- 8 Ocak 2015
- 143
- 28
- 68
Yapmayın ya şunu, kadın aldatmış üstelik, bir düşünün sevgiliniz değil yakın bir arkadaşınız bile size yalan söylese sizi aldatıp kandırsa nasıl zorunuza gider? O zamanlar sevgilin o kadına güveniyordu sonuçta, ve aldatıldı kandırıldı. Kim olsa gururuna yediremez, boşluğa düşer, morali bozulur. Sizin ilişkiniz 2 yıllık olmuş, adam sizinle mutlu ki evlenmeyi düşünüyorsunuz. Öncelikle sosyal medya hesaplarınızı kapatın. Gerekirse yenilerini açarsınız. Durmadan o şarkıyı onun için mi paylaştı, şu sözü onun için mi paylaştı diye. Ve kendini, sevgilisini aldatıp başka bir adama dönen biriyle kıyaslamayın. Size birşey söyleyim mi, sevgilinizin aklına bile bu kadar çok gelmiyordur eskisi.
Evet o bile diyor sen söyledikce htrlıyorum yoksa unuttm diye yeminler ettirdim ama bi türlü tatmin olamıyorm güvensizliğim krndimemi onamı bilemedim salak yerine konulmaktan cok korkuyorum eger sevmiyorsa yarabandı olarak kullanılıyorsam cok kötü olacağımı biliyorum. Facede kızın ailesine bakmaktan hangisine benziyor diye düşünmekten iyice hayattan bezdim hem onu üzüyorum hem kendimi sanırım deliriyorum ben