Arkadaslar merhaba googlede eski sevgilisini kıskanmak diye arama yaptım bu sitede bi arkadasın yazdıklarını okudum hemen hemen onunla aynı seyleri yasıyordum daha sonra kayıt oldum ve nihayet bu konuyu acabildim(önceki konum jinekologla ilgiliydi) herneyse simdi benim bir sevgilim var 2 yıllık ilişkimiz ailelerimiz biliyor kısmetse evlenmeyi düşünüyoruz gel gelelim benim takıntılarıma eski sevgilisini o kadar çok kafama takıyorumki anlatamam uykularım kaçar oldu durup dururken aglar oldum. Simdi benim sevdiceğim bu kızla 3 yıl gibi bi ilişkisi olmus kız akrabalarıymış baya olaylı bir sekilde ayrılmışlar(kız aldatıp eski sevgilisine dönmüş) benim canımın içide bu kız için 1 yıldan fazla aşk acısı cekmiş yas tutmuş sosyal medyanın heryerinde kızın isimlerinimi ararsınız atarlı sözlermi içilenler gittin dön içerikli şarkılar vs bi çok şey hayatı böyle devam ederken 1 ay içinde bu adam benimle sevgili oldu simdi diyorum unutmak içinmi? Unuttumu?beni onun kadar sevmiyor falan sürekli kızla kendimi kıyaslıyorum en ufak tartısmada kızı öne sürüyorm kıskanclıkmı delirmekmi bu ben baş edemedim psikologa gitmelimiyim o kadar vahimmiyim