Yapmayın ya şunu, kadın aldatmış üstelik, bir düşünün sevgiliniz değil yakın bir arkadaşınız bile size yalan söylese sizi aldatıp kandırsa nasıl zorunuza gider? O zamanlar sevgilin o kadına güveniyordu sonuçta, ve aldatıldı kandırıldı. Kim olsa gururuna yediremez, boşluğa düşer, morali bozulur. Sizin ilişkiniz 2 yıllık olmuş, adam sizinle mutlu ki evlenmeyi düşünüyorsunuz. Öncelikle sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Gerekirse yenilerini açarsınız. Durmadan o şarkıyı onun için mi paylaştı, şu sözü onun için mi paylaştı diye. Ve kendini, sevgilisini aldatıp başka bir adama dönen biriyle kıyaslamayın. Size birşey söyleyim mi, sevgilinizin aklına bile bu kadar çok gelmiyordur eskisi.
Fb'yi aktif olarak kullanıyorsa unutması söz konusu olabilir mi sence? Pek kullanmadığım için bilmiyorum ondan soruyorum, kullanan biri o yazıyı sürekli görmüyor mu artık her nereye yazdı ise?Arkadaslar hepinize teşekkürler gerçekten düşünüyorum eski diyorum geçmiş sonra kendime işkence etmeyimi seviyorum ne giriyorum facesine erkek akadaslarıyla konusmalarını okuyorum ya o kıza yazdıklarını flaan daha geçen yaza kadar facesinin yanında kızın adı yazıyordu ing olarak cok sonradan farkettim bunu söylediğimde aldıgım cevap ise"unuttum" yani gerçekten bu konuda hiç güvenmiyorum kendime değersimişim gibi hissediyorum ona söyledim geçmişteyaşadıklarımı yaşamak istemiyorum dedi bana öyle bi davranıyor ki olsamda olur olmasamda bile bile yapıyormuş yani bu normalmi cok sacma değilmi?
Fb'yi aktif olarak kullanıyorsa unutması söz konusu olabilir mi sence? Pek kullanmadığım için bilmiyorum ondan soruyorum, kullanan biri o yazıyı sürekli görmüyor mu artık her nereye yazdı ise?
Pek içime sinmedi nedense anlattıkların. Kuşkulanıyorsan her şeyi gözlemle.
Arkadaslar hepinize teşekkürler gerçekten düşünüyorum eski diyorum geçmiş sonra kendime işkence etmeyimi seviyorum ne giriyorum facesine erkek akadaslarıyla konusmalarını okuyorum ya o kıza yazdıklarını flaan daha geçen yaza kadar facesinin yanında kızın adı yazıyordu ing olarak cok sonradan farkettim bunu söylediğimde aldıgım cevap ise"unuttum" yani gerçekten bu konuda hiç güvenmiyorum kendime değersimişim gibi hissediyorum ona söyledim geçmişteyaşadıklarımı yaşamak istemiyorum dedi bana öyle bi davranıyor ki olsamda olur olmasamda bile bile yapıyormuş yani bu normalmi cok sacma değilmi?
Canım biz sevgili olduğumuzda konustugumxfa falan yazıyordu bende ing yazınca dedim oyundaki adı falandır diye üstelemedim sormadımda açıkcası zaten sevgili olduk kapattık faceleri bi ara açalım dedik (ki bu ilişkimiz 8-9 aylıkkendi) bi ceviri yapıyım ne demekki dedim baktım kızın ismi sordum öylemi diye öyle olsa ne olacak gibi bir cevap aldım daha sonrasında " unutmusum silmeyi sen sil" dedi. Bunlar işte düşündükce benim kafamıkarıstıran
Senden önce olmuş bişeye bukadar kafa takman gereksiz bence..Arkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim
arada benimde aklımdan gecmiyor değil.
