:( sevgilinin eskisi

Duygu-

Birbirimize bikaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık.
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
143
28
68
Arkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim

durum bu kadar vahim yani.allah iyi etsin ne diyelim

vahimsin çünkü yengem de böyle hayatı dayıma zindan etti evlendiğine pişman oldu adam yahu adam unutamamış olsa seni zerre sevmez ve bir kadın bunu çok bariz bir şekilde hisseder , eski ilişkilerimiz bizlerde ufak tebessümlerden başka hiçbir şey bırakmaz eskiye takılma geleceğine odaklan çok da takılıyorsan aşkını öyle doruklarda yaşa ve yaşat ki sevgilin maziyi hatırlamak yerine seninle güzel günler geçirsin aklına senden başka hiçbir şey gelmesin

kullanılıyor olabilrsin dikkat et
malesef çivi çivi yi söker matığı
çivi olarak kullanılınca hoşa gitmiyor

Evet psikoloğa gitmelisiniz durumunuz vahim. Normalde insanlar böyle yapmıyor. Tek diyebileceğim bu.

• Aynı şeyleri yaşıyoruz Takmamaya çalış, boşver vs gibi Şeyler söylesem fayda etmeyecek biliyorum Ama takmamaktan başka yapacak bi şey de yok Her gün Kafanı "acaba hala seviyor mu onu, acaba onu unutmak için mi benimle birlikte" gibi cümlelerle meşgul edeceğine "sevgilim beni seviyor, şu an onun yanında değil, benim Yanımda, inşallah evleneceğiz, mutlu olalım hep" gibi cümlelerle düşüncelerle meşgul et.

unutmamış olsa 2 yıldır seninle olmazdı bence
kız akrabaymış bir araya geldikleri ortamlar oluyomu o daha kötü

2 yıl az bir süre değil seni sevmese seninle 2 yıl birlikte olmaz bence.

Bu hayatta edindiğim en büyük 2 tecrübedir bu şimdiki ilişkimde bunu yaptım ve çok rahatım çokta mutlu . hemen söyleyeyim 1. eski sevgilisiyle ayrılmasından en az 2 yıl geçmesine özen gösteriyorum 2. ise eski sevgilisini sormuyorum adı ne sanı ne ne iş yapar kaç yaşında vs hiç sormadım sadece ne zaman ayrıldınız dedim. O durumu bende yaşadım çok ama çok kötü birsey insanın eli kolu bağlı sevgiline söyleyemiyorsun vs çok berbat durum . size tavsiyem düşünmeyin . Adam sizi sevmese ailesi ile tanıştırmaz evlilik düşünmez . O kıza bakmayı bırakın . O kız size baksın ahh etsin mutlu pozlarınızı paylaşın onun göreceği yerlerde ve sakın sevgilinize çaktırmayın sizden soğur benden söylemesi.

gecmişi geçmişte bırakalım,
sonucta asla kabul edemem dediginiz bir olay yok anladıgım kadarıyla, varsa da kabul etmeyin bitirin zaten, bosuna kendinize ve/veya ona eziyet etmeyin.

sevmedigini mi dusunuyorsunuz? size böyle hissettiren davranısları neler?
siz gecmisle kıyasladıgınızdan yanılıyor ve abartıyor olabilirsiniz,
tam tersine gercekten sorun olan bazı seyleri isimlendiremediginizden gecmisi one sürüp onun davranıslarına anlam vermeye calısıyor da olabilirsiniz.

Herkesin bir hayatı var.Herkes geçmişinde birşeyler duygular ayrılıklar acılar yaşamış olabilir.Millet kaç seneleik karısından çocuğunun anasından ayrılıp yeniden seviyor evleniyor.
Ben sevgilim/eşim benle olan ilişkisine bakarım.Kimseyi de anarak durduk yere aklına getirmem.Bir şeyleri aşamamışsın.Kendine ve ilişkine güvenin tam değil.Yoksa bunun kıskançlıkla alakası yok.Eski adı üstünde.Banane eskiden.ne lafını ederim ne üstüne düşünür kafa yorarım.nE DE ORDAN BURDAN ARAŞTIRIP ZAMAN HARCARIM.

canımın içi falan filan diye bence bu kadar bağlanmayın evet herşey olabilir hazırlıklı olmak gerek çok bağlanma kimseye ve öyle çok kalpten sevme insanoğlu nankör bugün çok seviyo gibi davranıp yarın gider, bunu bilerek yaşayacaksın, aman beni bırakmasın işte seviyomu falan filan diye düşünüp yaşamak çok mantıksız.

Arkadaslar hepinize teşekkürler gerçekten düşünüyorum eski diyorum geçmiş sonra kendime işkence etmeyimi seviyorum ne giriyorum facesine erkek akadaslarıyla konusmalarını okuyorum ya o kıza yazdıklarını flaan daha geçen yaza kadar facesinin yanında kızın adı yazıyordu ing olarak cok sonradan farkettim bunu söylediğimde aldıgım cevap ise"unuttum" yani gerçekten bu konuda hiç güvenmiyorum kendime değersimişim gibi hissediyorum ona söyledim geçmişteyaşadıklarımı yaşamak istemiyorum dedi bana öyle bi davranıyor ki olsamda olur olmasamda bile bile yapıyormuş yani bu normalmi cok sacma değilmi?

Senin eski Sevgilin yok Mu?
Şöyle düşün, eski sevgilinin yeni sevgilisi seni kiskaniyor, kiskancliktan hasta olmuş, her allahın günü eski sevgiline seni hatırlatıyor.
Benim başıma böyle bir şey gelse "ya galiba eskisi daha iyiydi bundan. Ben kıymetini bilememisim, elin adamı sip diye anladı. Varmış eski sevgilimin bir hikmeti" derim.

Yapmayın ya şunu, kadın aldatmış üstelik, bir düşünün sevgiliniz değil yakın bir arkadaşınız bile size yalan söylese sizi aldatıp kandırsa nasıl zorunuza gider? O zamanlar sevgilin o kadına güveniyordu sonuçta, ve aldatıldı kandırıldı. Kim olsa gururuna yediremez, boşluğa düşer, morali bozulur. Sizin ilişkiniz 2 yıllık olmuş, adam sizinle mutlu ki evlenmeyi düşünüyorsunuz. Öncelikle sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Gerekirse yenilerini açarsınız. Durmadan o şarkıyı onun için mi paylaştı, şu sözü onun için mi paylaştı diye. Ve kendini, sevgilisini aldatıp başka bir adama dönen biriyle kıyaslamayın. Size birşey söyleyim mi, sevgilinizin aklına bile bu kadar çok gelmiyordur eskisi.

Benim de eski sevgili takıntım var yani arada geliyorlar bana bilmiyorum Sevgilim konusunu dahi açmıyor ama ben açıyordum konuyu arada Ama bıraktım artık saçma sapan olduğunu biliyordum ama genede içim içimi yiyordu konuyu açtıktan sonrada pişman oluyordum geçti şükür

Umarım benimdkide geçer ilk zamanlar yanmda sigara içer uzaklara dalıp anlatırdı smdi hatrlıyorum neden sabretmişim acaba bu kadar diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…