Sevgilinin flörtözlügü

Malakmalakmalqk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
79
-28
1
Hanımlar bugün sevgilimle bir mağaza ya gittik ve satış danışmanı kadın di hoş bir bayandı ve o ilgilendi bizimle ve sevgilim kadınla bir iltifatlaşmalar vs ben o an bozulmadım bisey demedim ama eve şimdi geldim moralim bozuldu .işte kadın bunun doğum tarihini sordu bisey için falan sevgilim de ay beni 10 yaş gençleştirdiniz dedi kahkaha attı falan kadın da ne demek her zaman dedi sanki orada ben yokum sürekli bi gülüşmeler falan moralim bozuldu sizce ona rahatsız olduğu mu dile getirsemmi yoksa benim için kötü mu düşünür çok kıskanç hasta mı der akıl verin bunu ona nasıl derim yada diyimmi:/

Oradan çıkınca agzinin üstüne patlatirdim ben.Pek cesaretliymiss ya da sizden çekinmiyor Şimdi yapacağınız ben elin kızıyla böyle samimiyet sevmem diye giriş yapip sıkıntınizi anlatmak olmalı

Sizce ben nasıl bunu ona desem
Ya sen saf mısın? Ya Allah dicen aççan ağzını yumcan gözünü işte, nişanlını kıskanmayı da mi biz öğretelim? Bana kalsa sal gitsin, gözünün önünde bunu yapan, senden uzakta huhhuuu.

Sizce ben nasıl bunu ona desem
Hoşuma gitmedi halin tavrın sen beni herhangi biriyle öyle sacma sapan gayettee yakın (benim olmama rağmen)samimi gördün mü diyeceksin.Hoslanmiyorum diyeceksin.Trip atacaksin tabi.Medeniyet başka göz yummak başka vallaaa iyi sabirlisin

Ben varya normalde çok kıskancım orda azim bağlandı resmen bbide sen beni darliyosun hasta mısın diyecek ama umrumda değil nisanlanicam ben bu adamla bide çok moralim bozuldu

Flortoz değil biz ona yavşak diyoruz ama siz bilirsiniz

Kadında bunun ne i yaptığını falan soruyor bilgilerini girmek için aldı gerçi de. Ay yemek yemedim üzüntüden

Kadında bunun ne i yaptığını falan soruyor bilgilerini girmek için aldı gerçi de. Ay yemek yemedim üzüntüden
Bir de yukarıda kıskancım yazmışsınız sırf bunun için de böyle davranıyor olabilir. Bazı erkeklerin kıskanılmak hoşuna gidiyor özellikle yapıyorlar bu tarz şeyleri

Ben varya normalde çok kıskancım orda azim bağlandı resmen bbide sen beni darliyosun hasta mısın diyecek ama umrumda değil nisanlanicam ben bu adamla bide çok moralim bozuldu
Cok abartmadan sıkıntıni bildir.Öyle davranmasi hic hoş degil.Birde evleneceksiniz onunla rahat olmasin bu kadar

Bir de yukarıda kıskancım yazmışsınız sırf bunun için de böyle davranıyor olabilir. Bazı erkeklerin kıskanılmak hoşuna gidiyor özellikle yapıyorlar bu tarz şeyleri
Sürekli skora gidicem kas yapıcagim diyor kızlar bakar diyo dedim bende peki. Kendimi bisey sanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…