Olay ilk olduğunda zaten inanmamıştım bunun kesin mantıklı bir nedeni var demiştim çünkü o gün bile Face e beraber resmimizi koymak istedi, ben izin vermedim, insan başka bir sevgilisi varken bunu niye yapar ki? Sonra olayları anlatırken, resim yüklediği gün, kız bunun resmini görmüş, o gün bana tek başına mı gittin diye sordu diye ağzından kaçırdı, Face de arkadaşı olmasa paylaştığı resmi göremez ki. Whatsapptan engelliyor ama Face de hala arkadaş. Bir de hangi kız durduk yere bebeğim yazar bir erkeğe, en baştan bile olayın tamamını görebilmem lazımdı. Soruyorum ama inkar ediyor, en çokta ona kızıyorum, 9 aydır hiç görüşmedim ilk defa bu mesajı attı diyor.
Bugün her şeye daha hakimim. Ben bu insan için bulunmaz nimettim, bir daha benim gibisini de bulamaz zaten. Benimle evlenecekti, bunun için ne gerekiyorsa yaptı, oyunu kuralına göre oynadı, benim beğenebileceğim bir insan gibi oldu, evlendikten sonra da özüne dönecek, gönlünü eğlendirmeye devam edecekti başkalarıyla, çok şükür ki Allah bana gerçek yüzünü gösterdi, Allah yardım etmese, o mesaj gelmese mümkün değil anlayamazdım.
Evet bunları hak etmedim, çok iyi niyetliydim, onun için tüm fedakarlıkları kabul ettim, sen hiç üzülme tüm eşyaları ben alırım dedim borcu olduğu için, biz birlikteyken bunlar hiç sorun olmaz dedim, bittiğine değil, iyi niyetimin bu kadar suistimal edilmesine üzülüyorum. Ama bir taraftan da bu kadar fedakarlık yapıp evlenip sonra aldatılsaydım çok daha fena olurdu Allah korusun, kurtulduğuma şükretiyorum.