çelimsiz ufak tefek minnak bi kızceğiz yaşıda ufak..
ben gördüydüm resimlerinden.Bn kızıda hiç görmedim ailesyle yetnyorum acaba hangsine bnziyor diye
:) aynı ben yeminle bende aynı durumdaydım hatta benim ki daha vahim bizde eşimle 1 ay işçerisinde sevgili olduk ve o benimle evlenmeye karar verdi yani aceleye geldi 2 ay sonra nişan 10 ay sonra düğün yaptık her neyse yeni tanıştığımızda ben ona eski sevgilisini sordum neden ayrıldınız falan filan diye sordum kız manyaktı ayrıldık falan dedi tabi birlikte falan olmuşlaer ki hala aklıma gelince bile sinir oluyorum her neyse bende başlarda takmıyodum geçmiş geeçmişte kalmıştır diye ama sonra aynı senin gibi takar oldum hergün kzın resimlerine bakıyodum falan filan kendimle kıyaslamalar kızda evlenmiş acaba oda ona inat için mi benle evleniyo aklıma kırk tane soru geliyo en son bi yerde patlak verdi bu içimdekilerin hepsini kustum eşime yani o zmn nişanlıydık 4 sene öncesinin hesabnımı soruyosun dedi bana ben o kadar salakmıyım deli mi dürttü beni o kadar borcun altına giricem inat uğruna ayrıca ondan sonrada kızlar oldu dedi kaçtane kızla çıktım ondan sonra dedi yani kend kendime yazıp kurdum kendimi üzdüm ara ara hala bakmıyor değilim kesin bende de sıkıntı var aşırı kıskancım ne yapsam içim rahat etmiyor benimde gitmem lazım doktoraArkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim
Arkadaslr önceden gerckten böyle degldim yani kızın num bulmak için 11880i falan aradım intten sorguladım daha neler neler sevglmi üzdü diye kıza snirliyim üzdüğü hlde peşinden gittiği için sevglme oturdum bide üzüldüğü için sevglme agladım empati kuruyorum hak veriyorum ama bana karsı davranslarını haketmiyorum deliriyor olablrm ama bna bu kadar değerszmşm gbi hssettrmesi çok acı veriyor. Kızın adını hergn yazmş bide simdi bkıyorum bnden eser yok fcesnde ha varlgm ha yoklgm gbi gliyor
:) aynı ben yeminle bende aynı durumdaydım hatta benim ki daha vahim bizde eşimle 1 ay işçerisinde sevgili olduk ve o benimle evlenmeye karar verdi yani aceleye geldi 2 ay sonra nişan 10 ay sonra düğün yaptık her neyse yeni tanıştığımızda ben ona eski sevgilisini sordum neden ayrıldınız falan filan diye sordum kız manyaktı ayrıldık falan dedi tabi birlikte falan olmuşlaer ki hala aklıma gelince bile sinir oluyorum her neyse bende başlarda takmıyodum geçmiş geeçmişte kalmıştır diye ama sonra aynı senin gibi takar oldum hergün kzın resimlerine bakıyodum falan filan kendimle kıyaslamalar kızda evlenmiş acaba oda ona inat için mi benle evleniyo aklıma kırk tane soru geliyo en son bi yerde patlak verdi bu içimdekilerin hepsini kustum eşime yani o zmn nişanlıydık 4 sene öncesinin hesabnımı soruyosun dedi bana ben o kadar salakmıyım deli mi dürttü beni o kadar borcun altına giricem inat uğruna ayrıca ondan sonrada kızlar oldu dedi kaçtane kızla çıktım ondan sonra dedi yani kend kendime yazıp kurdum kendimi üzdüm ara ara hala bakmıyor değilim kesin bende de sıkıntı var aşırı kıskancım ne yapsam içim rahat etmiyor benimde gitmem lazım doktora
hala whatsapp durumuna facebook durumuna falan hüzünlü, unutmamakla alakalı, geçmişe takılı kalmakla alakalı ya da o hissi veren şeyler paylaşıyo mu?Arkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim
Eski kız mı bu:) ve ne anlamalıyız üzüldün mü yani? Ya da küçük daha diye kıskanmadın mı anlamaıdmarada benimde aklımdan gecmiyor değil.
çelimsiz ufak tefek minnak bi kızceğiz yaşıda ufak..
Anlaşılan unutmasına izin vermiyorsun.Arkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?