Sevgilinin Eski Sevgilisini İnstagramda Eklemesi

Doğru karar vermiş arkadaşınız. Bu hesabı da kabul etmeseymiş. Belli ki var birşey... Yine de gerçekten seviyorsa affettirir arkadaşınıza, kendini.
Sanki arkadaşım suçluymuş gibi bağırmış çağırmış sen beni ne hakla takip edersin artık seni istemiyorum zaten ailemde umudu kesmişti senden vs. demiş.

Sanki arkadaşım suçluymuş gibi bağırmış çağırmış sen beni ne hakla takip edersin artık seni istemiyorum zaten ailemde umudu kesmişti senden vs. demiş.
Altı üstü birini eklemişsin sen beni nasıl takip edersin ne demek. İnsan sevdiğini takip eder. Boşver terbiyesizmiş üzülmesin. Size de geçmiş olsun

Neden eklediğini sorsun arkadaşın Doğum yapınca lazım olacaksa başka Doğum fotoğrafçıları olduğunu ona hatırlatsın ona eski sevgilisi de onu eklemiş mi buna bakmış mı karşılıklı takip mi arkadaşının sevgilisinin onu takip ettiğinden emin mi belki o kız onu takip ediyordur takip takipçi karıştırmasın

2 yıl dolmuş ilişkilerinde.Ben aşkı iki tekerde buldum artık iyi ayaklılardan hayır yok bence.Hele bu instagram yüzünden ilişkisinde sorun yaşayan 2. arkadaşımıda gördüm ya.Tavsiyeniz için çok teşekkürler 🌷
İnstagram yuzunden degil iliskilerine deger vermeyen insanlar yuzunden.
Instagramin ne sucu var?

Neden eklediğini sorsun arkadaşın Doğum yapınca lazım olacaksa başka Doğum fotoğrafçıları olduğunu ona hatırlatsın ona eski sevgilisi de onu eklemiş mi buna bakmış mı karşılıklı takip mi arkadaşının sevgilisinin onu takip ettiğinden emin mi belki o kız onu takip ediyordur takip takipçi karıştırmasın
Kızın kendi hesabı engelliymiş çocukta.Kız bu hesabından eklemiş çocuğu.Takipleşme,beğeni her şey varmış.

Kızın kendi hesabı engelliymiş çocukta.Kız bu hesabından eklemiş çocuğu.Takipleşme,beğeni her şey varmış.
Bu durumda o kız yılışık olmuyor mu senin arkadaşının sevgilisi onun kendi hesabını engellemiş anladığıma göre de o kız onu eklemiş sevgilisi değil yani instagramda istemediğin kişiler bazen seni takip edebiliyor sen kabul etmezsen bile ayarlarda değişiklik yapmalı sanırım profilini gizlemesi gerek yada başka bir şey o zaman o kız gibi biri onu takip et dediğinde ancak takip isteği kabul edilirse takip edebilir bu ayarları yapmadıysa istediği istemediği onu rahatça takip edebilir burda çocuğun suçu yok gibi anladım ben suç fotoğrafçıda kız arkadaşının sevgilisi onu anca engelleyebilir sağ tarafta üç nokta var buraya tıklayıp engelle desin o kız onu takip edemez

Bu durumda o kız yılışık olmuyor mu senin arkadaşının sevgilisi onun kendi hesabını engellemiş anladığıma göre de o kız onu eklemiş sevgilisi değil yani instagramda istemediğin kişiler bazen seni takip edebiliyor sen kabul etmezsen bile ayarlarda değişiklik yapmalı sanırım profilini gizlemesi gerek yada başka bir şey o zaman o kız gibi biri onu takip et dediğinde ancak takip isteği kabul edilirse takip edebilir bu ayarları yapmadıysa istediği istemediği onu rahatça takip edebilir burda çocuğun suçu yok gibi anladım ben suç fotoğrafçıda kız arkadaşının sevgilisi onu anca engelleyebilir sağ tarafta üç nokta var buraya tıklayıp engelle desin o kız onu takip edemez
Çocukta onu takibe almış.Artık çok geç ayrıldılar çünkü.Zaten çocuğun anneside istemiyordu arkadaşımı

İyi geceler hanımlar,
Yine ben ve yine bir arkadaş derdi.İkimizde ağlayıp duruyoruz.O sevgilisiyle olan sorununa ben lenf nodülü olayıma.Sinirlerimiz bozuldu herhalde..Ben nodülün iyi huylu olduğunu ilaçla küçüleceğini telkin ediyorum kendime bir şekilde topluyorum kendimi ama arkadaşın derdi büyük.Bu arkadaşımı eski konularımdan hatırlarsınız kuşlarıma gaz çıkarttılar filan demişti sonra yanlış duyduğunu söyleyip gönlümü almıştı.Dün doğum günümdü gelemedi o da bugün kutlamak istedi ama tam mumları söndürdüm pasta yiyeceğim diye sevinirken kız hüngür hüngür ağlamaya başladı..Ne oldu dedim “Sevgilim lisede aşık olduğu hatta bi süre sevgili gibi oldukları kızı eklemiş instagramdan.” dedi...Ne diyeceğimi bilemedim.Ama kızın kendi hesabı değilmiş.Bu kız doğum fotoğrafçılığı yapıyormuş o sayfasını eklemiş.Ayrılmayı düşünüyormuş.Bende sevgilisiyle sakince konuşmasını söyledim farklı şehirdeler o yüzden mesaj yazdı “Sabah beni arar mısın” diye.Yani yarın konuşacaklar.Bu da demek oluyor ki ne kendi uyuyacak ne de beni uyutacak..2 yıllık bir ilişki sizce bu yüzden biter mi?
Gayet bitmesi icin gerekli bir sebep

Senin arkadaşın bu çocukla barışmak mı istiyor bunu mu anlayayım bu durumda
Yok artık tamamen bittiğini söylüyor.Çocukta istemediğini söylüyormuş.Arkadaşım numarasını değiştirdi sabah.Sosyal medya hesaplarınıda kapatmış.Haklarında hayırlısı olsun.

Arkadaşınız ayrılmalı çünkü aklına başkasını koymuş bir sevgili sizi sevmiyor demektir, ayrıca erkekler de gaz çıkarır, kuşlardan bu kadar etkilendiyse evlenince atom bombası atılmışa döner herhalde.

Back
X