:( sevgilinin eskisi

Evet o bile diyor sen söyledikce htrlıyorum yoksa unuttm diye yeminler ettirdim ama bi türlü tatmin olamıyorm güvensizliğim krndimemi onamı bilemedim salak yerine konulmaktan cok korkuyorum eger sevmiyorsa yarabandı olarak kullanılıyorsam cok kötü olacağımı biliyorum. Facede kızın ailesine bakmaktan hangisine benziyor diye düşünmekten iyice hayattan bezdim hem onu üzüyorum hem kendimi sanırım deliriyorum ben

Fb'yi aktif olarak kullanıyorsa unutması söz konusu olabilir mi sence? Pek kullanmadığım için bilmiyorum ondan soruyorum, kullanan biri o yazıyı sürekli görmüyor mu artık her nereye yazdı ise?
Pek içime sinmedi nedense anlattıkların. Kuşkulanıyorsan her şeyi gözlemle.

Canım biz sevgili olduğumuzda konustugumxfa falan yazıyordu bende ing yazınca dedim oyundaki adı falandır diye üstelemedim sormadımda açıkcası zaten sevgili olduk kapattık faceleri bi ara açalım dedik (ki bu ilişkimiz 8-9 aylıkkendi) bi ceviri yapıyım ne demekki dedim baktım kızın ismi sordum öylemi diye öyle olsa ne olacak gibi bir cevap aldım daha sonrasında " unutmusum silmeyi sen sil" dedi. Bunlar işte düşündükce benim kafamıkarıstıran

bu mesaja tabi ki normal degil, ama tesaduf olabilir mi diyecektim... yine de o ic huzursuzlugunuz normal.

ardından bu mesaj geldi...
gercektne unutmus,
hesaplarınızı dondurmussunuz sonucta.

başka orneginiz yoksa bence abartıyorsunuz. ustelik 2yıl bu kaygılarla gecirmek, gercekten ikinize de yazık...
adamın hicbir hatası yoksa dahi ayrılın bence, yıllarınızın o kadını arayarak gecirdiginizi düsünsenize, cok kotu : (
ya da once bir psikologa gidin.

Ayrıldık bicok kez ilişkiyi yıpratan hep ben oldum ama yapamadım sanırım üstüne düşüyorum yani adamda kaybetme korkusu yok geleceğimi biliyor en cok ona güveniyor ben hayatından gitsem sanki hiç iz bırakmıcakmısım gibi o kız aldattıgı halde o kadar acı cekmiş ben ondan baskasyla konusmuyorum bile yinede yaranamıyorum diye düşünmekten bi hal oldumm

Senden önce olmuş bişeye bukadar kafa takman gereksiz bence..
Sen fazla abartıyorsun biraz önüne bak derim ben senden önce olan bir geçmişe değil..!

arada benimde aklımdan gecmiyor değil.
çelimsiz ufak tefek minnak bi kızceğiz yaşıda ufak..

Arkadaslr önceden gerckten böyle degldim yani kızın num bulmak için 11880i falan aradım intten sorguladım daha neler neler sevglmi üzdü diye kıza snirliyim üzdüğü hlde peşinden gittiği için sevglme oturdum bide üzüldüğü için sevglme agladım empati kuruyorum hak veriyorum ama bana karsı davranslarını haketmiyorum tamam deliriyor olablrm ama bna bu kadar değerszmşm gbi hssettrmesi çok acı veriyor. Kızın adını hergn yazmş bide simdi bkıyorum bnden eser yok fcesnde ha varlgm ha yoklgm gbi gliyor

Ben olsam ona eski sevgilisini sormayı kendi kadınlık gururuma yediremezdim. İlk tanıştığınzıda çok kısa nezaman ayrıldınız, sebep neydi kısaca şayet o kızla bitirmiş seninle başlmışsa O BİTMİŞ SİZİNLE YENİ BİR HAYATA BAŞLAMIŞTIR. Bu kadar net. İkide bir neden eski sevgilisini hatırlatıyorsunuz ayyy ağzıma almam asla kendimi kıyaslamam.

Ya tüm mesajları okumadım ama arkadaş kaldıramayacaksanız daha önce birlikteliği olan adamla bir ilişkiye başlamayın. Onun da hayatının içine eder bu kıskançlık, sizin de.

