmaya kalkarsa adamın canina minnet bi olasılık var yalanlarla kızı tutmaya çalışmak buda demek oluyor ki eski sevgilisi yüz vermedi ki yalnız kalmayım elimde ki de gitmesin mantığı.Umarim bu pisliği yutmaz.insan eski yediği boku 6 yıl sonradan yiyorsa bok yemeye doymuyodur bu eski sevgilisi olur yarın başka biri olur allah bilir

Arkadaşın da ne sabırlıymış
Beni sabah ara nedir
Böylesine açık bi olayda ben arar o kıymetli uykusunu bölerdim onun
Ne demek ben sinirden üzüntüden sabaha kadar uyuyamıcam o fosur fosur uyucak
Ss alsın arkadaşın
İnkar edecektir çünkü

Boyle bir durumda ben adamla konusmaya tenezzul etmezdim, bitirirdim. Verecegi cevap belli. Hadi cevabi bosverelim akli ve gonlu baska birinde olan adamla devam etmenin bir anlami yok. Konusmadan bitirir yoluma devam ederdim. O da eski sevgilisiyle mi takilir, yenilere mi yelken acar beni ilgilendirmezdi.

Arkadaşınız artık sevgilisinden ayrılmalı ama sizde bu arkadaşınızla ilişkinizi kesmelisiniz.
Doğum gününüzü kutlamayıp ertesi gün sırf dert yanmak için kutlamış. Kuş olayı ve öncesine girmiyorum bile.

Doğru karar vermiş arkadaşınız. Bu hesabı da kabul etmeseymiş. Belli ki var birşey... Yine de gerçekten seviyorsa affettirir arkadaşınıza, kendini.

Sadece 2 yıl mı ? Hic sorun degil , kendini yiyip bitirecegine iliskiyi bitirsin kafası rahat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…