:) aynı ben yeminle bende aynı durumdaydım hatta benim ki daha vahim bizde eşimle 1 ay işçerisinde sevgili olduk ve o benimle evlenmeye karar verdi yani aceleye geldi 2 ay sonra nişan 10 ay sonra düğün yaptık her neyse yeni tanıştığımızda ben ona eski sevgilisini sordum neden ayrıldınız falan filan diye sordum kız manyaktı ayrıldık falan dedi tabi birlikte falan olmuşlaer ki hala aklıma gelince bile sinir oluyorum her neyse bende başlarda takmıyodum geçmiş geeçmişte kalmıştır diye ama sonra aynı senin gibi takar oldum hergün kzın resimlerine bakıyodum falan filan kendimle kıyaslamalar kızda evlenmiş acaba oda ona inat için mi benle evleniyo aklıma kırk tane soru geliyo en son bi yerde patlak verdi bu içimdekilerin hepsini kustum eşime yani o zmn nişanlıydık 4 sene öncesinin hesabnımı soruyosun dedi bana ben o kadar salakmıyım deli mi dürttü beni o kadar borcun altına giricem inat uğruna ayrıca ondan sonrada kızlar oldu dedi kaçtane kızla çıktım ondan sonra dedi yani kend kendime yazıp kurdum kendimi üzdüm ara ara hala bakmıyor değilim kesin bende de sıkıntı var aşırı kıskancım ne yapsam içim rahat etmiyor benimde gitmem lazım doktora

Ama güzelim yaa sen niye kendini sevgilinin yanında küçük düşürüyorsun.? Bak söyliyeyim hem sevgilini hem sevgilin eski arkadaşını bu kadar yere göğe sığdırmazsan senin hiiiç kıymetin kalmaz, hatta senden soğur, ayrılmanız kaçınılmaz olur. Hayattta hiç kimseye bukadar kıymet verilemez. Bir söz duymuştum Birisine çok kıymet verirsen sevginin adı yüzsüzlük olur, verdiğin mücadelenin adı arsızlık olur. Gibi buna benzer bir sözdü. Lütfen yanlış anlama sen öyle yapıyorsun asla demiyorum ama sen böyle yaptıkça karşı tarfatan o şekilde anlaşılırsın.

Eğer sana sevgisinden emin değilsen ki hala eski sevgilisinde mi aklı dediğine göre...O zaman nasıl evlilik kararı alabildin?
Eğer sevgilin sürekli eski sevgilisi ile ilgili şeyleri gündemde tutyorsa sen haklısın.Geçmişte yaşayanlar orda kalmış önemli olan şimdi sana nasıl davrandığı.
Ama ortada hiçbirşey yoksa sen kuruntu yapıyorsan kendine güvenin eksik demektir.Buda ilişkide büyük sorunlara neden olur.Sonuçta kıskançlık abartı olursa bir hastalık ve elbette tedavi edilmeli.

Suan takıyorum evde vakit geçirmemede yorumluyorum yazın hele daha kötüydüm vakit geçirecek bişey yok evde durup durup kuruyordum. Bakalım sonumuz ne olacak. Ya bu his cok farklı hani seviyorum istiyorum evlenme kararı alıyorum bian aklıma geliyor tekrar başa dönüyor. Ya kızla yüzük takmşlar ailesiyle tanısmıs falan en basitinden bizim şarkımız dediğim o şarkı bile kızla bunun şarkısı çıktı gelde delirme. Suan kızla konusmuyor zaten herşeyini didikliyorum görmüyor onun hakkında konusmuyor sürekli problem yapan benim kıyaslamamda "ona böyle davranmış bana neden böyle yapıyor" oluyor. Belki sevgisini gösterme şeklinde sorun var bana gösterdiği yetmiyor bunu söyleidğimde ise başa dönmekten aynı şeyleri yaşamaktan korktugunu sölüyor bu düşüncelerini nasıl değiştirebilirimki..

Yalnız olmadığımı biliyordum :)) Şeytan dürtüyor :) tam mutluyum tamam diyorum soldan fısıldıyor "eskisiiii" :)) bu kıskanclığmz boyutunu aşmış :)

hala whatsapp durumuna facebook durumuna falan hüzünlü, unutmamakla alakalı, geçmişe takılı kalmakla alakalı ya da o hissi veren şeyler paylaşıyo mu?

Anlaşılan unutmasına izin vermiyorsun.
Senin daha önce hiç ilişkin olmadı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…